• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először jártam Ramónánál. Az egyeztetés gördülékenyen ment, reggel megcsörgettem, elsőre nem vette fel, de visszahívott és gyorsan találtunk is mindkettőnknek jó időpontot. Ramóna nem használ VTR-t, szóval a hagyományos módszerek híve. Az az általános tapasztalatom, hogy az olyan prémium minőségű lányokkal, mint Ramóna érdemes előre egyeztetni, mert 1-2 órán belül biztos, hogy nem tud fogadni. A minőségért bizony itt is meg kell dolgozni, de higgyétek el, hogy megéri :-).
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, kultúrált környék, új építésű társasház, a lakás diszkréten megközelíthető. Autóval mentem, a parkolás fizetős, de bőven van hely akár a ház előtt is. Ha pontosan érkezel, akkor nem kell feleslegesen várakoznod, Ramóna nem fog szabadkozni, hogy csak még 10-20 perc, neki is prioritás a pontosság.
  • Helyszín:

    A lakás gyakorlatilag újszerű, szépen berendezett, a célnak tökéletesen megfelel. A fürdőben minden megtalálható, ami a higiénia szempontjából szükséges. Mivel Ramóna egy igényes lány, ezért ez nála teljesen alap. Nekem maximálisan rendben volt.
  • Lány külseje:

    Ha meglátogatod Ramónát, akkor pontosan azt kapod, amit a képeken látsz. Szexi fehérneműben fogad és az első látványtól azonnal beindul a fantáziád. Azt érzed, hogy ez most durván jó lesz neked és végre azt fogod kapni, amit mindig is keresel itt. Egy gyönyörű, egyenes, talpraesett, közvetlen, szókimondó,tökéletes alkatú sportos lányt, akinek olyan formákat adott a teremtő, hogy rajzolni sem lehet szebbet. Ramóna személyisége határozott, jó értelemben véve ellentmondást nem tűrő. Aki szereti az erős személyiségű lányokat az biztos, hogy nem fog csalódni az ágyban sem :-). Ramóna külsőre olyan, hogy a róla készült fotókat legszívesebben magával hordaná az emberfia, hogy bármikor legeltethesse rajta éhező tekintetét, miközben folyamatosan ábrándozik a következő találkozáson. Természetesen Ő nem teljesen elégedett a testével, de szerintem túl szigorúan nézi magát. Személy szerint - desszert gyanánt - akár minden nap szánnék pár órát rá, hogy élvezkedjek Ramival. Szóval nálam 100 %-os.
  • Action:

    Szóval ahogy már említettem Ramóna egy igazán talpraesett, határozott -szerintem kissé domina típusú - nő. Szexi fehérneműben nyitott ajtót. A nőnapi virágcsokor átadása után egy rövid, ismerkedős beszélgetésbe kezdtünk - ez nekem elengedhetetlen az első találkozás esetén -, közben megkínált egy kis frissítővel. A small talk után elkísért a fürdőbe, hogy előkészüljek az első gabalyodásunkra. Tusolás közben jött-ment a fürdő és a szoba között és végig dumáltunk, amíg nem végeztem. A higiéniai előkészületek után irány a szoba, ahol egy franciaágy volt a tett színhelye. Kényelmesen elheveredtem az ágyon és Ramóna már le is huppant mellém, hogy folytassuk az ismerkedést. Ledobta egyébként sem sokat takaró fehérneműjét és teljes valóságában elém tárult gyönyőrű, kecses, sportos teste. Arra gondoltam, hogy 1 óra nem lesz elég, hogy felfedezzem minden porcikáját, ezért gondoltam, hogy beosztom a desszertemet és minden alkalommal csak egy szeletet ízlelek meg belőle. Még néhány tucatszor biztos meg kell látogatnom, hogy 100%-ig behabzsoljam a jutalmam. Így elhatároztam, hogy első alkalommal nem is fogom bevenni a "menyország kapuját", csak felfedezem és orálisan élvezem ki. Egyik nagy szenvedélyem -mondhatjuk, hogy függőségem- a gusztusos női kelyhek orális, játékos, végletekig feszítő kényeztetése, simogatása, mert nekem ez extra élményt nyújt. Mindenkinek megvan a gyengéje :-) Szóval Ramóna gyönyörű, illatos kelyhének kényeztetése lett az első tortaszeletem. Félreértés ne essék, a következő alkalmak valamelyikén be fogom venni a várat :-), de kivárom, amíg jobban megismerem ezt a szépséget. Szumma-szummárum az időm felét tehát nyalakodós élvezkedéssel töltöttem, amit végül Ramóna egy fantasztikus orgazmussal jutalmazott meg. Meg is beszéltük ,hogy én bizony szívesen jönnék minden nap egy kényeztető nyalásra és ezt Ramóna sem tartotta teljesen hülye ötletnek. Az, hogy szeretem először én felhúzni a partnerem tulajdonképpen Önző dolog lehet, mert általában utána duplán kapok jutalmat. Átadtam tehát a lehetőséget Ramónának, aki olyan élvezkedős franciába kezdett, hogy pár másodperc után majd szétrobbant a farkam. Az időm másik felét tehát farkam orális kényeztetésére szántuk. Szerintem Rami is élvezte, tetszett neki a méretes szerszámom, mert úgy falta--nyalta-szopta, hogy alig tudtam levegőt venni. 15-20 perc élvezkedés után végül gejzírként tört elő a láva, végigspriccelve mindent, ami a közelben volt. Kellett 5 perc, hogy visszatérjek a valóságba és elégedetten állapítsam meg, hogy ez nagyon megérte. Rami letisztogatott, még kicsit dumáltunk és közben persze már azon járt az eszem, hogy mi lesz a program a következő alkalommal. Lehet, hogy nem fogom tudni megállni és alámerülök a mennyország barlangjában, de az is lehet, hogy várok még egy alkalmat. Majd meglátjuk hogy alakul.
  • Elszámolás:

    Azt vállalja, amit az adatlapján találsz. Említettem, hogy határozott típus, ezért szerintem nem érdemes alkudozni vele, hogy csak egy kicsit ez, meg az férjen bele. Csak felhúznád vele és lerombolod az egyébként tökéletes élményt. Hagyd, hogy azt csinálja, amit szívesen vállal, mert azt viszont prémium minőségben nyújtja. Az elszámolás egyébként szokásos módon zajlik nála, tedd le a rózsákat az asztalra és koncentrálj arra, amiért mentél. A pesti átlagnál picit több rózsát kell vinni, de maximálisan megéri.
  • Összkép:

    Ramóna azt adja, amit ígér, se többet-se kevesebbet, viszont az tökéletesen elegendő volt számomra. Maximálisan elégedett voltam távozáskor és már azon járt az eszem, hogy mikor jöjjek újra. Az én értékítéletemben gyönyörű, kedves, és korrekt lány, aki ráadásul szeret játszadozni és viccelődni is Veled. Ha jól nyúlsz hozzá, akkor Ő is nagyon tudja élvezni az együttlétet, ami azért rám elég komoly katalizátorként hat.
Happy Massage