• Nóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem először járok a kisasszonynál, annyira elsöprő élményt sikerült legutóbb okoznia, hogy muszáj volt visszamenjek. Egy gyors hívást követően pár nappal későbbre megbeszéltük a visszavágó idopontját.
  • Megközelítés:

    Egy hét alatt nem költözött el szerencsére, még mindig a budai oldal szívében, a Mechwart liget és a Duna között, nemzetünk egyik megbecsült mérnökéről elnevezett utcában található a tetthely. A parkolás kihívást jelenthet, tömegközlekedéssel minden irányból könnyen megközelíthető lokációról beszélünk.
  • Helyszín:

    Tiszta udvar, rendes ház, ahogy a mondás tartja. Egyszerűen berendezett, de takaros kecóban fogad minket a hölgyemény, cserébe nagyon odafigyel a rendre és a tisztaságra. Nem utcára néző, nyugis hálószoba hivatott a tünékeny szerelmi légyottok helyeként funkcionálni. Kaptam friss, puha törülközőt, így a fürdőszoba felé vettem az irányt. A fürdőben kád van, de nyilván nem álltam neki feszített víztükörben fürdeni, gyorsan lezuhanyoztam, szájvízzel öblítettem és rongyoltam is vissza a szobába, ahol Nóri az ágy szélén ülve várt.
  • Lány külseje:

    Nóri természetes szépség, nem kell neki smink, hogy jól nézzen ki, talán még szebb is volt, mint múltkor. Igéző szemei egyből beindítják a férfiember fantáziáját, hát ha még sikerül mosolyt csalni az arcára – utóbbi egyébként az átlagnál egy fokkal nehezebb, de nem lehetetlen. Még a múltkor kértem, hogy normál utcai ruhában fogadjon, aminek külön kérés nélkül most is eleget tett, piros pont jár érte. Nem vitte túlzásba, egy fekete leggings és egy lenge blúz mellett döntött. Igazán formás és kemény popsival, szép hosszú combokkal, gyönyörű fekete hajzuhataggal és formás, tenyérni cicikkel van megáldva a csaj. Utóbbiak nem a tejes zacskó kategóriát erősítik: melltartó nélkül is szépen állnak. Nem csak képen néznek ki jól, hanem élőben is, és nem csak dekoratívak, hanem a tapintásra, csókra is igen jól reagálnak.
  • Action:

    Miután megérkeztem a szobába vezetett, ahol parancsszóra megszabadultam minden ruhámtól. Szeret dirigálni, egy ilyen csajnak meg nemet mondani lehet, csak nem érdemes. A gyors fürdés után ott folytattuk, ahol legutóbb abbahagytuk, egymás cirógatásával és ugyan a korábbinál egy fokkal kevésbé kéjtől éhes, de korántsem kevésbé vágykeltő csókolózással, miközben szépen lassan kicsomagoltam. Hamar rámarkolt a már ágaskodó, combjához egyre szorosabban nyomódó ezredesre. Ez után következett volna Nóri 10/10-es főattrakciója, a natúr francia. Ehelyett megkértem vágja magát hanyatt az ágyon, hogy közelebbről megcsodálhassam már enyhén nedvesedő kelyhét. Nem igazán vagyok jártas a nőknek adott kényeztetésben, így talán mondanom sem kell, hogy orgazmusig nem sikerült vinnem a dolgot, noha ennek különösen örültem volna. Nóri eleresztett felém egy kedves mosolyt majd pajkosan rálökött az ágyra, hogy kis késéssel, de megkezdődjön a főműsorszám.

