• Happy Tifani

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tifanirégi kedves ismerősöm, a város egyik legjobb szalonjába rendel, amit 10,00után lehet hívni, valaki biztos felveszi!
    Így is volt, barátnővel zökkenömentesen rögzítettünk egy szabad órácskát!
  • Megközelítés:

    Kocsival járok, mintha már haza járnék, könnyen odatalálok, de aki a gps-re bízza magát, az sem tévedhetel! Parkoló mindig van, igaz fizetős!
  • Helyszín:

    Ez egy uj építesű társasház a régi panelek között, jó környék, forgalmas, hely, mégis könnyű diszkréten felutni az első emeletre. A lakás tökéletes masszazs szalon, minden kellekkevel együtt, több szoba és fürdő, mindegyik pompásan felszerelve! Higénia első osztalyú!
  • Lány külseje:

    Tifani képei szuperek, a most feltett új képek még szuperebbek! Aki ezek alapján nem tud dönteni, az ne járjon ilyen helyre!
    Ami viszont fontosabb, hogy Tifani a kepeknek megfelelően egy igazi gazella alkatú modell csajszi! Igező tekintet, bársonyosan szép természetes barna bőr!
  • Erotikus masszázs:

    Tiffaninál most mentem tizenötödször! Azt gondolom ez sokat elárul! Szép lány, csodás alakkal, remek külső adottságokkal! Persze, emiatt bztosan nem mentem volna vissza ennyiszer! Lehet szerencsem volt, de már az első alkalomtól, remekül megtaláltuk egymással a közös hangot! Erti a tréfát, lehet vele komoly dolgokról is beszélgetni! De ami a legfontosabb, pontosan felmérte, h en mit szeretek, hogyan szeretem a masszázst, ezért miközben jól elcsevegünk, közben alaposan átdolgoz minden izmomat. Ellazít, közben a huncut kis benyúlásaival fel is készít a fordulásra, amikor is a hamvas cickói bevetésével a térdemtől a mellkasomig alapos csúszkamasszázs varázsban részesít!
  • Levezetés:

    Tifani a csúszka közben egyre többet foglalkozok a már akkorra igencsak érdeklődő ezredessel, aki igencsak szeret szankazni a hamvas cickók domborulatai között! Tifani nagy mestere a test test elleni kényeztetésnek, nagyon szépen fel is juttat a fellegek köze, s ekkor veti be nagyon profi lingam technikáját amivel szepen el tudja nyújtani a vegkifejletet. Olyan ügyesen kombinálja a le fel technikát a körkörös, csavargatóssal, hogy hosszú percekig tud az egekben tartani! Sohasem kapkodja el, hogy aztán szép lassú tempófokozással a menyországba repítsen! A végen arra is van figyelme, hogy szepen visszavezessen a földi létbe, hogy ott alaposan letisztogasson!
  • Elszámolás:

    A mérték közismert! A színvonal nagyon magas, Tifani ebben sosem okozott még csalódást, így az ajándék mérteke sem okozhat meglepetést!
  • Összkép:

    Tifani egy igazi lingam masszazs tünder, akinel azért vagyok törzsvendeg, mert nagyon megkapom nala azt amire vágyom!
Happy Massage