• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon többször váltottunk üzenetet, volt több telefon is. Nagyon közvetlen, vicces, laza volt minden esetben. Tegnap végre eljött az ideje hogy találjunk egy időpontot ami mindkettőnknek megfelel. Nagyon korrekt, mindenre kiterjedő, kedves tájékoztatás után megkaptam a címet amit a térkép is tökéletesen jelez, és már úton is voltam :)
  • Megközelítés:

    A térkép tökéletesen jelzi a helyszínt GPS pontosan odavisz. Délután kicsit nehézkes lehet a megközelítés autóval, viszont villamos és busz pont a ház előtt, így mindenki megtalálja a módját a közlekedésnek. Én a délutáni csúcs ellenére is találtam a közelben parkolót, bár lehet hogy csak szerencsés voltam a környező kis utcák egyikében :)
  • Helyszín:

    Régebben épült ház X-edik emelete, van lift, az emelet teljesen diszkrét. Nem találkoztam a bejutás során senkivel. A lakás igényesen berendezve, mindenhol tisztaság és rend. (Wanda szerint éppen rendetlenség volt, hát én ennek semmi jelét nem láttam :) ) A fürdő felszereltségét egy DM is megirigyelhetné, mindenki megtalálja a megfelelő tusfürdőt (van illatmentes is....). Wanda egyedül van a lakásban így nem kell félni a diszkréció miatt! A szobában csendes (!) franciaágy, kellemes félhomály ami épp annyit enged láttatni amennyit csak kell.
  • Lány külseje:

    Ahogy az adatlapján is látszik alacsony, nagyon arányosan telt Lány, hatalmas és csodás keblekkel, gyönyörű kerek popsival. Érkezésemkor egy fekete bugyi-melltartó kombóban fogadott, már itt érzetem hogy jó helyen járok, nagyon izgató látvány volt. Az arckitakarástól senki ne féljen, igazi nőies, de egyben kislányosan aranyos, mosolygós arca van.... és az a mosoly! Sokkal szebb élőben mint a képeken! Bőre feszes nagyon jó illatú. Tipikusan az a Lány aki után kétszer is megfordulsz az utcán! Sokkal szebb mint a képeken, bár abszolút Róla készültek mégis élőben sokkal szexibb.
  • Action:

    Érkezésem után rögtön egy igazi csókot kaptam. Nem szájrapuszit, nem kamu csókot, hanem igazi nyelves mély csókot, barátnős ölelés kíséretében. Gyorsan megszabadultam a kabáttól és a cipőtől, majd bevezetett A Szobába. Bőségesen van hely a ruhák elhelyezésére, de máris jött a kérdés "Kérsz valamit inni". Az igen válaszra bőséges kínálat áll rendelkezésre, nagy pozitívum!

    Kaptam egy frissen mosott, jó illatú törülközőt majd irány a fürcsi. Ahogy említettem fürdés közben a bőség zavarával kell szembenéznie a Vándornak, olyan kínálat adódik tusfürdő fronton. Wanda elkísért engem, és bár nem fürödtünk együtt sokat beszélgettünk és bolondoztunk már itt is. Igazán barátnős élmény volt.

    A szobába érve, bár még rajta volt a fekete kombó amiben fogadott, ez nagyon gyorsan lekerült róla! Elém tárultak a fantasztikus keblek és a borotvát kélybarlang a maga természetes szépségében. Simogatásokkal kezdtük az ismerkedést ami elég hamar csókcsatába torkollott. Igazi csókcsatába. Nyelves, gyengéd, néha erősebb közben persze a kezek sem maradtak tétlenek és igyekeztek felfedezni az eddig ismeretlen területeket. Már itt érződött hogy mindenben lesi a vágyaim, szinte él-hal azért hogy mindenben megfeleljen. Mikor elkezdtem csókolgatni a nyakát és meglátta a meredező férfiasságom, már nem volt menekvés nekem. Rávetette magát, eleinte lassan és finoman, de nagyon hamar megmutatta miért is legendás francia területén. Nem tudom mit és hogyan csinál, de az tény hogy valami fantasztikus technikája van. Elképesztő volt!! Életemben nem kaptam ilyen franciát, éppen ezért percek múlva meg is kellett állítanom, nehogy idő előtt vége legyen az első résznek (nem volt könnyű :) ) Kéretem hadd viszonozzam legalább kicsit amit az elmúlt percekben kaptam így a hátára fektettem és én kezdtem áldásos tevékenységem lent délen. Nagyon finom ízek érték a nyelvem miközben kényeztettem Vendéglátómat. Csodás érzés volt hallgatni a hanghatásokat, markolászni a cicijeit, majd szépen lassan és finoman nyelvmunka mellett becsúsztatni az ujjaim abba a forró kéjbe. Ahogy a hangok és a rángások erősödtek érzetem nem járhatok rossz irányban így növeltem a tempót. Csodás volt elveszni a combjai között.

