Searching among the reviews (Europe)

Sex partner reviews (Europe)

Show all
review Lia Diamond partner Budapest, XIV. kerület

Lia Diamond

Written by: Nico41 (2017-01-20)
unforgettable
partner
Átadtam ajándékom Lia számára,majd féloldalasan felültem a masszázspadra és beszélgettünk egy kicsit.Majd megkért a kabát és más egyéb levételére,aminek eleget is tettem és elkísért a fürdő helységbe,"érezzem otthon magam" mondat kíséretében. Original language:
review Carmen partner Budapest, XIII. kerület

Carmen

Written by: Hercules33 (2017-01-23)
good
partner
Ő is ölelt,bújt!Jött a francia ami gumival volt (én kifejezettem ezért jöttem Carmenhez) nekem is nagyon fontos a biztonság! Bámulatos francia tudás,szép szájával,azzal a bele éléssel,oda adással,tökéletes volt! Original language:
review Flóra partner Budapest, XIII. kerület

Flóra

Written by: Kekszy (2017-01-21)
good
partner
Bent folytattuk miután tiszta volt az előszobában a levegő, törölközés után simi, csókok. Franciája szuper és amúgy összességében nagyon jól irányítható. Original language:
review Erika partner Budapest, XIII. kerület

Erika

Written by: liverpool (2017-01-20)
good
partner
Kis csók és cickó nyali után hanyadt dobtam magam és lusta ember módjára hagytam szopni. Nincs dt, de nem rossz. Úgy 2/3-ig beveszi. Kellemes volt majd gumi húzás után lovacska. Original language:
review Szexbomba partner Kecskemét

Szexbomba

Written by: tolvaj (2017-01-19)
good
partner
Több pózban lehet vele szexelni, úgy tűnik élvezi is a dolgot bár azért nem egy vad macska a cicije nagyon finom pont tenyérbe való elég feszes szép formás a feneke is eléggé rendben van úgy gondolom elég jó csajszika ;) Original language:
review Holiday partner Budapest, XI. kerület

Holiday

Written by: tomcs (2017-01-19)
problem with booking
partner
Viszont utána jött egy üzenet hogy a barátnője Manna nevű, magas vékony fekete hajú lány raérne ugyanabban az időpontban. Megnéztem az adatlapon hogy tényleg csinos és nagyon rendben van a "kolléganője". Original language:
review Mara partner Budapest, XIII. kerület

Mara

Written by: SJack (2017-01-18)
problem with booking
partner
Pontosan érkeztem, kapuból hívtam. Felvette és elkezdte mondani, hogy ne haragudjak, de Marának el kellett mennie egy törzsvendéghez. Ő Réka és ráér és ugyanolyan dögös, Original language:
review Niki partner Debrecen

Niki

Written by: anecha (2017-01-17)
good
partner
Nem siettünk akkor sem, sem az utána elkövetkező időben, amikor fordítottunk a felálláson. Semmit nem kellett mondanom, ő pontosan ráérzett arra, hogy mire van szükségem. Original language:
review EvaLinda partner Budapest, XIII. kerület

EvaLinda

Written by: felissilvestris (2017-01-22)
good
partner
Gumit segített felrakni, kutyusba átfordultunk, majd bele hatoltam a felém tolt nedves pinusába. Nem kellett sok Évának, hátrahajolt és megkérdezte, hogy akarom-e a fenekét Original language:
review Lilith partner Budapest, XIII. kerület

Lilith

Written by: huff (2017-01-22)
very good
partner
merev farkamat finom franciában (khmm, szopásban) részesítette. Így elsőre az volt a benyomásom, hogy nem egy virtuóz, hanem inkább egy visszafogottabb barátnő, aki azért mindent megtesz az üdvösségért. Original language:
review Mayácska partner Budapest, IX. kerület

Mayácska

Written by: Freude (2017-01-22)
goddess
partner
A pillanatot várom,de tudja ezt és ajkai közé vesz,hogy élvezhessem bő nyálas szorítását.Szemebe nézve kényeztet és köpdösi farkamat szétnyalva rajta.Patrontárat is nyalogatja,hogy teljes legyen az élmény. Original language:
review April partner Budapest, IX. kerület

