• Dóri26

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Ragadozó, haha :))) Olyan jó volt olvasni a beszidet, éppen olyan kedves mint te magad. Szerettem, hogy velem voltál! Ölellek sokszor! Dóri

  • Egyeztetés:

    Telefonon próbáltam hívni, de az nem jött össze. Mivel már ismerjük egymást, SMS-t küldtem és arra válaszolt, másnapra teláltunk időpontot.
  • Megközelítés:

    A Róbert K. krt-ról nyíló egyik kis utca, az Árpád-híd a közelben igy BKV van bőven. Én kocsival mentem, parkolás fizetős, de van bőven hely. Pontos címet ad a telefonban, de az oldalon szereplő, térképen link alatt egy kicsit arrébb található helyszín vamn valamiért.
  • Helyszín:

    Jobb fajta panel, bejutás egyszerű. A lakás teljesen ok, tiszta és kényelmes. Van egy nappali és egy háló. elég nagy ággyal, tükörrel. Fördő is ok, semmi extra, de tiszta.
  • Lány külseje:

    Nehéz pontosan leírni Dóri külsejét. Hosszú combok, a képeken is látható mesés keblek, szép popsi, de nem ez a lényeg! A kisugárzása elképesztő. A mozgása pedig leginkább egy párducra emlékezetet. Veszélyes Ragadozó!
  • Action:

    Mivel már korábban találkoztunk így spk meglepetésre nem számítottam, de Dórihoz menni mégis mindig kicsit más. Belépéskor rögtön csókkal fogadott, rendes nyelves, nem puszi. Egy lenge kis felső, meg fehérnemű volt rajta, imádtam a posiját markolni. Gyorsan el is húztam füdeni, majd irány a szoba, ahol már az ágyon fekve várt meztelenül. Csókcsatába keveredtünk, majd a csodás ciciket csókolgattam, húzott rájuk rendesen. Délebbre vettem az irányt, mert tudom, hogy kifejezetten szerti a kényeztetést, szájjal és ujjal is, mindkettő megvolt, elég hosszan, így kétszer is elment. Igazán szuper borotvált punci, kár kihagyni. Hagytam egy picit pihenni, majd nekem esett, szó szerint. A franciája nagyon jó, pillanatok alatt álltam mint cövek, mondjuk már az előzmények is felhúztak rendesen. Nem akartam hamar elmenni, ezért figyeltem egy kicsit, ahogy magával játszadozik, eléggé bele is égett az agyanba a látvány, most is feláll, ahogy eszembe jut :)
    Ő viszont már nem akart várni, gumit szájjal felvatázsolta és egy pillanat alatt beleguggolt. Mozgott, tekergett, eszméletlen izgató volt, közben az érzékeny cicikkel is játszthattam. Kutyusban folytattuk, de nem túl sokáig. mert éreztem, hogy hamar itt a vég, gumi le és a mellei közt mentem el, sőt inkább robbantam ki. Semmi kapkodás, rohangálás, még simizett egy darabig.
    Legutóbb egy második körre is beneveztem, de most inkább csak összebújva dumáltunk egy darabig, aztán fürcsi és csókkal búcsúztunk, igazi barátnő feeling.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint, a pesti átlag felett, de az élmény is bőven felette van így abszolút megéri.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam egy kedves bombázóval. Nagyon szexi és szereti is a szexet, ez teljesen átjön az egy óra alatt. Legközelebb talán másfél órára megyek, mert Dórira azt hiszem kevés az egy óra.
Happy Massage