• Marcsi

 • Beküldte:
 • Marcsi reagálása

  Köszönöm szépen ❤️
  Úgy örülök neked ❤️
  Olyan nagyon jól éreztem magam 🥰

 • Egyeztetés:

  Meglepő módon itt az oldalon bukkantam a bájos Marcsi hirdetésére. Átolvastam adatlapját,beszámolóit, és mentettem is a kedvenceim közé.
  Majd a bővebb infót lekértem, és belső üzenetben elkezdtem kivetni Rá a hálómat. Rövid időn belül válaszolt is, így aztán felhívtam telefonon , és máris hallottam elbűvölő csacsogását. Mivel minden engem érdeklő kérdésre pontos választ kaptam,egy közeli randi ígéretével bontottuk a vonalat.
  Mikor láttam dolgaim kedvező alakulását,vtr-ben kértem meg Marcsi kezét-mását,egy laza, ismerkedős pásztorórára,amit gyorsan vissza is igazolt. Nem maradt más hátra,mint várni a randit.
  Marcsi minden csatornán könnyen elérhető volt.
 • Megközelítés:

  Kedvesünk rejtekhelye belvárosban található. Vtr-n kapott címet GPS ismeri, könnyen elnavigál. Parkolás jelen helyzetben ingyenes,de szinte lehetetlen küldetés.
  Közösségi közlekedést preferáló kalandor számára egyszerűbb a megközelítés,hiszen szinte a célobjektum ajtajában állnak meg a BKK kék csodái, és majd egyszer a metró is,amint fel lesz újítva...
 • Helyszín:

  Tündérkénk rendelője egy régi építésű ház emeletén található.Mint mondta,mindössze néhány napja költözött a házon belül egy picit lejjebb,egy másik, nagyon szépen felújított lakásba.
  Itt egyedül fogadja a kiéhezett kalandorokat, nincs kínos összefutás másokkal, diszkréció adott,és maximális.
  Fürdőszoba ragyog a tisztaságtól. Kádban tusolhatunk, bár a tusfürdő fétissel megáldott vándorok el fognak szomorodni, mert nem túl nagy a választék,de azért van elegendő készlet.
  Kifröccsenő vizet zuhanyfüggöny igyekszik kordában tartani, tusolás végeztével illatos,puha törölközővel száríthatjuk magunkat.
  Mosdó szélén szájvíz kikészítve, hozzá pedig dicséretes módon üvegpohár van.
  Minden feltétel adott a sikeres higiéniai protokoll lebonyolításához.

  Tágas nappaliból nyílik a babaszoba,itt találunk egy fotelt a ruháknak,falat tévé díszíti, egyik oldalt beépített szekrény foglalja el.Apróságokat polcra helyezhetjük, kisszekrénykén előkészítve a következő órácska kellékei.
  Maga a szeánsz érdemi,18+ -s fejezete nagyméretű, kényelmes ágyon zajlik,ami azonban kicsit reagál a hevesebb mozgásokra.
  Valamint itt várja látogatóját a ház csinos úrnője, a bájos Marcsi.
  Összességében az egész lakást elfogadnám,de csak akkor,ha a szerződés Marcsit is tartalmazza, és nem kellene otthon kínos kérdésekre válaszolni...
 • Lány külseje:

  Marcsi egy csinos, fiatal kis Tündérke.
  Mivel arcos képekkel hirdet,nagy meglepetés nem érheti a látogatót, bár a fotók nem adják vissza természetes báját.
  Testalkata alacsony, arányosan formás. Igéző barna szemét, csókos ajkát, szép mosolyát barna félhosszú haj koronázza.
  Bőre fehér,selymes tapintású.Szépséges keblei feszesek,szép formájúak. Bimbói nem túl nagyok,de a törődést meghálálják.
  Van egy nagyon kicsi pocija is, ami a szememben még szexisebbé varázsolja.
  Lábai,vádlija karcsú,combjai közt megbújó kincse illatos,frissen borotvált.
  Marcsi összképe nem egy divatmodellt tükröz, hanem egy természetes szépségű, mosolygós fiatal lányt, picivel túl a tinikoron, annak minden hamvasságával, bájával.
 • Action:

  Érkezésemet telefonon jeleztem,majd a kapott varázsigék segítségével már igyekeztem is Kedvesem színe elé járulni.
  Külső kapu nyitva volt,így már csak egy akadályt kellett leküzdeni, hogy végre karjaimban tarthassam Tündérklémet.