April

Written by: Saturn (2017-01-22)
very good
partner
Franciája remek, arról nem is beszélve, a szemüveg mögül fel-fel néz, tekintete felnyársal, és mindeközben a lüktető farkadat próbálja a szájával eltüntetni. Ami néha még torokra is szaladt, Original language:
review Marietta partner Budapest, III. kerület

Marietta

Written by: peter143 (2017-01-22)
very good
partner
kedvesen megnyugtatott, hogy elsőre ez majdnem mindig így van. Ekkor átvette a kezdeményezést. Finom puszikkal haladt dél felé, és gyorsan keményre varázsolta farkam, Original language:
review Sindy partner Budapest, XIII. kerület

Sindy

Written by: Ayrton S (2017-01-22)
very good
partner
Ugy gondoltam muszáj látnom őt közben igy a lábaim közé helyezkedett, én pedig kispárnát raktam a fejem alá s igy élveztem ezt a látványt ahogyan ez a gyönyörű fiatal lány szájában vagyok! Original language:
review Fanni partner Budapest, IX. kerület

Fanni

Written by: apollobrown (2017-01-21)
good
partner
Utána én következtem, finoman felhúzott szájjal, majd gumit húzott és szemből kezdtünk. Kis idő után el is mentem a szájába, percekig csak pihegtem. Original language:
review Tessza partner Budapest, IX. kerület

Tessza

Written by: apollobrown (2017-01-22)
very good
partner
Mindenre kiterjedő ápolást kaptam, az összes lehetőséget kérés nélkül csinálta végig folyamatos szemkontaktussal. Aztán felálltam az ágy mellé és kérte, hogy menjek a szájába. Original language:
review Milla partner Budapest, XIII. kerület

Milla

Written by: fg255 (2017-01-22)
good
partner
Mellé heveredtem majd át is vette az irányítást és ő kezdett franciásan kényeztetni, miközben én a mellével játszottam. Majd mikor már kellően kemény voltam, hanyatt döntöttem és én is megízleltem őt, nagyon finom volt. Original language:
review Anna partner Budapest, IX. kerület

Anna

Written by: SimiSoma (2017-01-22)
unforgettable
partner
Lágyan franciázott, mélyen és élvezettel, de közben érezhetően arra törekedett, hogy nekem minél jobb legyen. Az óra utolsó negyedében lovaglással múlattuk az időt, sajnos sikerrel, tényleg elmúlt. :-(( Original language:
review Lara partner Budapest, XIX. kerület

Lara

Written by: xxxxz (2017-01-22)
very good
partner
Először ő kényeztetett egy nagyon kellemes, gyengéd franciában, majd gondoltam, hogy nekem is viszonoznom kell a kedvességét. Original language:
review Noya partner Budapest, XIII. kerület

Noya

Written by: richi34 (2017-01-21)
good
partner
Francia, igazi köpködős, mélytorkos(valódi mélytorokkal), majd 69, ahol a pircinges punciját nyaltam miközben ő folytatta amit elkezdett, ezt sokáig nem bírtam gumit kértem majd lovaglás, Original language:
review Bianka partner Budapest, XI. kerület

Bianka

Written by: rollo (2017-01-21)
very good
partner
Helyet cseréltünk, elhelyezkedett combjaim közt, és elkezdett életet lehelni kedvenc testrészembe. Nagyon finoman, lágyan csinálta, imádtam, ahogy szuszog rajtam. Az egész olyan meghittnek tűnt :-) Original language:
review Dina partner Budapest, XIII. kerület

Dina

Written by: Sárdna (2017-01-21)
unforgettable
partner
Lassan el kezdett franciázni, időnként a farkamra köpködve (amit nagyon szeretek), bő nyálasan, majd kérésemre kézzel és szájával felváltva folytatta. Istenien csinálta, Original language:
review ALICE partner

ALICE

Written by: krisz_krosz (2017-01-21)

partner
Advertisher from Quite somebody here rank makes pissbile review reading.
Regisztrálj és írj 5 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
You can read about the list of ranks here.
review Zsaklin45 partner Budapest, XV. kerület

