• Linda551

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétfőn beszéltünk telefonon. Aznap estére nem tudott már időpontot adni, így lebeszéltük a keddi napot, este 6-ra. Örültem is ennek az időpontnak, mert utána simán hazaérhetek az ország zárása előtt. Kérte, hogy kedden még beszéljünk, a biztonság kedvéért. Kedd délelőtt az erősítő hívás megtörtént részemről sőt, még délután is rácsörrentettem, hogy biztos megyek. Örömmel vette ezt a plusz hívást és biztosított, hogy vár.
  • Megközelítés:

    Minden probléma nélkül megtaláltam a címet. BKK is jelen van a környéken néhány járattal. A parkoláshoz kell kitartás, de bennem megvolt és pár méter séta sem vágott földhöz.
  • Leírás:

    A kapuból hívom. és innentől szar az egész. 3x-i beszélgetés, 2x-i megerősítés ellenére sem jött össze a randi, pedig a megbeszélt időben a kapu előtt voltam. Nem vette fel a telefont. Negyed órán át sétálgattam az utcán és próbáltam elérni, de hasztalan. Küldtem sms-t is, nem reagált. 17 perc várakozás után feladtam és eljöttem. Mikor hazaértem volt egy hívás tőle, de csak amolyan megcsörrentés. Gondolkodtam, egyáltalán visszahívjam-e. Megtettem. Azt mondta ő vásárolni volt, de most tudok menni, ha akarok. Köszi, de én 6-ra voltam ott, ahogyan megbeszéltük. Már nem aktuális. Valójában ő volt felháborodva a végén, miért jelentkezek be hozzá. ha nem megyek el. Inkább letettem a telefont, mielőtt durvát mondtam volna. Komolytalan a hölgy. Most láttam, hogy le is került az oldalról, gondolom félt ettől az írástól, mert ahol fent van, ott már le is tiltotta a kommentelési lehetőséget. Ez sok mindent elárul. A képeken lehet ő van, lehet nem. Nem találkoztam vele.
Happy Massage