• Ebi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ebi reagálása

    Drága Peppino!
    Köszönöm szépen,hogy ismételten megragadtad a virtuális tolladat és írtál rólam:))
    Női büszkeségemnek nagyon jól esnek a kedves soraid,örülök,hogy sikerült örömet okoznom,ez kölcsönös volt:)
    Remélem mihamarabb viszontlátlak.
    Csókjaim

  • Egyeztetés:

    Rutinosan a korábban megbeszéltek szerin mivel nem először élvezhetem a kedves ölelését először sms aztán később telefonon .
  • Megközelítés:

    Mivel a rendelő Buda egyik legforgalmasabb körterénél van könnyű odatalálni, tömegközlekedés kitűnő, ámbár én kocsival mentem.Sajnos a parkolás mindig gond ezért célszerű korábban indulni , hogy ne késs és legyen idő parkolót találni.
    A közeli bevásárlóközpont parkolója adott csak én lustaságból nem szeretem.
  • Helyszín:

    Elegáns régi bérház, megfelelően karbantartva, lift van. A lakás tágas tiszta benne francia ágy , rendezett fürdőszoba, tiszta ropogós törülköző , tusfürdő választék megfelelő. A kellő hangulatot a gyertyák fénye fokozza.
  • Lány külseje:

    Ebivel szemben teljesen elfogult vagyok, elegánsan sportos utcai ruhában fogad, mint az egy jó házból való kisasszonyhoz illik aki mint mindig bájos huncut mosollyal fogad és ápolt, finom diszkrét illatú. A képeknek tökéletesen megfelel de a valóságban még sokkal kellemesebb.
  • Action:

    Mivel Ebi függő lettem már alig vártam az újbóli találkozást. Nagyon kedvesen őszinte örömmel fogadott és már az előszobában egy finomat csókolóztunk.
    A szobában kis dumcsi, mi történt velünk az utolsó randink óta, megkínált hideg üdítővel, aztán én el a fürdőbe, Ő ezen már túl volt csupán elvonult ,hogy a legszexibb cuccában újra visszajöjjön elvarázsolni.
    No itt már szem nem maradt szárazon, nagyon dögös volt. Egy szenvedélyes csókcsata után ,lágy simogatás a bársonyos finom kis kezével majd meglátogatta "régi" ismerősét aki már rettenetesen kíváncsian várta úgy ágaskodott.
    Itt aztán olyan profi igazi kényeztető, bőnyálas, köpködős szopás vette kezdetét amiről csak álmodni lehet és a legrutinosabb harcosok is elcsukló,fátyolos hangon beszélnének.
    Közben folyamatos szemkontaktus azokkal a bájos huncut szemeivel , aztán lement a golycikhoz ott szorgoskodott majd, egy fenomenális prosztata masszázs vette kezdetét ! Elképesztően izgalmas, amikor egyik kezével finoman, szakszerűen a prosztatát masszírozza miközben szét szopja a farkam ! !Aztán megint vissza bőnyállal csak szopás. Attól féltem, hogy nem bírom sokáig, úgyhogy javasoltam, hogy most én kényeztetném azt csodás ,illatos kelyhecskéjét. Ezt nagy örömmel vette és olyan élvezettel kezdtem nyali-falizni mintha az életem függne ettől.
    Attól tartok, hogy sikerült meghálálnom az előbbi kényeztetést legalábbis a finom kis nyögésekből erre tudtam következtetni.
    Ezeket után finoman felsegítette az esőkabátot és missziben kezdődött egy igazi nem mindennapi szeretkezés. Érzéssel, bújósan, ölelve, szorítva, önfeledten ,közben finom csókok..
    Leírhatatlan jó volt.
    Így is lett végem, pedig eredetileg volt egy hátsó gondolatom, hogy ez alkalommal a gyönyörű kis szájacskájában mennék el. Majd legközelebb... Még hosszan öleltük egymást, aztán gondosan lesegítette a köpenyt és megtörölgetett. Még összebujtunk egy kicsit, beszélgettünk a világ dolgairól, a terveinkről.
    Aztán úgy éreztem, hogy lassan lejár az időnk és a mielőbbi viszontlátás reményében érzékeny búcsút vettem ettől a csodálatos Tündértől.
  • Elszámolás:

    Az étlapon alapban szinte minden megtalálható amiről egy férfi ember álmodik. A rózsaszálak számát ezért messze felülmúlja a kedvessége és amit ad cserébe.
  • Összkép:

    Ez nem is lehet kérdés, hiszen EBI függő lettem.EBI egy rendkívül értelmes, szofisztikált igen korrekt Hölgy a szó igaz, nemes értelmében. Remélem még sokat fogunk randizni.
Happy Massage