Zsaklin45

Written by: suzukigti128 (2017-01-21)
good
partner
Én feküdtem hanyatt és ő mellém térdelve így oldalról kezdte el szopni a farkamat, ami egyrészt látványilag is hibátlan volt, másrészt az a finom érzéki kellemes francia amit bemutatott Original language:
review Candy partner Budapest, VI. kerület

Candy

Written by: najki85 (2017-01-21)

partner
Advertisher from Getting used to the site rank makes pissbile review reading.
Regisztrálj és írj 1 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
You can read about the list of ranks here.
review Bianka partner Budapest, XI. kerület

Bianka

Written by: Penthouse (2017-01-21)
very good
partner
Ezt meg is kaptam, és a a látvány nagyon szép volt. Bianka olyan, akin érződik, hogy jól szeretne bánni a vendégével, nem csak gépiesen lerendezni. Original language:
review Dina partner Budapest, XIII. kerület

Dina

Written by: thomson (2017-01-20)
goddess
partner
Dina hátára fekszik, két lába közé húzza testemet és térdre kényszerít lábainak szorításában. De kibújok belőle, úgy fölé térdelek hogy cerkám képes legyen bejárni meseszép "hegyét és dombját Original language:
review Luna Swallow partner Budapest, XIV. kerület

Luna Swallow

Written by: Ryan08 (2017-01-20)
unforgettable
partner
Fordulás után az én kényeztetésemre került sor. Luna ráérzett most, hogy lágyan kívánom most az ajkait a nemesebbik testrészemen. Szenvedélyesen franciázott, többször is olyan mélyre vette be míg bírta. Original language:
review Lucy partner Budapest, V. kerület

Lucy

Written by: Garagos (2017-01-20)
good
partner
Viszonylag hamar rábukott az addigra már betonkeménnyé váló cerkámra és kaptam egy nagyon kellemes, ügyesen kivitelezett, már-már mélytorokba hajló natúr franciát. Original language:
review Klaudia partner Budapest, V. kerület

Klaudia

Written by: Caulfield (2017-01-20)
goddess
partner
Ajkaival megkereste addigra már igencsak éledező hímtagomat és előadott rajta egy csodálatos versenyművet. Ezúttal kissé erőteljesebben és a tőle megszokottnál gyorsabban tette mindezt, ami igazán jól esett. Original language:

Erotic massage reviews (Europe)

Show all
review Lyen Parker Erotic Massage Budapest, III. kerület

Lyen Parker

Written by: lamy (2017-01-23)
unforgettable
Erotic Massage
Visszatértemkor az ágyra feküdtem hasra és kezdődött a masszázs. Élveztem minden pillanatát, a szokásos sorrendben haladtunk, közben nagyon jókat beszélgettünk személyes dolgokról is nem csak általánosságokról. Original language:
review Nóra Erotic Massage Budapest, VI. kerület

Nóra

Written by: vörösésfekete (2017-01-20)
good
Erotic Massage
Nem voltam valami beszédes, Ő pedig hagyott elmélkedni, nem csacsogott, de ezt nem is vártam tőle. A törölköző délre vándoroltatása után a combomon ülve a csípőm-derekam, hátam vette kezelésbe meglepően nagy vehemenciával. Original language:
review Eszter Erotic Massage

Eszter

Written by: kan47 (2017-01-20)

Erotic Massage
Advertisher from Fresh newcomer rank makes pissbile review reading.
Regisztrálj és írj 1 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
You can read about the list of ranks here.
review Nexy Erotic Massage Budapest, XIII. kerület

Nexy

Written by: PHONIXA (2017-01-13)

Erotic Massage
Advertisher from Fresh newcomer rank makes pissbile review reading.
Regisztrálj és írj 1 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
You can read about the list of ranks here.
review Zoé Erotic Massage Budapest, II. kerület

Zoé

Written by: hafy (2017-01-23)
unforgettable
Erotic Massage
Ezután egy kis masszázs következett . Csak hátmasszázs kértem nem is bírtam sokáig , szerettem volna minél előbb felfedezni Zoé csodás testét . Original language:
review Noémi027 Erotic Massage Budapest, VIII. kerület