  Marcsi a nyitott ajtóban állva,póló, rövidnadrág szettben, mosolyogva fogadott. Belépve boldogan tapasztaltam,hogy egy alacsony,irtó szexi bombázó lesz a vendéglátóm.

  Átadtam neki szerény kis ajándékomat,majd topkánkáimat az előszobában hagyva követtem Marcsi előttem ringó popsiját a játszószobába.

  Itt pár szóval megbeszéltük az elképzeléseinket,közben a fotelba szórtam feleslegessé vált gönceimet, és egy puha törölközővel a kezemben bementem a fürdőbe, hogy lecsapassam magamról a hosszú út porát.

  Visszatérve a vallatószobába, Marcsi már az ágy mellett állt, szépséges idomait mindössze egy falatnyi fekete bugyi és melltartó igyekezett elfedni mohó tekintetem elől,jelentem, kevés sikerrel...

  Mellé léptem, és egymást átölelve ismerkedős szájra puszikkal üdvözöltem,de hirtelen azt éreztem,hogy kis Tündérem kíváncsi nyelve igyekszik a manduláimat is letapogatni is.

  Kellemes csókolózás közben lassan megszabadult a cicitartótól,közben lesímogattam falatnyi bugyiját.Kezeink is elindultak felfedező útra, majd váratlanul (?) éreztem,hogy Marcsi markába kapta a bambán nézelődő Kispajtit,mintegy felmérve a hozott munkadarabot.

  Közben igyekeztem én is formás cickóit felderíteni,majd mikor Kedvesem átkarolta a nyakamat,popsija alá nyúlva felemeltem,erre rögtön úgy átkulcsolta lábaival a derekamat,mintha mindig is együtt gimnasztikáztunk volna.
  Így még picit csókolóztunk,majd óvatosan ráfektettem az ágyra, és elkezdtem felfedezni a Déli irányt.

  Először meglátogattam a tinisen kemény ikreket,alaposan nyelvügyre vettem a bimbókat, amik óvatosan hegyesedtek ki a kényeztetés hatására, közben hallottam Marcsi elégedett apró sóhajait.
  Lassan elszakadtam a finom keblektől, és folytattam vándorlásomat eredeti célom felé.

  Megérkezve a célomhoz,már egy óvatosan nyiladozó, illatos, simára borotvált kelyhecskét találtam.
  Köszöntésképpen lágyan megcsókoltam a kis dombocskát,majd apró puszik elhelyezése után finoman a hívogató nyílásba nyalintottam.

  Érezve a kedvező fogadtatást,és hallva Marcsi reakcióit, élénkebben kényeztettem kincsét, rejtekéből előbújó kéjgyöngyét. Zamatos örömnedve egyre bőségesebben csordogált.

  Kedvesem egyre erősödő sóhajait hallva vidáman lefetyeltem nedvét,mint kiscica a lopott tejfölt.
  Jóleső nyalakodás közben Marcsi is egyre jobban illesztette számra magát, majd lágyan eltolta a fejemet ölétől, mondva,hogy most picit érzékeny lett...

  Ezt követően közölte,hogy most Ő következik,és feküdjek a hátamra.
  Mivel nem vagyok én semmi jónak elrontója, elhelyezkedtem, és vártam a fejleményeket.
  Marcsi szájon csókolt, majd végig haladt felsőtestemen, hasamon, útját apró puszikkal kísérve.