    Most kevésbé leszek szemérmes, mint múltkor: amit ez a lány a szájával és a nyelvével tud csinálni, arra szavakat nehéz találni. A don't forget the balls itthoni nagykövetasszonya lehetne, olyan elánnal és zavarbaejtően jól kényezteti a golyókat, hogy menten keresztbeáll az ember szeme. Mikor azt hinnéd elérted a földi kánaánt, kisvártatva először csak a makkot, majd a rúd felét, kétharmadát, háromnegyedét elveszni látod csöpp ajkai között, már-már mélytorkozásba hajolva. Franciája ütemes, de nem unalmas, apránként változtatja a tempót, néha mohón rákezd, néha egy árnyalatnyival lassabban, de annál érzékibben haladva a farok minden egyes centijén. Egyre szélesebb rétegben keletkezik a bőnyál, a szerszám alatt kisebb nyáltócsa keletkezik, csak úgy cuppog, csúszik, siklik és vonaglik a szája, folyamatosan figyelve az ember legapróbb rezgését, a csúcsot minden adott szempillantásban egy picivel és picivel későbbre tolva. Mikor már végleg fennakadna a szemem a gyönyörtől, váratlanul visszavált a golyókra, újabb végtelennek tűnő percekig lent időzve, csak hogy az előzőnél még nagyobb lendülettel vesse rá magát a rúdra. És mikor végre megtörténik kilövés... az túlzás nélkül elemi erővel bír.

    Nóri sem szemérmes, szája zokszó nélkül fogadja a magvaim, majd még közel egy perc eltelik, amikor "végre" lecuppan. Előtte fényesre nyalja, ugyanolyan tisztán visszaadva azt, ahogy megkapta, a fehér nedűm egyetlen cseppjét sem pocsékba hagyva. Nem siettük el, közel húsz percen át szeretett, és kétségtelenül a legjobb, legszaftosabb NVFSZ, amit eddig kaptam – beleértve Nóri múltkori performanszát. Éppen csak, de felülmúlva önmagát.

    Itt szükségem volt 10 percre, amíg sikerült felocsúdnom ebből a földi csodából, de hagyott lenyugodni, miközben áldozatként feküdtem kiszolgáltatva. Közben elkalandozott mindkettőnk keze, enyém az eszményien hívogató cickóin, miközben vállát, nyakát és persze ikreit is csókokkal árasztottam el, az övé pedig a karomat, hátamat cirógatta, majd természetesen az újra éledező farkamon kezdett ügyködni.

    Valószínűleg saját magát is meglepte a francialeckével, újra brére cuppant, majd mikor elértem a maximális keménységet kértem üljön inkább nyeregbe, csak hogy action közben csodálhassam tökéletes ringású melleit. Sajnos ez nekem most nem volt annyira kényelmes, mint gondoltam, így hátulról kezdem el dugni inkább. Óvatosan kezdem, de látom, hogy nem kedvence a lassúzás, úgyhogy keményebb és gyorsabb dugattyúzásra váltok. Puncijának melege hívogat és szorosan tart, amire néha lábával is rásegít, amitől csak még inkább felébred az emberben az állatias ösztön: itt bizony keményen dugni kell. A látvány zavarbaejtően zseniális, nem beszélve arról mennyire istenien jó markolni és masszírozni a seggét mindeközben. Nem számoltam a perceket, de előbb-utóbb azt veszem észre, hogy kezdek kifogyni a szuszból. Nóri ezt azonnal észrevéve rásegít és készségesen ütemre tolja popsiját, minden taktusra koppanásig jár a farkam.

    Nem hagy nyugodni, hajszol az elkerülhetetlen felé, nem is bírja tovább a kisfőnök és elengedi az utódokat a gumiba. Itt azonnal még nem akartam abbahagyni, mert úgy láttam Nóri vonaglásából, hogy még csinálná. Ameddig bírtam, annyi löketet beleküldtem még, hadd szóljon ami a csövön kifér, csak hogy utána kifacsartan végre ledőlhessek mellé az ágyon. Az utolsó perceim pihegéssel töltöttem, majd egy gyors tusolás után finom kávét kaptam tőle.
  • Elszámolás:

    Újfent egy órát töltöttem Nórival, érkezésemkor az átlag budai ajándékot helyeztem az asztalra, ami mellé nőnap alkalmából egy csokrocskát is kapott tőlem.
  • Összkép:

    Egy árnyalatnyival különböző, de korántsem rosszabbnak mondható élményben volt részem Nórival, mint pár nappal ezelőtt. Egyszerre van a vele eltöltött időnek barátnős és pornós beütése, szinkronban képes angyalian és az állatot előhozva bánni az emberrel. Megvan a maga ellentmondást nem ismerő, dirigáló-főnökösködő stílusa, de ez nekem pont bejött. Azért "csak" jó az értékelés, mert az oldal ennél magasabbat választani nem enged.
Happy Massage