    Mikor úgy éreztem már jó volt Neki (lehet tévedek) feltérdeltem és kértem még egy franciát hogy az Ezredes teljes pompájában tündökölhessen. Hát amit akkor kaptam, férfiember nem bírhatja csak rövid ideig. Az az elszántság, vágy és kéj ahogy kényeztetett, azt nem lehet bírni..... Kértem gyorsan egy esőköpenyt és kértem a kutyust! Szinte észre sem vettem olyan gyorsan került fel rám a védőfelszerelés, majd mire észbe kaptam már ott térdelt, szinte pucsított előttem vágyaim Alanya. Nem kellett sok és eltűntem a szűk kéjlakban. Csak élveztem a fantasztikus popsi látványát, a keblek ringatózását ahogy követték a ritmusom, a hangokat amik követték a ténykedésem..... Nem is bírtam nagyon sokáig, növeltem a tempót majd a hátát elborítva csókokkal lett végem. Egyik kezével hátranyúlva simogatott miközben hagyta hogy lenyugodjak. Nem húzta el Magát, hagyta hogy Benne nyugodjak meg.

    Szétvátunk majd nagyon finoman, odafigyelve igazán gyengéden letisztogatott. Már ez is egy élmény volt annyi törődés volt benne. Lepihentünk kicsit, beszélgettünk. Nagyon jól lehet vele mindenről beszélgetni, az élet sok oldalát átbeszéltük :) Nagyon sokat nevettünk, boondoztunk. Mint előtte az üzenetekben :) Nagyon közvetlen, szókimondó, őszinte Lány. Imádom a stílusát. Kaptam üdítőt, kávét (a kedvecemet)..... majd éreztem hogy itt az idő..... de Ő is.....

    Visszamentünk a szobába, ahol egy barátnős csók és simicsata után megkérdezete hogy "Szabad egy kicsit franciáznom?". Mit mondhat erre férfiember? Engedtem természetesen. Most tudtam igazán kiélvezni a tudását! Hát valami elképesztő amit tud a szájával!!! A technika valami hihetetlenül egyedi de elképesztően izgató. A nyelv használata, a szívás erőssége a kezezés hiánya, a mélytorok kombinációja olyan magasságokba repít amit elmesélni nem lehet, azt meg kell tapasztalni. Nem is fért igazán hozzám rendesen így kérdezte hogy "Nem fekszel a hátadra kényelmesen, hogy jobban hozzádférjek?"...... Huh, dehogynem! Na amit itt kaptam az szavakkal nem leírható! Csodás és fantasztikus francia, életem legjobbja!

    De nem akartam így elmenni így kértem egy pacit. Mire kimondtam már szinte rajtam lovagolt! Ugyan azt a beleélést kaptam mint francia közben. Csukott szem, tátott száj, nagy sóhajok... És még nagyobbak ahogy a kebleit nyalogattam, markolásztam. Mennyi volt látni ahogy hagytam hogy a tempót ő diktálja és azok a hatalmas mellek hol a szemem előtt ringatóztak ahogy nagyobb tempót diktált, hogy a kezeimben vagy a számban voltak amikor én vettem át az irányítást! Bár csúcs szuperül lovagol mégis látni akartam ezt a popsit még egyszer, így kértem hadd forduljunk kutyusba. Nem telt 2mp-be és már ismét a mennyben voltam ahogy hátulról szerettem Őt, miközben ringó melleit markolásztam, csiklóját izgattam..... És közben azok a hangok, azok a mozgások. Ha megálltam, ő vette át a tempót és húzta magát rám. Ez utóbbit hagytam is egy ideig olyan izgató volt....

    Végül kértem hogy hadd legyen missziben végem. Mire eszméltem már fordultunk is, semmi ellenkezés nem volt. Csak azt vettem észre hogy a lábak egyszercsak a vállamon landolnak, én a Barátnőnben vagyok, aki csókol és csókol és csókol miközben én Benne vagyok és érzem közel a vég. Bár még szerettem volna tovább élvezni a pillanatot, megmarkoltam a melleit és itt ért a vég. Ez sok volt, az a csodás barlang, az a kéjes heggyel rendelkező domborulat a kezem közt, az a nyelv a számban és az a mozgás az ágyékomban....... telelőttem a gumit!!!

    Nagy nehezen magamhoz tértem, kaptam egy nagyon gyengéd tisztogatást ismét. Nem sietősen, barátnősen. Beszélgettünk még egy kicsit majd sajnos időm vége felé indulnom kellett. Még az ajtóban is kaptam egy olyan csókot......... hogy ezt muszáj lesz folytatani :)
  • Elszámolás:

    Mivel először jártam Nála így rögtön az elején kitettem a szekrényre. Ugyan mondta hogy "Jaj, nem kellett volna" de mégis így a korrekt. Végig ott maradt, többet szó sem esett róla. Pesti átlag alatt némivel, extra nélkül. Érték arányban viszont messze többet kaptam!
  • Összkép:

    Wanda egy fantasztikus NŐ, kéretik rá nagyon vigyázni! Én nagyon jól éreztem magam Vele, az biztos hogy még visszatérek hozzá, ez szerintem a besziből is kiderült :) Nagyon kevés az olyan Lány aki IGAZI barátnő feelinget ad, hát Wanda ebben a Nr1! Szerintem!
Happy Massage