• AMY

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem délután 6 óra körül, munka után.Egy órával későbbre, 19.00 órára beszéltük meg az időpontot.
    Bár a közelben voltam, kellett egy kis idő, míg befejeztem az intézni valóimat.
  • Megközelítés:

    Könnyű megtalálni a helyszínt, Lehel térhez közeli a cím.10 perc séta gyalog.Általában nem kell várni sokat a ház előtt, hívás után ha minden rendben van, akkor közlik a lányok a lakás hol található az épületben és a kapucsengővel beengednek.
  • Leírás:

    Hamarabb érkeztem a címre kb. úgy 10-15 perccel, mivel közel van a helyszín és villamossal is csak 1 megálló.Megcsörgettem Amyt. Barátnője vette fel és tájékoztatott, hogy Amy még nem jött meg és várjak 19 óráig és ha elkészült, vissza fog hívni. Vártam 19.00-ig, nem hívott senki vissza, SMS-t sem küldtek.Hívtam, SMS-t küldtem, hogy itt várok, de sem visszahívást, sem SMS-re való választ nem kaptam.Még vártam vagy 15-20 percet kint; elég hűvös, barátságtalan idő volt.Párszor próbáltam újrahívni, majd egy SMS-t küldtem, melyben megírtam, hogy ezt nem tartom korrekt dolognak és elköszöntem.Nem tudom, mi lehetett az oka, hogy még válaszra sem méltatott, de ennél csúnyább hozzáállást már rég tapasztaltam.Nem szoktam negatív beszámolót írni és egyáltalán nem jellemző rám a beszámoló írás, de az ilyen viselkedés szerintem nem méltó hozzánk és úgy gondolom, hogy más is kerülhet ilyen helyzetbe.
    Amy nagyon vonzó hölgy, voltam már Nála, nem az a célom, hogy kárt okozzak Neki, de ha közbe jön valami, akkor illik azt a jövőben a vendég felé kommunikálnia.
Happy Massage