  Majd odaért a már türelmetlenül ficánkoló Kispajtihoz,megsimogatta, majd éreztem,hogy lágyan körbenyalja kupoláját,aztán már a rúdon szánkázott lefelé kíváncsi nyelvével. Lent forró csókkal üdvözölte a zsákos családot, majd ismét felfelé haladt a rúdon.
  Felváltva simogatta, nyalogatta izgága bűntársamat, majd hirtelen hammbekapta!, amit a kis gazfickó meglehetősen élvezett.
  Nem vette túl mélyre,de lelkesen kényeztetett, sűrűn rámpillantva, mintegy felmérve a hatást.
  Kezdő létére hihetetlen érzékkel franciázott,mindig ráérezve,hogy nekem hogy kellemesebb. Kezét is csak annyira használta közben, amennyire én is szeretem.

  Mivel nem akartam csúfosan rövid randit,kértem Tőle a kedvenc számomat. Kedvesem gyorsan fel is vette a kettő híján 71 pozíciót, és így folytatta kényeztetésemet.
  De rá kellett jönni,hogy a magasság különbség sajnos vízszintben is megmarad, mert ahogy arcomhoz húztam popsijánál fogva egy kis nyalakodásra,mindig kicsusszant a cerkám ajkai közül, és Ő lelkesen mászott vissza otthagyott játékáért.

  Ezért inkább kértem, hogy húzzunk gumit,és őrizzük meg őseink hagyományát.
  Gyorsan vv-t pattintott rudamra, és máris igyekezett nyeregbe szállni.
  Óvatosan eresztette vezéremet forró,nedves barlangjába,majd mikor érezte,hogy már minden a helyén van, csak a csípőjével körözve kezdte a mutatványt.

  Ez igen kellemes érzés volt,majd elkezdett lassan,majd egyre gyorsabban mozogni rajtam, miközben lelkesen cirógattam előttem ringó kebleit, kemény popsiját. Párszor magamra húztam,hogy csókot váltsunk,de olyankor igyekeztem én diktálni alulról a tempót.

  Majd érezve,hogy hamarosan ki leszek lőve a kozmoszba,kértem a franciás befejezést.

  Tündérkém leszállt a lóról,levette a gumit,és máris éreztem odaadó ajkait a rudamon. Lassan,majd gyorsulva kényeztetett,és mikor jeleztem,hogy jövök, szépen szájába engedte a kitörő lávát,ami el is tűnt falánk pocijában.
  Hagyott ajkai között lenyugodni, majd mellémbújt,megcsókolt,és még beszélgettünk picit .

  Mivel nem szerettem volna visszaélni a vendégszeretettel, lassan rendbe szedtem magam,és egy Felejthetetlen élménnyel a tarsolyomban elbúcsúztam , és a távozás mezejére léptem.
 • Elszámolás:

  Marcsinál egyszerű a matek,mely megtudható adatlapon, telefonon,bővebb infóból is. Nagyon régi méretű bokrétáért cserébe nem mindennapi élményben lesz részünk.
  Szokásom szerint érkezéskor fejeztem ki hálámat némi kis boldogság hormon kíséretében, extrát nem vettem igénybe.
 • Összkép:

  Parádésan sikerült debütáló randink volt a bájos Marcsival.Teljesen úgy éreztem,mintha a barátnőmnél lettem volna. Végig kedves, figyelmes volt, kereste az elégedettségemet. Kezdő létére nagyon is érzi,hogy mire van szüksége a férfinak,és nem ijed meg a ,,kihívástól'.
  Természetesen ajánlom Őt minden kedves Úriembernek.

  Kedves Marcsi!
  Örülök,hogy megismerhettelek, szenzációsan éreztem magam ezen a felejthetetlen randin!
  Azt hiszem, hamarosan újra keresni foglak,hiszen a jóból nem lehet elég!
  KÖSZÖNÖK MINDENT!
Happy Massage