• Liza

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, elsőre felvette. Tájékoztatott mindenről, még arról is, hogy most soványabb, mint volt. :)
  • Megközelítés:

    BKV-val max 100m séta, könnyen elérhető a hely. A trükkös része, hogy az épületen belül hova kell menni. Nagyon figyeljetek oda az instrukciókra, amit Lizától kaptok. Én véletlenül majdnem a szomszédhoz mentem be, elég szigorú dorgálást is kaptam, de 100% az én hibám. Ne rontsátok el a hangulatot ilyen butasággal az elején.
  • Helyszín:

    Lakás állapota kitűnő, fürdő tiszta, szép, tágas, higiénia 5 pontos, tusfürdő választék van, bár legtöbbjében alig van már valami :D, törülköző tiszta, illatos, friss, masszázsszoba tiszta, tükrök elhelyezése kiváló, tatami kényelmes.
  • Lány külseje:

    Képeknek tökéletesen megfelel Liza, nincs zsákbamacska. Karcsú és szexi. Telefonban mondta nekem, hogy most még vékonyabb, mint amikor először voltam nála, de nekem ez nem volt gond. Én az igazi nádszál kisasszonyokat szeretem, ő pedig az. Egy törölközőben fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Persze hason fekve kezdtük. Rendesen átgyúrt a kb 44 kilójával :D Ahol recsegést-ropogást tapint ki, arra rádolgozik. Az előző napi cipekedés után megtalálta a lapockáim mellett a csomókat és úgy szétgyúrta őket, hogy másnap rendesen izomlázam volt, de nagyon jól esett. A gerinc melletti izmokat a könyökével masszírozta nagyon kellemesen. A fenék és a comb, majd a vádli is kellemes masszázst kapott.
    Mondta is, hogy ő kifejezetten szeret masszírozni.
    Közben nagyon jól elbeszélgettünk a jövőbeli terveinkről, az új projektekről. Liza remek társalgó partner. Nagyon nyitott, bármiről lehet szerintem vele beszélgetni. Nagyon tetszett, ahogy a telefonján mutatta az újabb projektjeinek gyümölcsét :)
  • Levezetés:

    Parancsra fordultam is hátra. Először még olajos kézzel gyúrta a farkam keményre, de annyira ügyesen, hogy már ott éreztem, hogy itt sokszor kell majd leállítani. Csúszka a szó szoros értelmében nem annyira volt, de a farkamat a kezébe véve körberajzolta ciciket, a bimbiket, és a hasát. Úgy éreztem, hogy plafonig tudnék lőni a kezei között. Aztán felhúzta a gumit, és ott jött a durvaság. Liza egy igazi vadorzó franciázás körben. A ráköpések, a mély torkozás... Úgy tünteti el a brét, mint valami kardnyelő. Ahogy saját magát kényszerfranciáztatja, az valami eszméletlen. Mondtam neki, hogy mikor elmegyek, rászorítom a fejét, hogy mélyen a torkába (gumiba) élvezzek. Jelezte, hogy oksi, én meg rászorítottam a fejét és szétlőttem a gumit. Kár, hogy már csak gumival franciázik, de ez is megérthető.
    Utána gumi le, letörölgetett, majd zuhi, ahol a hátamról lemosta az olajat, majd öltözés és elbúcsúzás.
    A barátnő feeling-et azért értékeltem 2-re, mert nem azért mentem, hanem ezért az őrületes és vad franciaórára. Nekem így volt 5 csillag.
  • Elszámolás:

    A végén a kezébe. Kicsit drágább, mint az átlag talán, de aki szereti a törékeny és vékony csajokat, must try.
  • Összkép:

    Azt kaptam, amiért mentem egy olyan szolgáltatótól, aki ezt szereti és nagyon csinálja. Példát vehetne róla sok más lány az oldalon. Külön értékelendő, hogy mennyire kommunikatív mind a masszázzsal (és a plusszal) kapcsolatban, mind mondjuk a videojátékokkal kapcsolatban. Aki nem találja meg vele a társalgási témát, az egy barlangban szocializálódott.
    Kár, hogy már csak gumival csinálja és, hogy hamarosan itt hagyja a pályát. :) 95/100
Happy Massage