Noémi027

Written by: Gyöngyhalász66 (2017-01-22)
unforgettable
Erotic Massage
Noémi kérdezte, krémmel vagy olajjal masszírozzon, én rá bíztam a választást. Így csokoládé ízű krémet vett a kezébe, amivel először derekamat, majd hátamat, később lábaimat is megmasszírozta. Lelkesen tevékenykedett Original language:
review HÉDI Erotic Massage Budapest, II. kerület

HÉDI

Written by: jozsibeach (2017-01-21)

Erotic Massage
Advertisher from Fresh newcomer rank makes pissbile review reading.
Regisztrálj és írj 1 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
You can read about the list of ranks here.
review Sexy_Moniqe Erotic Massage Budapest, II. kerület

Sexy_Moniqe

Written by: kuriburi (2017-01-21)

Erotic Massage
Advertisher from Fresh newcomer rank makes pissbile review reading.
Regisztrálj és írj 1 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
You can read about the list of ranks here.
review SecretmassageAmy Erotic Massage Győr

SecretmassageAmy

Written by: raven85x (2017-01-21)
good
Erotic Massage
Először lágyan át maszíroszta a testem elején megkérdezte mennyire erősen csinálja. Majd azután jött a csúszka amit nagyon jól csinált a szobában lévő tükrökkel pedig mégjobb volt Original language:
review NADJA Erotic Massage Budapest, XIII. kerület

NADJA

Written by: Csitta36 (2017-01-21)
very good
Erotic Massage
A lábaktól, a fenékig, a háton keresztül a nyakat majd a karokat is nagyon szakszerűen átgyúrta. Az első levezetést követően ismét szépen kezdte, majd erősebben, egyszer csak jött a teljes testes csúszka. Original language:
review Aniella Erotic Massage Budapest, XI. kerület

Aniella

Written by: metro74 (2017-01-20)
unforgettable
Erotic Massage
Megbeszéltünk fél óra szétszedem-összerakom masszt kezdésnek és utána "csapó"! Hasra feküdtem a masszpadra és megkaptam amit itt nekem szánt. Végig masszírozott, nem fájdalmasan, de érezhetően erősen, céltudatosan. Original language:
review HELLA Erotic Massage Budapest, II. kerület

HELLA

Written by: Cupido001 (2017-01-20)

Erotic Massage
Advertisher from Fresh newcomer rank makes pissbile review reading.
Regisztrálj és írj 1 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
You can read about the list of ranks here.
review Kinga Erotic Massage Budapest, VII. kerület

Kinga

Written by: jhorvath (2017-01-20)
good
Erotic Massage
A szokásossal ellentétbe hanyatt fekve kezdi, talp, és innét felfelé, közben többször kezet mos -ez pozitívum - a talp után, ha tiszta is, nem biztos, hogy jó, ha felér az archoz, ezt is masszírozza ugyanis, Original language:
review Vanessa Erotic Massage Budapest, II. kerület

Vanessa

Written by: bridgedale (2017-01-20)
good
Erotic Massage
Hasra dobtam magam és elkezdte a lábam masszírozni, szakszerű volt és kellemes, nem túl erős – gondolom kérhettem volna erősebbet is, de nekem így pont jó volt. Original language:
review Sophie Erotic Massage Budapest, XI. kerület

Sophie

Written by: morm (2017-01-20)
unforgettable
Erotic Massage
A masszázs krémmel történik lábtól indulva, nekem kellemes nem túl erős módon. Nem is igényeltem profi kezelést, csak szerettem volna kicsit lazítani, ami maximálisan sikerült is, hiszen nagyon jó partnerre találtam. Original language:
review Becky Erotic Massage Budapest, VI. kerület

Becky

Written by: Gyöngyhalász66 (2017-01-20)

Erotic Massage
Advertisher from Developing user rank makes pissbile review reading.
Regisztrálj és írj 4 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
You can read about the list of ranks here.
review Neomii Erotic Massage Budapest, XII. kerület

Neomii

Written by: ace8998 (2017-01-20)
good
Erotic Massage
Fentről lefelé haladva kaptam egy teljes testes masszázst. Elmondása szerint nem tanulta, de megfelelő keménységgel masszíroz, szerencsére nem az a simogatós fajta, és tényleg végig megy az egész testen. Original language:
review Mása Erotic Massage Budapest, XIII. kerület

