• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem kellett sokat lapozgatnom a beszámolókat, mert ahogy megpillantottam Nikit, tudtam, hogy mi a mai irányultság:) Könnyen elértem, egyeztettem vele de. 10h-kor egy 16h-s időpontot. Vele beszéltem, korrekt tájékoztatás után meglátogattam:)
  • Megközelítés:

    Hatalmas agyarú, elefántszerű, már kihalt állatról elnevezett üzletközpont közelében találtam meg Niki barlangját. Tömeggel álom a megközelíthetőség, egyébként autóval is lehet helyet találni a környező kis utcákban, egy időben gyakran jártam erre más okból:)
    A cím pontos, Niki navigációja is betalál.
  • Helyszín:

    Régebbi sokemeletes bérház egy fentebbi régióban lévő emeletén, precíz navigáció után megleltem Niki barlangját. Tiszta, a fürdő rendben, sok tusfürdő, a baszoba, bocsánat massz-szoba mintegy 20 nm, ágy, masszpad, tatami, hangulatvilágítás.
    Fürdőben még szájvíz, király
  • Lány külseje:

    Imádtam a képeit, imádtam valójában is, az alakja a képeknek teljesen megfelel, az arcocskájában egy másik karakterre számítottam, de nem bántam meg, aki valójában fogadott, mert le voltam nyűgözve a kis jelenségétől. Niki egy boldogságbomba, egyetlen mosolyával felolvasztaná az Északi sarki jégtömböket, megoldaná a közel-keleti konfliktust és leszerelésre késztetné Észak-Koreát. Mikor Niki a cipőlevételem után megfordult, hogy elvezessen a masszlakig, akkor tudtam csak az eszméletlen hátsó domborulataira koncentrálni, mert addig csak ajakit néztem és hatalmas szemeinek csillogását. Ja, és mégegy, annyira természetese lány és annyira magát adja, hogy nem kellene sokat énekelnie a "Vigyél el" c. dalt, már vinném is azonnal:) Imádtam még a természetes kebleit, a keményen meredező bimbócskáit, a kelyhecskéjét és a sóhajait, a nyakát, a fülecskéjét, a bőrét és minden porcikáját
  • Erotikus masszázs:

    Niki remekül maszíroz, bár nem képzett masszőr, nem is szeretne annak látszani, a csúszka izgalmas, de bármi izgalmas, amit Niki végez a gyarló emberen, megőrültem, amikor a bimbócskáival felszántotta a hátamat.
    Massz közben el lehet vele értelmesen beszélgetni, bírtam a nyitottságát, természetességét, ha szomszéd lányként jönne át sót kérni, hát nem tudom, hogy mit is nem tennék:)
    Massz végén ügyesen, alsó madárfogással korbácsolta fel a kundalínimet és ragadta meg a családfámat
  • Levezetés:

    Kértem egy felvezetést, ami kicsit sajátosra sikerült, hiszen, amikor Niki felült elém a massszpadra teljesen pucéran, akkor nem bírtam nem csókolni a nyakát, fülét, eszméletlen szempilláját, forróan rálehelni a kis pihéjire, nem tudott nem eljátszani a nyelvem a bimbócskáival és nem tudtam nem markolni a popsikáját. Végül ez a küzdelem oda vezetett, hogy a masszpadon hátradőlve gitároztam a legszebb dalt Niki jelenségén, mígnem eljuthattam kelyhecskéjéig, amit alaposan, módszeresen nyalva, falva, finoman szívva, de érzékien kényeztetve volt szerencsém hallani Niki sóhajait....
    Aztán a tatamin folytattuk a földharcot, amelyben ő kerekedett felül és ajakival és a kis kezecskéivel lassan, imádnvaló élvezettel végzett ki egy kiadós 69-el...Ha rágondolok is teljesen k.o.vagyok...
    Közben massz.
    Aztán a megbeszélt levezetés következett, hasonlóan, itt volt olyan rész (nem szex,Nem természetesen), ami csak ránk tartozik, bocs
  • Elszámolás:

    Nem vettem igénybe extrákat, hiszen az egész egy extra légyott volt. Amúgy vállal lábfétissel kapcsolatos dolgokat is
  • Összkép:

    Összességében egy tündért ismerhettem meg, akivel akkor is élvezném az együttlétet, ha talpig bundában, bekecsben állna előttem és meg sem érinthetném.
    Nagyon természetes lányzóról van szó, aki "csak" magát adja és kedves fecsegésével és eszméletlen alakjával, minden porcikájával a kedvencem lett. DE ez nem is jó szó erre, Niki egy elbűvölő tündér-boszi, akivel szívesen bennragadnék még egy mézeskalács házikóban is:)
Happy Massage