• ERIKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VIberen egyeztettünk, nagyon gyorsan és gördülékenyen ment. Kértem Anna is elérhető-e, az igenlő válasznak nagyon megörültem.
  • Megközelítés:

    A 4-6 villamos vonalán található a lakás, amiben találkoztunk, nagyon könnyen megközelíthető ezért. A parkolást nem tudom így értékelni, villamos hozott. Egy kiváló pizzéria van a lépcsőház közelében.
  • Helyszín:

    A lakás kimondottan nagy, tágas, kényelmes. A fürdő szintén, legalább 10 fajta tusfürdő és néhány fajta dezodor várja a frissülni vágyókat. A masszázs szoba megfelel, otthonos. Azt mondanám ideális a célra.
  • Lány külseje:

    Erika és Anna mindketten dögös nők, két különböző típus, de izgatóak együtt és külön is. Mit mondjak, nem kellett sok, hogy felállítsanak. Az akció közben bámulhattam is őket a tükörben. A feneke mindkettejüknek feszes és izgató, ez a gyengém. Erika helyezkedett úgy hogy a tükör a fenekét mutatta premier plánban.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a második rész volt nálam, alaposan meggyúrtak, kimondottan kellemes és jó volt, de azért alaposan átgyúrta Anna a vállam és hátam, Erika a lábaimtól indult. Azért az igazsághoz tartozik, hogy nem a masszázs volt jövetelem elsődleges célja. A kielégülésem után természetesen jobban ellazulva tudtam figyelni kettejük ténykedését, ami számomra életem első 4kezes masszázs volt. Szerencsére minden pillanatát ki tudtam élvezni. Valami homályos emlékem van arról, hogy a 4 kéz által nyújtott élményekre nehezebben tud az agy érdemben figyelni, de azt hiszem ez tévedés.
  • Levezetés:

    A kényeztetés a matrac előtt állva keződött, Anna a balomon, Erika a jobbomon. Mindkettejük érintésére és testére igyekeztem figyelni, én is simogattam őket, ők simogattak és puszilgattak. A sok inger miatt részleteket kevésbé tudok felidézni. Egy idő után ledőltem, ők követtek. Folytatódott a kényeztetésem... Anna a vesszőmnek figyelt több figyelmet, Erika a hátsómnak. Részletekre szintén csak töredékesen emlékszem. Egy idő után Anna elkezdett szopni, Erika a fenekem nyalta. Valahogy elég könnyen haladtam az elélvezés felé, valószínű megérezték ezt. Erika a fenekembe nyúlt, nem tudom pontosan hogyan, miközben Anna szopott rendületlenül. Ekkor már folyamatosan hörögtem, elért a vég. Kifújtam magam és jött a masszázs rész.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás az egyeztetésnek megfelelően történt, számomra megérte. Természetesen kettejükre osztva is teljesen OK. Nem tudok ebben a tekintetben viszonyítani.
  • Összkép:

    A kedvességüket még ne dícsértem, de kiemelném, hogy az elsőtől az utolsó pillanatig odafigyeléssel és vendégszeretettel vettek kötül. Készítettek egy nagyon finom teát, sütit is kaptam. Megbeszéltük, hogy még visszatérek a közeljövőben-
Happy Massage