• DORKA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • DORKA reagálása

    Köszönöm a beszámolódat! Örülök, hogy jól érezted magad velem, remélem találkozunk még!! :))

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés telefonon történt. Délelőtt hívtam, elsőre felvette, délutánra sikerült is időpontot egyeztetni. Már a telefonban nagyon kedves volt.
  • Megközelítés:

    XIII. kerület, Dózsa György úthoz közel. Troli, villamos a közelben áll meg, én az utóbbival mentem. A ház környékén parkolóhely is volt bőven. A helyszín a villamosmegállótól 2-3 perc sétányira van, könnyen megtalálható, a cím egyértelmű. Előbb érkeztem, ezért sétáltam egyet a környéken.
  • Helyszín:

    Újépítésű ház. A lakás szépen berendezett, világos,, és tágas. A fürdő nagyon rendben van, törülköző illatos, tusfürdő választék bőséges. Mosdókagylóra műanyagpohár és szájvíz kikészítve. A baszobában kényelmes franciaágy, komód a ruháknak, és tükör a mozizás érdekében...mert van mit nézni. :)
  • Lány külseje:

    Amikor megláttam, szinte a lélegzetem is elállt. Dorka nagyon szép lány. Helyes arc, gyönyörű szemek, mindenhol feszes, fullos test, olyan popsival rendelkezik a hölgy, amilyet élőben korábban nem láttam. Szerintem élőben a képeken láthatónál is jobban néz ki. Van pár tetoválása, ami engem egyáltalán nem zavart, nagyon jól áll neki. Puszival köszöntöttük egymást, már az első perctől tudtam, hogy jó dolgom lesz.
    Az egyik képen látható köntösben és fehérneműbem fogadott.
  • Action:

    Megérkezésem után baszobába be, ahol beszélgettünk egy keveset, majd kaptam egy törülközőt és elmentem fürdeni. Mire visszaérkeztem a köntös már lekerült, az a látvány nem semmi. :) Az ágy előtt állva kezdtük simogatni egymást, egy-két puszi, amit csókok váltottak fel. Dorka levette a fehérneműt, én a melleit kényeztettem, nyalogattam a bimbókat, amik elég jól reagáltak. Az ágyon folytattuk az ismerkedést, én eddigre már készen álltam a harcra. Egy ideig azt folytattuk, ami az ágy előtt állva történt, majd Dorka megindult lefelé, és franciázni kezdett, miközben simogattam a formás popsit. Az események hatására eléggé benedvesedett, ezért fokozottabban foglalkoztam puncijával. Franciája kellemes, nem siet, nagyon finoman csinálja. Kölcsönösséget javasoltam 69 formájában, amit szívesen vett. Illatos, szép punci fogadott, ami egyre nedvesebb lett, ő is egyre intenzívebben dolgozott rajtam, figyelnem kellett rendesen, hogy ne süljek el idő előtt. Kérésemre 69-ből váltottunk, most én kényeztettem őt, miután a hátára feküdt. Láthatóan és hallhatóan élvezte: nyögések és összerezzenések közepette nyaltam, az ujjaimat is bevetve, nekem is tetszett ez az egész. :) Utána gumit húztunk és kértem hogy lovagoljon meg. Szép lassan kezdtük, egy-két csók, majd fokozott tempó, a fenekét fogtam közben, és én is alápakoltam, amennyire tudtam. Első körben így durrantam el, hatalmasat élveztem a gumiba. Szünetben beszélgettünk. Dorka nagyon értelmes és közvetlen lány, órákig tudtam volna vele beszélgetni.
    A második felvonást ő kezdeményezte egy idő után, ami nagyon tetszett. Kézzel kezdett el életet lehelni a szerszámba, majd hopp a szájába kerültem. Én, miközben franciázott, simogattam, ahol értem, egyre jobban nedvesedett. Kérdezte, hogy húzzunk-e gumit, természetesen igen volt a válasz. Hátulról szerettem volna ezért Dorka bepucsított. Húú, az a látvány és érzés: kemény, iszonyatosan kerek popsi, szűk, forró punci. Miközben döngettem, egyre hangosabban nyögdécselt, amitől mégjobban beindultam. Jó pár percig csináltuk így, nem akartam más pózt, mert abba a fenékbe nagyon jó kapaszkodni... :) Így lett végem, ismét a gumiba táraztam. Dorka hagyott lenyugodni. Még egy kis beszélgetés, tisztálkodás és a búcsúzkodás. Még az ajtóban meg kellett simogatnom azt a popsit.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszélt rózsaszálak, semmi nem változott a megbeszéltekhez képest. Extrát nem kértem, Dorka önmagában egy bombanő. Teljesen megérte.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes 1 óra volt. Nekem nagyon megérte, tervezek még máskor is visszamenni.
    Dorka egy nagyon kedves és gyönyörű lány.
Happy Massage