• Giulia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy nappal a randi előtt hívtam, délelőtt. Pár csörgés után felvette. Hamar tudtunk másnapra egyeztetni egy délutáni időpontot. Kedvesen elmondta a lehetőségeket és a hozzájuk tartozó tiszteletdíjakat is.
  • Megközelítés:

    3. kerület, sok kis utca, nem lehetetlen parkolót találni, maximum kicsit sétálni kell. Van közelben tömegközlekedés is. A megállóktól is kell egy picit sétálni. A címet 100% pontossággal megkaptam, így nagyon könnyen megtaláltam a címet.
  • Helyszín:

    Nem túl nagy, nem pici, szerintem pont megfelel a célnak. Az emeletek száma nincs kiírva, nincs emelt földszint, így számoljatok, ne járjatok úgy, mint én, hogy botorkálok a sötétben, mert a lépcsőházban nem mozgésérzékelős a lámpa. A fürdő jól felszerelt, sok tusfürdő áll rendelkezésre, szájvíz is van. Tisztaság, kellemes meleg fogadott mindenhol.
  • Lány külseje:

    A képek szerintem "rosszak". Nem adják vissza teljesen, amit élőben lát, kap az ember. Giulia boszorkányosan szép, csábos és szexi. Sportos test, feszes idomok, formás, kerek, kőkemény popsi és még keményebb mellek. Fekete szettben (bugyi, combfix, melltartó) fogadott. Még mindig itt lebeg a szemem előtt :-)
  • Erotikus masszázs:

    Tusolás után hasra vágtam magam a masszázspadon. Jeleztem, hogy van egy kis fiziológia problémám a vállammal. Ez elég jó beszélgetésindítónak bizonyult. Hamar találtunk pár közös témát, melyekről nagyon jól elbeszélgettünk. A végén még megkaptam a jófej vagyok jelzőt is, köszi Guilea. Szóval, amíg beszélhettünk, Guilea nagyon profi, szakszerű masszázsban részesített. Jelenleg is képzi magát. Érződik. Aranyból vannak a kezei (is)! Nagyon jól esett a talptól felfele haladó masszázs. Ahol kellett, ott jobban megdolgozott. A vállamra is figyelt. Javasolt is pár lehetséges megoldást a probléma kezelésére. Nagyon figyelmes, odaadó volt. Masszázs közben nem voltak "benyúlkálások" egyikünk részéről sem. Nem is illett volna oda akkor szerintem. Ismerkedtünk egymással. Azért igyekeztem elkapni egy-két pillanatot, hogy csodálhassam hihetetlen szép testét.
  • Levezetés:

    Mivel elég rég voltam női kezek között, nem volt Giuliának nehéz feladata. Ezt a végén meg is beszéltük, hogy legközelebb majd többet kommunikáljak és akkor ő máshogy fog majd hozzáállni. 100%-os figyelem e téren is. Szóval mikor megkért, hogy forduljak meg, akkor ő levette a melltartóját. Kiszabadultak nagyon szép, formás, kemény, feszes mellei, melyeket finoman meg is simogattam. Majd végigsimítottam formás fenekét és meg is kapaszkodtam benne. Mondta is, hogy markoljam jó erősen. Ő eközben olajat tett a kezére és elkezdte a lingammasszézst. Majd egyszer csak a szájába vett. Na itt aztán elindultam a visszafordíthatatlan úton. Fenséges érzés volt a szájában lenni. Fantasztikusan ügyes a szája is a hölgynek. Váltogatta a kézzel és szájjal való kényeztetést. Nagyon diszkréten jelezte, hogy a szájában nem érhet véget a móka. Ezt tiszteletben is tartottam és jeleztem neki időben mikor jött a vég. Szépen letörölgetett, megittam a maradék vizemet és letusoltam. Kicsit még beszélgettünk, pussz-pussz és fájdalmas búcsú.
  • Elszámolás:

    Mivel rég jártam a kerületben, ezért nem tudom a jelenlegi átlagot. Egy kellemes csokorral lehet honorálni Guilea 60 perces programját. Végtelenül elégedet vagyok. A végén adtam át :-)
  • Összkép:

    Maximálisan megkaptam amire aznap vágytam. Figyelmet, jó társaságot, profi masszázst és egy nagyon finom kényeztetést. A találkozó elején lévő természetes távolságtartás mindkettőnk részéről hamar szertefoszlott és igazi barátnős érzés volt. Nagyon köszönöm drága hölgyem!
Happy Massage