• Enci_relax

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Quite somebody here rangot!
 • Beküldte:
 • Enci_relax reagálása

  Kedves Lali! :)

  Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, olvasás közben jöttem rá hogy ki lehetsz, így azonnal módosítom a neved a telefonban "Kedves Figyelmes"-ről Lali-ra. :)

  Másfél óra, kezdeném akkor a parkolással, mert itt olyan infót adtál, ami esetemben nem kellene hogy igaz legyen. Megadtam egy címet, ahol személyautóval eddig szinte kivétel nélkül lehetett parkolni, ám a forgalom miatt dugóba kerültél a Nyugati környékén, így ha emlékeim nem csalnak, letetted a kocsid és onnan sétáltál. Ezzel nincs is semmi baj, csak nem teljesen korrekt...nem te tehetsz róla, de ez így kerek.

  Teljes testmasszázsról beszélhetünk, nem csak a a hátadat masszíroztam, hiszen mondtam is miután kikérdeztelek, hogy nagyon úgy fest a dolog, mintha kismedencei fájdalom sy-állnánk szemben, ezért így kezeltelek. Ilyenkor a medence-csípő mozgatása-rendezése biztosan nem maradhat ki, és hát igen, szerencséd volt, mert van egy erőgépem, ami még így is sokkal kellemesebb munkát végzett, mint az ilyenkor ajánlatos igazán ordítós triggerpont-kezelés....sajnálom, hogy fájdalmat okoztam, de ez sajnos ezzel jár....:( Viszont pozitív, nagyon boldog vagyok, hogy sikeres volt, megérte hozzányúlni és tényleg bíztál bennem!

  Édesem....nagyon szépen köszönöm, hogy rám bíztad magad, és a vége is elég kellemesre sikerült, mintha lett volna még egy arcmasszázs is, hmm! :D Talán azért nem emlékszel, mert kevéssel előtte repítettelek ki az űrbe és még lebegtél :)))

  Ez van, bocs...mindig mindenkire emlékszem.....talán jobban is, mint ők rám! :D


  Puszi, visszavárlak, Encid :*

 • Egyeztetés:

  Enciben egy igazi kincsre találtam. Egy hölgy, aki az első megkeresés telefonhívása során is érezteti velem, hogy odafigyel, törődni fog velem azalatt az idő alatt, amit telefonon egyeztettünk.
  Komoly szabályrendszert állított, ami jogos és kiemeli a többi hirdető hölgy közül.
 • Megközelítés:

  Messze parkoltam le, a 6. kerületben nagy kincs a szabad parkolóhely. Klasszikus belvárosi környezet, nincs meglepetés. Belváros, így a tömegközlekedés könnyen elérhető, egy kis sétát igényel csak.
 • Helyszín:

  Enci rendelője; egy varázshely. Ő saját maga rendezte be, kíváló ízléssel. Minden apróságra nagy figyelmet fordított. Igényes, szép, meghitt környezet. Enci rendelője azoknak való, akik szeretik a luxus környezetet megidéző hangulatot, bár a terek nem nagyok, de a célnak maximálisan megfelelnek. Otthonos, különleges, biztonságos: nem egy nagy forgalmú "közösségi" masszázsda.
  A fürdő patika tisztaságú, mindenütt a friss fertőtlenítésre utaló Steril feliratú papír csíkok, a zuhanyfüggöny egy látszólag sűrűn mosott textil. Minden nagyon kellemes.
 • Lány külseje:

  Enci egy magasan képzett gyógymasszőr, ennek megfelelően is fogadott. Fehér köntösben, ami alatt egy gyönyörű, mosolygós és vidám hölgy bújt meg.
  Encin látszik a sport és a tánc, amit űz, izmos és formás minden porcikája. Nagyon igényes megjelenésére és a higiéniára, amiért külön plussz pont jár! Arca bájos és szép, nem csalódhat benne a páciens.
 • Erotikus masszázs:

  Egy masszív masszázságyon kezdtünk, ami elő volt fűtve. A hangulat már épp elég forró volt, így kérésemre a fűtést lekapcsoltuk. Enci kikérdezett fájdalmaimról, esetleges sérüléseimről, hogy kellő szakszerűséggel tudjon hozzám látni. Ellazította a derekamat, majd alaposan átgyúrt válltól fenékig. A csípőmet valami vibrációs gépesített kínzóeszközzel is megdolgozta. Huhh, ez kemény volt. Hétvégén volt is izomlázam! De sikerült úgy ellazítania az izmokat, hogy azóta nem fáj, amiért hálás vagyok! A másfél óránkból talán 50 percet masszírozott, ez alatt kellemesen beszélgettünk.
 • Levezetés:

  Masszázs után a szomszéd szobába invitált, ahol egy tatami és körbe tükrök vártak. Itt már róla is lekerült a textil, gyönyörű, formás test bukkant elő. Hasamra fektetett, így kezdte az érintés játékát: egy tollal mJd egy finom textil kesztyűvel simogatott lágyan. Majd forró olajos csúszkával folytatta hátamon, majd szemből. Profi lingam masszázsban korábban nem volt tapasztalatom, de most már alább nem adhatom, Enci olyan jól csinálta. Érezte minden rezdülésem, sikerült teljesen rám hangolódnia. Az apró részleteket nem írom le, aki annak olvasására vágyik, az nézzen meg egy filmet a sárga-fekete youtube-on.
 • Elszámolás:

  A játékszabályok tiszták, a szeánsz elején egy kis dobozba helyeztem az előre tisztázott korrekt összeget.
 • Összkép:

  Enci teljesen elvarázsolt, pont ilyen kezelésre vágytam hosszú évek óta. Precíz, szakszerű masszázs, extra élménnyel feldobva. Enci, nagyon köszönöm és máskor is szeretnék jönni! :)
  @mindenki: vigyázzatok Rá, igazi gyöngyszem!
Happy Massage