• Lizzie

  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Egyetlen Karak! :)

    Nagyon köszönöm ezt a gyönyörű gondolatmenetet, és ez a virágos kép, szóhoz sem jutottam, amikor megláttam! :)) Mindig tartogatunk egymásnak meglepetést! :*

  • Egyeztetés:

    Ismerősként egyszerű volt.
    Itt az oldalon privát üzenetben , gyorsan, rugalmasan találtunk megfelelő időpontot.

    Már jónéhány nappal korábban szerettem volna találkozni Lizzievel, de a torok gyulladás türelemre kényszerített. Emiatt felfokozott vággyal, vártam már a találkozást vele.
  • Megközelítés:

    A térképen jelölt hely jó iránymutató.

    Címről nem esett szó , csak a gázt kellett nyomni, a kormányt elengedtem, és a nyomvályúk az úton pontosan jó irányba vezették a kerekeket a fél városon át:XD
    Üres parkolóhelyek ebéd időben itt-ott-amott is akadtak.
    Éppen a ház előtt sikerült találni egyet. Úgy alakult, hogy fél órával előbb megérkeztem. Láttam, hogy zölden villog az oldalon. Küldtem egy privát üzenetet, ha esetleg hamarabb fogadásra kész, én itt vagyok.
    Egy percen belül meg is csörentett. Zöld lámpa.
  • Helyszín:

    Modern ház.
    A bejutás teljesen zökkenőmentes és diszkrét volt. Most nem találkoztam senkivel. Liftel mentem fel. A liftből kilépve néhány lépés távolságra volt csupán a hívogatóan , sejtelmesen nyíló ajtó.
    A lakáson belül sem találkoztam Lizzien kívül mással. Egyébként nem árulok el titkot, hogy ketten vannak .
    Igényes tisztaság, kultúrált célszerű berendezés mindenütt. Fürdőszoba kádas, jól felszerelt.
  • Lány külseje:

    A korai érkezésnek volt egy plusz varázsa.
    Az ajtó mögött éppen csak a fürdőből kiugrott, és egy rózsaszín köntösbe beugrott Lizziere leltem . Smink nélkül natúr valóságban.
    Tekintetemmel mohón végigsímogattam.
    Vááóó!!
    Szőke haja vizesen apró hullámokban omlott a vállára. Tündöklő tekintet, cseresznyeszínű mosoly, gyöngyként ragyogó fogsor.
    A nemesen finom , vonalú álla a gömbölyű ciciken megcsillanó néhány vízcseppre vezette a tekintetemet.

    Legszívesebben ölbe kaptam volna és vittem volna be az ágyra, de utcai ruhában lévén csak visszafogott puszit, és a köntös alá bekukucskálást engedélyeztem magamnak:)
  • Action:

    A szobainasra aggattam a ruháimat. Kaptam törölközőt, fürdőszobába el.
    A több napos várakozás miatt, ahogyan vizes hajjal a köntös alatt meztelenül ajtót nyitott, ahogyan csilingelő hangja a fülemet símogatta, annyira felizgultam, hogy tusolás közben már keményen állt a farkam. O-óóó ebből nagy kefélés lesz, -gondoltam magamban.

    Tisztálkodás után a szobába vissza térve , egy perc múlva Lizzie is megérkezett, vele együtt rózsaszín köd lengte be a szobát.
    Annyira különleges számomra ez a lány. Mint mikor a virágos réten a sok szép virág között megpillant az ember egy kivételeset, egy ritkaságot. A többi is csodálatos, nem lehet választani közülük, de rátalálsz arra az egyre, és az lebilincselő. Rengeteg megbeszélni valónk volt. Dumáltunk, közben ölelkeztünk, hirtelen elszállt az a meredező vágy amit még a fürdőben éreztem. Találtam valami jobbat mint a szimpla kefélés.
    Egyszerűen élveztem a társaságát. Hozzábújni , megérinteni a viccesen hideg orrát. símogatni ölelni, orromba szívni a testének illattérképét, csókolni az ajkát , a fülét, a nyakát, a mellét, a hasát, a cimbját, a combjai között is .Nagyon jó partner volt Lizzie ebben a játékban, amit pettingnek sem neveznék, mert egyszerűen nem az volt a cél, hogy szexuálisan izgassuk egymást. Maga a testi közelség, az érintés volt számomra semmihez sem foghatóan álomszerűen jó érzés.
    Az idő szaladt, a tervezett óra bő felé el is rohant így.
    Ott volt az ideje a "tárgyra térni " . Lizzie szájával ágyékomhoz csatlakozott, rövid idő után gumit húzzunk, és lovagló pózban hatoltam a punciba.
    Meghitten , álomszerűen kellemesen mozogtunk együtt.
    Megszólalt a telefonom. A telefon Csengés szeretkezés ( Ha csöpögősen hangzik is, ez nem dugás, nem kefélés volt .) közben valahol az agyam eltemetett fiókjából felhozott egy több mint húsz évvel ezelőtti emléket. Ez olyannyira személyes , hogy szinte morbid volt rágondolni is. Meg is lett a lelohasztó hatása. Ezt érdekes módon egyáltalán nem bántam . Utólag végig gondolva a lingam masszázsnál szokták emlegetni, hogy nem cél az ejakuláció. Na most tökéletesen ezt éreztem Lizzievel.

    Relatíve maradt idő, egy türelmes nyalakodásra.
    Úgysem sikerült még ezidáig megtapasztalnom a mások által megénekelt combok közé fejbeszorulást:)
    Ezt terveztem el hirtelen megpróbálni.
    Szépen hanyadt döntöttem Lizziekémet, végig puszilgatni a melleit, a hasát, lekúsztam a combjai közé.
    Finoman nyaltam először csak a nagyajkakat, majd fokozatosan a csiklóra tapasztaltam a számat. Bevallom , elég nehezen sikerült megtalálnom a megfelelő, ritmust, intenzitást, módot, de végül sikerrel jártam. Bedugult a fülem, ahogyan orgazmus közben Lizzie combizmai megfeszültek :) felpillantva legeltettem a szemeimet, ahogyan a gyönyör végig táncol a testén. Minden érzék szervemmel élveztem Lizzie orgazmusát, ez így többet ért nekem, mit ha én töltöttem volna meg a gumit.
    Ezután meghitten heverésztünk még egymás mellett , majd a búcsúzás perce jött el.
  • Elszámolás:

    Nem először jártam már így , ahogyan most is, hogy majdnem elfelejtettem.
    Annyiszor megfogadtam már, hogy az elején lerakom, de annyira csak a lány járt a fejemben, hogy ez elmaradt. Felöltözéskor is.
    Már a háló szobából ki is léptem, amikor végig tapogattam a zsebeimet, akkor ugrott be, hogy még adósságom van. Még jó, hogy magamtól jutott eszembe, és nem Lizzienek kellett figyelmeztetni.

    Mértéke átlagos, a bővebb infóból pontosan megtudható.
  • Összkép:

    Összbenyomás ?

    Van Lizzienek egy piros selyem köntöse. A vendég távozásakor azt szokta felvenni. Elneveztük mágnesköntösnek, mert annyira elbűvölő benne, a szőke haja a piroshoz olyan jól illik, hogy már ez is visszacsábító.

    Az egész napom fel volt dobva utána. Főleg annak tudatában, hogy már megbeszéltük a következő randit.
Happy Massage