• NOÉMIII

  • Beküldte:
  • NOÉMIII reagálása

    Szia Ádám :) még csak most veszem észre a beszidet. Őszintén szólva többszöri hangos nevetést váltott ki belőlem :D nagyon szépen köszönöm, hogy megtiszteltél ezzel a remek írással engem és a drága MT-ket. Remekül éreztem magam én is!
    #várlakvissza ;) ♡

  • Egyeztetés:

    Telefonon keresem, egy óra múlvára kapok is beutalót. Merthogy már réges régen felírtam magamnak Noémit receptre. Könnyen, gyorsan, kedélyesen egyeztetünk.
  • Megközelítés:

    Váci út bal oldala ha kifelé halad az ember a városból, Árpád hídtól egy köpésre. Asszem Noémi pont ezeket a szavakat használja telefonban. :))) BKV összes járata érvényes, én autóval megyek, indul a parkoló hajsza, gondolom - de nem, azonnal kb 3 méterre a bejárattól találok helyet és van még vagy öt üres, szóval Nektek is jut urak, ha majd jöttök :) Nyomom az sms-t mert utálom a Mikulás csomagot, pláne hogy nincs szezonja, és már repülök is.
  • Helyszín:

    Szóval, ideértél? Búgja a telefonba. Aztán mindent részletesen elmond és megkér - érthető okok végett - NE ismételjem el a kapuban amiket mondott :) Én így teszek és bejutok. A lakás MINDENNEL felszerelt, mindennel is. Rend, tisztaság, stílus, falakon tükrök, szobainas, polcok, tatami. Fürdőben kád, színváltós csaptelep, kérem, el vagyok varázsolva :)) Kádon függöny, a tusfürdők száma több mint ameddig számolni tudok. Noémi megkér, figyeljek: a víz a kádban marad. Érettem igenis, így teszek. A víz ott marad. Én nem. Szájvíz, dezodor, mindent kipróbálok.
  • Lány külseje:

    Ahogy nyílik az ajtó kedves arcú, vagány, laza tündéri csaj áll mögötte. Nagyon kommunikatív, szívélyes, formás, feszes, fiatal, mindene a helyén van. Imádom. Van benne valami jó értelemben vett rosszaság. Megvan, kacér. Ez a jó szó :) Közben magával ragad és megyünk befele a szobába. Köntös van rajta, félig meddig átlátszó, alatta fehérnemű ( vagy fekete ) … meg nem mondom :) Bőre selymes, itt ott vagány tetkók, nagyon passzolnak a képbe. Amit kiemelnék, azok a fantasztikus mellek. Feszesek, formásak, pont olyanok mint ahogy a nagy könyvben meg vannak írva. Érzékenyek és nagyon intenzíven reagálnak, persze erre még várnom kell egy picit.
  • Erotikus masszázs:

    Szóval a szobába invitál, kapok egy pohár vizet, közben csevegünk, én vetkőzök. Megnézi szabad-e a tusoló, én pedig indulnék is a fürdőbe - pólóban, alsógatyában. Mire rámszól, hogy héé, vetkőzz … meztelenre. Szóval meztelenre, így azonnal? Kérdezek vissza, mire rám mosolyog és csak annyit mond. "Itt nem szarozunk" :))) Asszem ebben a pillanatban már huszadjára olvadok el. Ahogy visszatér, nem sokáig marad rajta ruha, és egyenlő feltételekkel - meztelenül - ölelkezni kezdünk. Persze előtte megkérdezem, szabad-e megölelnem, merthogy azt hallottam 12 ölelés kell egy nap egy embernek. Mosolyog és ahogy átölel bevallja hogy e tekintetben ma szarul áll. Ölelkezünk. Úgy csókol bele a nyakamba, mint talán még senki. Apró puszik csókok mindenhova. Kezem már a melleit fogja, gyúrja, masszírozza ő pedig a farkam kezdi ingerelni, simogatni, aztán lenyúl a herezacskóhoz, majd vissza fel. Ajkaink találkoznak. Tudnotok kell, nyelves csók nincs, rám is szól mikor nyelveink találkoznak és én innentől kezdve figyelek rá, és bármily heves is a szitu, betartom a szabályokat. A csók nekem így is csók, ajkaink százszor összeérnek a randi alatt, jászanak egymással.


