• Natasha

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Natashát régi jó ismerősként hívtam, nagyon megörültem annak, hogy ismét elérhető. Telefonon egyeztettünk, és annak ellenére, hogy nem tudta, már találkoztunk, nagyon normális hangon beszélt. Nem szeretem a "drágám", "helloka", "remélem mielőbb meglátogatsz" típusú beszélgetéseket, na itt semmi mesterkedés nincs. Kedves hangon elmondott mindent. A hívás napján már mentem is.
  • Megközelítés:

    Kivételesen BKV-val mentem, és a Petőfi híd hídfőjétől egy kb. három perces sétával a háznál voltam. Kocsival a parkolásra időt kell hagyni szerintem.
  • Helyszín:

    A ház olyan, amilyen, de a lakás nagyon cuki. Kicsi, de szépen felújított. Hangulatos galérián történik a dolog, ahogy Natasha felmegy előtted fehérneműben, attól majdnem elájulsz. Fürdő rendben, zuhanykabin, néhány fajta tusfürdő, törcsi szép, új. Az egész hely hangulatos, személyes jellegű, jól érzi magát az ember. Nincs logisztika, másik szobából átszűrődő zajok, stb.
  • Lány külseje:

    A képek szerint. Sok.sok tetoválás, ami jelen esetben nagyon autentikussá teszi a hölgyet. Korrekt, hogy nincs retusálva, tudod, hogy mit kapsz ezen a téren. Natasha rendkívül formás és vékony, szolizott és nagyon ápolt. Ilyen fiatal lányok között ritka a tökéletes ápoltság, de itt minden megvan. Fehérneműben fogad, szexi kis áttetsző köntösben. Magassarkú nem volt rajta, de láttam, hogy van, szóval szerintem lehet kérni a látvány kedvéért.
  • Erotikus masszázs:

    Zavarba ejtően erős és határozott a masszázsa, elég szakszerű is. Lentről indul és módszeresen halad felfelé. Nem kapkod, krémmel dolgozik. A popsi környékét a végére hagyja és egyre gyakrabban nyúl be érzékien az intim zónába. A masszázs vége tulajdonképpen egy "hátulról támadás", amit én imádok és sajnos egyébként ritkán találkozom ezzel a megoldással. Végig érzékiség jellemzi a mozdulatokat, és nem is kell mondani a "megfordulhatsz" varázsszót, mert tudod jól, hogy mikor jött el az ideje.
  • Levezetés:

    Fordulás után huncut mosollyal előtted feltérdelve végigcsurgatja magán a felmelegített (!) olajat, a látványtól megzavarodsz. Természetesen segítettem egyenletesen eloszlatni rajta az olajat, sőt egy kis pluszt is felvittem. Ezután a francia következett, ami fokozatosan bontakozott ki, egy profi kis csúszka után. Jó a sorrend, nem a hátamra kapom a csúszkát, hanem szemből. Szerintem ez az igazi. Francia érzéki, lágy, tempója folyamatosan változó. Nem kapkod, nem siettet. Utódok valahol az éterben landoltak.
  • Elszámolás:

    Előre letettem bemenetelkor a konyhapultra, nem esett róla említés.
  • Összkép:

    Viszonylag ritkán találom meg a tökéletes összhangot, de Natashánál ez egyszerűen adott. Mindenkinek ajánlom, aki nem a nagyüzemi, gépies helyzetekre vágyik és el akar vonulni nyugodtan, gyakorlatilag privát körülmények közé. Továbbra is hasonlít Angelina Joliera.
Happy Massage