Mása

Written by: vándorló (2017-01-19)
unforgettable
Erotic Massage
A lábaimnál kezdte a talpaim kihagyásával, de főleg a felsőtestemre koncentrálódott a masszázsa. Kellemes indult, majd ahogy haladt előre, egyre erősebb lett és egyre jobban élveztem. Original language:
review Nati Erotic Massage Budapest, XIII. kerület

Nati

Written by: Metalhead (2017-01-19)

Erotic Massage
Advertisher from Beginner reviewer rank makes pissbile review reading.
Regisztrálj és írj 3 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
You can read about the list of ranks here.
review Kingácska Erotic Massage Budapest, XXIII. kerület

Kingácska

Written by: kesss1974 (2017-01-19)
good
Erotic Massage
Hason fekvés lábakkal kezdte, gyengébb és erősebb fogásokkal. Rögtön megtalálta a letapadt izmokat csomókat. Fenék hát kezek, teljesen korrekten alaposan átgyúrva, Original language:
review Vivi Erotic Massage Budapest, I. kerület

Vivi

Written by: niknem (2017-01-19)
good
Erotic Massage
Kaptam hát, fenék, láb, kéz, lábfej-masszázst is, de alig vártam, hogy túl legyünk ezen, mert engem a teste vonzott. A masszázs amúgy a padlón lévő szivacson történt, Original language:
review Viki masszazs Erotic Massage Budapest, XIII. kerület

Viki masszazs

Written by: Relic Hunter (2017-01-19)

Erotic Massage
Advertisher from Getting used to the site rank makes pissbile review reading.
Regisztrálj és írj 1 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
You can read about the list of ranks here.
review Eszter Erotic Massage

Eszter

Written by: Spunk (2017-01-19)

Erotic Massage
Advertisher from Fresh newcomer rank makes pissbile review reading.
Regisztrálj és írj 1 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
You can read about the list of ranks here.
review Barbi Erotic Massage Budapest, XIII. kerület

Barbi

Written by: sztbali (2017-01-19)

Erotic Massage
Advertisher from Getting used to the site rank makes pissbile review reading.
Regisztrálj és írj 1 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
You can read about the list of ranks here.
review Lia Erotic Massage Budapest, XIV. kerület

Lia

Written by: kutato1001 (2017-01-18)

Erotic Massage
Advertisher from Man of great knowledge rank makes pissbile review reading.
Regisztrálj és írj 11 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
You can read about the list of ranks here.
review Honey Erotic Massage Budapest, I. kerület

Honey

Written by: Implacabile (2017-01-18)
unforgettable
Erotic Massage
Honey egyre lejjebb került a testemen, mígnem megtalálta amit keresett és birtokba is vette kézzel és szájjal is. Aztán hogy-hogy nem elkezdett úgy fordulni, hogy én is birtokba vehessem Original language:
review Enikő Erotic Massage Budapest, III. kerület

Enikő

Written by: CCastle (2017-01-13)
unforgettable
Erotic Massage
Elkezdte a sarkamtól haladva a fenekemig, a lábakat, majd a hátamat is jól átgyúrta. Voltam pár szalonban, meg jártam is rendszeresen masszázsra, de ez volt a legjobb amit eddig kaptam. Original language:
review Iza Erotic Massage Budapest, IX. kerület

Iza

Written by: alonsor (2017-01-18)
good
Erotic Massage
A masszázs hason fekve kezdődött. Lábak (boka) finom meleg olajjal kellően keményen de még nem fájdalmasan. Hát és fenék következett majd a vállak. Kellően odafigyelve az erotika beindítására Original language:
review Elizabeth Erotic Massage Budapest, IV. kerület

Elizabeth

Written by: luie (2017-01-17)

Erotic Massage
Advertisher from Keyboard rascal rank makes pissbile review reading.
Regisztrálj és írj 2 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
You can read about the list of ranks here.
review Eszti Erotic Massage Budapest, V. kerület

Eszti

Written by: KisKuka (2017-01-17)

Erotic Massage
Advertisher from Fresh newcomer rank makes pissbile review reading.
Regisztrálj és írj 1 beszámolót, és máris olvashatod ezt a beszámolót!
You can read about the list of ranks here.