• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A kimerítő hét után szerettem volna kis jutalmat adni magamnak, így körbenéztem, kik elérhetőek az utolsó munkanap délutánján. Mivel már rég volt lehetőségem kiélvezni az anális szexet, így olyan lányokat kerestem, akik ezt vállalják. Régóta szemeztem Enikő hirdetésével, így indítottam egy VTR-t, amelyet rövidesen megerősített.
  • Megközelítés:

    A VTR-ben megadott címet beütöttem a GPS-be, a Lánchídtól nem messze mutatta a lakást. Majdnem 20 perccel korábban értem oda, így volt időm parkolót találni. 10 perccel korábban megcsörgettem a ház elől, megadta a kapukódot, illetve az emeletet és az ajtó számát. Ekkor gyanús lett, mert annak a háznak láthatóan nem volt ennyi emelete összesen, így visszacsörögtem, és kiderült, elírás van a szöveges részben, így autóba pattantam, 3 perc múlva már a jó kapucsengő jelezte érkezésem :-) Úgyhogy mindenképp egyeztessetek telefonon is a címről!
    Mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető a lakás, a parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    Kellemes méretű lakásban fogadja vendégeit Enikő, illetve a kedvence, egy kisméretű eb, aki ottlétem alatt nem sok vizet zavart. Kabát és cipő az előszobában került le rólam, a többi ruhadarab a jókora szobában, ahol egy ülőgarnitúra és egy nagy franciaágy is van. Az ingem kapott egy vállfát, a többi cuccom az ülőgarnitúrára került, majd elindultam megtisztálkodni. Legalább 10 féle tusfürdő, vagy 4 féle szájvíz és tisztaság fogadott.
  • Lány külseje:

    Sokszor megtörténik velem, hogy nem olyannak képzelem el előre a hölgyet, mint aki a helyszínen vár. Enikő esetében a képekhez képest még jobb az alakja, kifejezetten jó génekkel áldotta meg a természet, emellett sokat is edzhet, ami meg is látszik rajta. Ha jól emlékszem, piros színű fehérneműben fogadott, ebből a neccharisnya végig fent maradt rajta. Vörös-barna a haja, ez össze volt gumizva, de az akció idején kérdésemre kiengedte.
  • Action:

    A fürdőszobából visszatérve a franciaágyon kezdtünk ismerkedni egymással, először csak verbálisan. Nekem eddigi pályafutásom alatt még nem volt rá példa, hogy szükség legyen ornitológiai ismereteimre, most erre is sor került :-) Miután a madáretetés, a szarkák, mint dúvadak és a fekete gólyák témákat kimerítettük, nekiláttunk felderíteni egymás testét, először ő kezdett el engem izgatni, aminek rövidesen kézzelfogható volt az eredménye. Nem csak kézzel fogta, hanem csókolgatta, egyre mélyebbre eresztette a szájában. Nagyon jó technikával, finoman, érzéssel kényeztet, élveztem, ahogyan a szerszámomon dolgozott, közben a fejét fogtam, a hajába túrtam, és segítettem megtalálni a számomra legjobb ritmust. Igyekeztem viszonozni az élményt, csókolni kezdtem a melleit, a bimbók nagyon hamar ágaskodni kezdtek, illetve az ujjaimmal kezdtem felfedezni az ölét. Úgy tűnt, hogy nem esett neki rosszul, de nem hinném, hogy különösebben nagy sikereket értem el.
    Gumit kértem és először kutya pózban hatoltam belé, nagyon jó érzés volt a meglepően passzos résbe kerülni. Először kisebb lendülettel, lassabban, komótosan mozogtam, majd kissé felgyorsítottam, próbáltam mindkettőnk örömére tenni. Majd átfordultunk misszionárius pózba, ennek mondjuk megvolt az a veszélye, hogy a köztünk lévő súlykülönbség (nem, nem ő a nehezebb ;-)) miatt nem lesz neki kényelmes, igyekeztem nem túlzottan ránehezedni. Néha ráhajolva folytattam a mozgást, utána felemeltem a felsőtestem, a bokáinál fogva összepréseltem a lábait, így még szorosabbá vált a helyzet a szerszámomnak.
    Nem szerettem volna kihagyni a popsiját sem, megkértem a póz- és réscserére. Ismét kutyapóz következett, egy még szűkebb nyílásba behatolással, és egy eddig ismeretlen élménnyel lettem gazdagabb: miközben én a popójában munkálkodtam, ő egy vibrátorral töltötte ki az űrt a hüvelyében. Ez a vibráció meglepő volt a számomra, de nem mondhatnám, hogy kellemetlen volt az érzés, sőt. Igyekeztem minél tovább kitartani, de egy idő után el kellett engednem a dolgokat, úgyhogy teletöltöttem a gumit.
    Tisztogatás, majd beszélgetés következett, ami közben rájöttem, hogy elfelejtettem egy fontos megbeszélést, úgyhogy gyorsan összekaptam magam, és elszáguldottam a dolgom intézni...
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban megtalálható minden szükséges információ. A távozás előtt adtam át az ajándékot, természetesen nem változott a mértéke a leírtakhoz képest.
  • Összkép:

    Enikő egy kívánatos, nagyon jó testű MILF, akivel élmény az együttlét. Nagyon tapasztalt, tudja, mi a jó neked, és persze azt is, hogyan lesz jó neki. Nagyon élvezetes volt a vele töltött órácska, csak ajánlani tudom a kedves kollégáknak!
Happy Massage