    Nade elég a romantikából, masszázs jön kérem. Tatamira fekszem hasra és nekem esik. Szakszerű, tanult, pontos. Közben végig jólesően beszélgetünk, szabadon, bármiről. Lábaknál kezd, halad felfelé. Kinyomorgatja a letapadásokat, nem sok van, de azokkal végez. Főleg vállra jön a stressz, azt mondják. Teljes testemen zongorász. Nem marad ki semmi. Néha benyúl a lábam közé, végig simítja a herezacskóm, megcirógatja a farkam, csak hogy tudjam a helyem. Hogy el ne felejtsem hol vagyok. Aztán újra masszázs, aztán újra benyúl. Rámfekszik. Nekem feszül ez a csodás test. Ja. Masszázs közben végig testkontakt van. Hol a hátamra ül, hol csak hozzámér, hol a vádlimra telepszik. Konkrétan érzem a vádlimon a punciját. Megőrülök a gondolattól. Aztán a fenekemet kezdi nyalni, csókolni vadul, szenvedéllyel.
  • Levezetés:

    Fordulok és csúszik rajtam szemből is. Szánk találkozik, kezeink a másik testén kalandoznak össze-vissza.

    Lassan franciázik. Kéz nélkül. Érzékenyen. Minden idegszálam megfeszül ahogy ennek a csodalánynak a szájában vagyok. Lüktet bennem a vér. Tetszik hogy nem csak a hímvesszővel foglalkozik, hanem mindennel körülötte. Bekapja a golyóim, nyelvével lassan izgatja a gátat? ( nem tudom ez-e a jó szó ) aztán kicsit még lejjeb is megy. Olyat kapok tőle, amit senkitől. És ez még csak a kezdet. Megkérdezem, a lába közé mehetek e a nyelvemmel, mire rám mosolyog és csak annnyit mond "Zokon is vettem volna ha nem nyalod ki a puncim". Hát kész vagyok! Uraim. Ez a lány már verbálisan kicsinál. Nincsenek szavak.


    Lassan közelítek, törődéssel, érzékenyen. Azonnal látom hogy full nedves. Ez rettentően jól esik. Működik a kémia, dolgoznak az ösztönök. Szabály jön, nincs ujjazás, csak nyelvelés. Rettentően finom és jó ízű. Finoman ingerlem és figyelem a hatást ami nem marad el. Aztán az jut eszembe lehetne ez eggyel jobb is akár. 69-re teszem a tétet és én kerülök fölülre. Ez szokatlan póz nekem, asszem így még sosem voltam felül. Imádom. A szájába lógatom a farkamat, közben a seggemet markolja és kényeztetjük egymást. Egy ponton megengedi, hogy óvatosan, lassan szájba dugjam. Csak leteszi a fejét, nem mozog és engedi hogy törődéssel ki-be mozogjak. Elementáris élmény. Le sem tudom írni. Le sem :)


    A vég:


    Noémi azt mondja, nem szereti ha minden össze-vissza ragacsos lesz, így megkér. a szájában menjek el. Egy hirtelen ötlettől vezérelve arra kérem, ha elmegyek és a spermáim a szájában lesznek, adja át nekem őket az én számba. Beteg ötlet, mi? :) Még SOHA nem próbáltam és nem is kóstoltam a sperma ízét, és izgatja a fantáziám hogy egy ilyen gyönyörű nő szájából kapjam vissza a sajátomat. Lassan élvezek el, mindenem megfeszül. Közben a csodás melleket markolom, fogom, imádom. MIkor elélvezek, elgyengülök és végül az utolsó pillanatban meggondolom magam. Mégsem kérem hogy becsókolja a számba a gecit. :DDD Tudom hogy ezt így alpári leírni, de ide illik. Nem tudom hogy megbánom-e végül a döntést, de legalább lesz muníció legközelebbre is:)
  • Elszámolás:

    Amit megbeszéltünk, tökéletes érték arány. MIndenvivő :) Utólag, kispolcra letevős.
  • Összkép:

    Az van, ha engedi a rendszer Noémiből Istennőt csinálok. Annyi kedvesség, készségesség, bevállalósság és vagányság van benne, hogy azt le sem tudom írni. Azért is adom a legmagasabb elismerést, mert olyanokat mutatott és csináltunk, amit én még soha és azért valljuk be ebből egyre kevesebb van, ahogy szaladnak az évek :)

    #mIndenképpjövökmég :)
Happy Massage