Regisztrálj, és máris olvashatod a nálunk nem hirdetők TELJES beszámolóit!

regisztráció

Nálunk hirdetők teljes beszámolóját olvashatod

beszámoló Emma erotikus masszázs Budapest, XI. kerület

Emma

Írta: Solid (2019-10-18)
istennő
erotikus masszázs
Emma már el is helyezkedett előttem, hogy belekezdjen fantasztikus franciázásába. Hmmm... az élmény és a látvány leírhatatlan! 5-6 perc után jeleztem, hogy esetleg heveredjünk le a tatamira, kényelmesebb lesz.
beszámoló MIRA erotikus masszázs Budapest, XIV. kerület

MIRA

Írta: Grófúrfi (2019-10-11)
lehetne jobb
erotikus masszázs
Mondtam csinalja szájjal inkabb...de egy-ket kis bolintas utan megintcsak kezzel csinalta. Hat,sok kedvem mar nem volt igx a dologhoz...koncentraltam es gyorsan elmentem.Letorolt.
beszámoló Alíz erotikus masszázs Budapest, II. kerület

Alíz

Írta: TiborX (2019-10-18)
felejthetetlen
erotikus masszázs
A hátamnál kezdte a masszázst krémmel, onnan haladt lefele. Kellemes volt, lazításra alkalmas, közben kedvesen kérdezgetett erről-arról. Ahogy haladt rajtam lefelé, kezdett erotikus mozdulatokat csempészni a masszázsba, néha kicsit megsimogatta a zacsit.
beszámoló DÓRA erotikus masszázs Budapest, XIV. kerület

DÓRA

Írta: tiberius95 (2019-10-17)
istennő
erotikus masszázs
Az érintéses simogatások kellemes érzéseket okoztak, és még érezni lehetett az energia áramlását is. A lágy zene hangjai csak fokozták a ritka élményt. Kérésemnek megfelelően közepes erősséggel elkezdte masszírozni a lábszáramat, combomat és derekamat.
beszámoló Vivien11 erotikus masszázs Budapest, XI. kerület

Vivien11

Írta: Faszekerce (2019-10-16)
felejthetetlen
erotikus masszázs
Jó volt vele massz közben beszélgetni is, tulajdonképpen bármeddig csevegtem volna vele és mindig lett volna témánk, persze ezt a csevegést néha megszakította egy-egy ügyes fogása, jóleső massz mozdulata.
beszámoló Mara erotikus masszázs Budapest, I. kerület

Mara

Írta: Pisti31 (2019-10-16)

erotikus masszázs
Majd a heréimhez ért. Csak lágyan átsiklott rajtuk. Aztán egyszer csak éreztem, hogy a kezei közé került a velem egykorú. Hihetetlenül finoman és érzékien simogatta. Többször voltam már tanra masszázsnál.
beszámoló ANDI erotikus masszázs Budapest, XIV. kerület

ANDI

Írta: GaboG (2019-10-18)
felejthetetlen
erotikus masszázs
annyit tudok visszaemlékezni, hogy a vállam és a nyakam volt kezelésben ahogy az eredetileg is tervezett volt. Időm lejárta után irány a zuhany a végén hidegen, amitől kissé magamhoz is tértem.
beszámoló Lucy erotikus masszázs Budapest, XI. kerület

Lucy

Írta: Dandelion (2019-10-17)
nagyon jó
erotikus masszázs
Masszásra nem sok időnk maradt, de nem kételkedem szakszerűségében, mert kényeztetése odaadó. Érintései erotikusak, és kérdez is, hogy miben lehet még jobban kedvemre
beszámoló LOTTY erotikus masszázs Budapest, II. kerület

LOTTY

Írta: Kop (2019-10-17)
nagyon jó
erotikus masszázs
Kellemes volt amit csinált, szakszerű, szisztematikus mozdulatokkal végig masszírozta a testem. Jól esett, kellemesen ellazultam. Masszázs közben kicsit beszélgettünk, nem az a csacsogós tipus, de nem is volt túlzottan kimért, mindenre felelt amit kérdeztem, de ő nem nagyon igyekezett fenntartani a társalgást.
beszámoló Abi erotikus masszázs Budapest, XI. kerület

Abi

Írta: Zrhuszar (2019-10-16)

erotikus masszázs
Megkért feküdjek fel a masszázspadra hasra. Ezután elkezdődött a masszázs lábamtól kezdte és onnan haladt felfelé. Közben megkérdezte hogy megfelelő az erősség vagy változtasson rajta. Miközben masszíroz midig figyel arra hogy ne lankadjon a figyelem és lágyan a keze mindig el el kalandozik a fenék környékére
Ugrás az összes beszámolóhoz