A hirdetőrendszer leírása


Az oldalon a hirdetés ingyenes.


Regisztrálj és add fel hirdetésed!

A callgirl-list.com a magyar beszamolok.com koncepciójára, tapasztalatira épülő oldal. 8 éves tapasztalat, rendkívüli sikeresség azt mutatta számunkra, hogy van igény korrekt, hirdetők és vendégek igényeit egyaránt maximálisan kiszolgáló, közösségi, kapcsolat teremtési, informálódási lehetőséget nyújtó oldalra. Ezért úgy döntöttünk Európának is bemutatjuk koncepciónkat.

Kapcsolattartást jellemzően írásban preferáljuk. Elérhetőek vagyunk skype-on chaten, telefonon, viber-en, email-ben személyes üzenetben (az oldalon). Munkanapon 24 órán belül mindenre válaszolunk, minden módosítási kérést kezelünk. Online általában 9-19 (GMT+2) óra között vagyunk elérhetőek. Írásban sokszor azon kívül is.

A valós hirdetésekről az alábbiakat kérlek olvasd el:
  • Hirdetés feladásakor arra kérünk, minden adatot, minél bővebben tölts ki.
  • Adataid a valóságnak megfelelően add meg.
  • Csak saját képekkel hirdethetsz, amik rólad készültek.
  • A retusált képekkel hirdetést nem tiltjuk, de mindig jelezzük, ha az adott kép retusált. Ha te magad nem jelölöd be, hogy képeid retusáltak, akkor úgy kezeljük, mintha másról szóló képeket tettél volna fel, és hazug, kamu hirdetésnek minősítjük.
  • Amennyiben másik országba mész, jelezd felénk az új telefonszámodat, és mi átírjuk. Semmiképp ne adj fel új hirdetést, hiszen a régi telefonszámodhoz kapcsolódik az eddigi csevegésed, beszámolóid stb.
  • Amennyiben abbahagyod ezt a tevékenységet, jelezd felénk, és amennyiben nincs már aktív hirdetésed neten, mi minden rólad szóló információt, ami nálunk van, elkérhetetlenné teszünk (csevegés , beszámoló stb.)
  • A hirdetésed 30 napra aktiválhatod. Aktiválás után 25 nappal figyelmeztetést fogsz kapni, hogy le fog járni a hirdetés. A lejárat előtt 5 nappal, vagy lejárat után bármikor aktiválhatod újra 30 napra. Erre azért van szükség, hogy csak olyan hirdetések legyenek fent nálunk, amik tényleg elérhetőek, és nem régről maradt, már rég elérhetetlen, nem naprakész hirdetések. Adminisztrátoraink 8 éves tapasztalattal rendelkeznek, pillanatok alatt kiszúrják, ha valaki nem korrekten akar hirdetni.
  • Az ellenőrzést, és így a hirdetésed kikerülésének felgyorsítását nagyban elősegítheted a képeid feltöltésénél az amatőr arcképes kép feltöltésével. Erre külön lehetőség van, ne a hirdetésre szánt képeid között töltsd fel! Ez soha semmilyen formában nem jelenik meg az oldalon, kizárólag az adminisztrátoraink ellenőrzésére szolgál, ez által könnyebben tudják eldönteni, te vagy ilyen gyönyörű, vagy ismert model képével akarsz hirdetni:)
  • Minden aktiválási kérelemnél, minden adat és minden kép változtatásnál adminisztrátoraink rövid időn belül ellenőrzik a hirdetést - aki a fentieket nem tartja be, attól megvonjuk a hirdetési lehetőséget.
  • Minden hirdetőnknek EGY alkalommal lehetősége van tiszta lapot kérni. Ez nálunk azt jelenti, hogy MINDEN a hirdetésnek minden előzményét töröljük. Pl. töröljük a negatív beszámolókat, kamuképért kizárást, stb. Tehát mindent törlünk, és tiszta lappal kezdhet. Ezt egyszer tudjuk felajánlani, abból kiindulva, hogy mindenki hibázhat. Mivel a korrekt, minőségi hirdetőknek kívánunk hirdetési felületet nyújtani, aki egynél többször hibázik, annak nem tudunk hirdetési lehetőséget nyújtani.

A fentiek biztosítják azt, hogy a korrekt, jó hirdetők legyenek nálunk, és a vendégek megbízzanak az oldalon található információkban. Ez a kettő együttesen azt jelenti, hogy igen hatékony hirdetési felületet fogunk kínálni.


Kapcsolattartó oldalunkat a bal oldali KAPCSOLAT menüpont alatt találod.

Regisztrálj és add fel hirdetésed!
Happy Massage