• Vicky2021

 • Beküldte:
 • Vicky2021 reagálása

  Nagyon szépen köszönöm ezt a minőségi beszamolot....sőt, újra és újra elolvasom és felidézem a veled töltött időt. Ehhez nyílván kell egy ilyen jó partner is.
  Én is minden percét élveztem a randinknak;)

 • Egyeztetés:

  Még mielőtt itt is megjelent volna, amásik oldalaon találkoztam egy sokat ígérő profillal. Parádés, részben friss fotósorozat, remek, egyediséget és különlegességet sugalló bemutatkozás és számomra minden finomságot tartalmazó étlap. Wow... és már legyintettem is hisz hány ilyen volt már amott. Napokkal később belefutottam egy pozitív véleménybe, ami után telefont ragadtam. Kicsengett a hívásom, de válasz sajnos nem volt. Írtam egy sms-t bemutatkozás képpen és kértem, hogy jelezzen vissza mikor lenne alkalmas egyeztetni egy esetleges találkáról. Kb. egy órával később vissza is csörentett egyet a szám. Szerencsére tudtam hívni azonnal, és fel is vette "V" a telot. Nagyon kellemes hang válaszolt, fesztelenül és kedvesen társalogtunk és fixáltunk is aznap dél körülre egy időpontot.
 • Megközelítés:

  A randira a 7. kerületben a Körút-Wesselényi környékén "az öregek kocsmája" közelében került sor, egy már ebben az évezredben épült, jellemzően airbnb-s felhasználású épületben. Aki nem ismerős ebben a tájegységben annak javaslom a bkk utazástervezőt, elvirát, waze esetleg google maps-et. Aki nem szeret megválni a négykerekűtől, annak taxit javaslok, ha mégis sajáttal menne akkor viszont hasznos lehet a környékbeli parkolóházak megcélzása.
 • Helyszín:

  A lakás egy basic airbnb-s kecó, teljes diszkrécióval, senkivel sem találkoztam vendéglátómon kívül. A búvóhely kellemes fél homályba burkolózott, ami a hangolódást és az intim hangulat fenntartását szolgálta. A fürdőben mindent megtaláltam amire ilyenkor szükség lehet, viszont tusfürdő fetisiszták csalódottak lesznek. A baszoba tágas, minden praktikummal felszerelt, mindennek megvan a maga helye, az ágy szerencsére hatalmas, üzekedésre tökéletesen alkalmas.
 • Lány külseje:

  Nem csalás, nem ámítás. Vicky nagyon szép és eszméletlenül csinos, igazán dögös nő. Szőke göndör hajzuhatagban tündöklő bombázó. Itt meg kell jegyeznem, hogy (ahogy egyébként minden más is Vickyn) haja friss, illatos és ápolt és szerencsére nem olyan kényes, hogy ne lehetne beletúrni. :-)
  A fogadó szett is megérne egy külön bekezdést annak aki képes ezt hosszan és aprólékosan ecsetelni: Fekete tűsarkú, combfix és body. Ez a kombó ámulatba ejtő, elegáns és mégis egyszerű, kihívó és misztikus, szexi és vonzó, mintha csak playboy fotózásra készült volna Vicky. Szerencsére aztán hustleres lett, nem volt tabu. :-) Csak fotózás nélkül persze.
  De... ha hiszitek, ha nem, a külsőségek után a tartalmat megízlelve előbbi már nem is fog annyira számítani. Varázslatos és elbűvölő... Érzésekről tudnék itt írni, de nem szeretnék senkit sem félre vezetni. Aki eljut hozzá és képes olyan nyitottsággal átadni magát az egymásra hangolódásnak, mint ahogy Vicky is fogadott engem, akkor meg fogja tapasztalni és rájön, hogy ez annyira különleges érzés, amit nem lehet, de nem is szabad megpróbálni leírni. Aki ezt nem érti, szerintem az is nagyon jó élményekkel fog V-től távozni, csak marad benne valami hiányérzet, amit nem tud majd megfogalmazni saját magának sem.
 • Action:

  Érkezéskor pontos voltam, alkalmi partnerem rövid, érthető és pontos útmutatásával már a lakásajtó előtt is álltam.
  Volt bennem "elsőbálozós" izgalom, de ahogy szolid kopogást követően kinyílt az ajtó és megpillantottam Vickyt már tudtam, hogy a következő másfél óra tánc rendje különleges koreográfiát tartogat.
  A praktikus és higiénikus köröket követően törölközőtől megszabadítva álltam és Vicky hozzám simult. Ölelésbe forrtunk, lassú gyengéd mozdulatokkal cirógattuk és simogattuk egymást, meg-meg állva. Varázslatos volt. Akkor úgy éreztem, hogy ez mindkettőnknél így természetes, mintha így lettünk volna teremtve, de utólag inkább arra gondolok, hogy "V" így hangolódott rám. Minden érzékével csak rám figyelt és az Ő széles spektrumú szexuális kultúrájában próbál engem elhelyezni és önmagából előhívni azt amivel az örömömre lehet. Nyilván nem lövöm le a poént: tökéletesen sikerült minden.
  Ágyon folytatódott bujálkodásunk, orál játékok oda vissza és szex kölcsönös és együttes örömszerzés jegyében. Lovaglást követő missziben hatalmas és épületet átjáró hanghatások közepette mentem el.
  Évek óta nem volt ilyen szexuális élményem szexpartnerrel.
 • Elszámolás:

  Ahogy megbeszéltük telón annyi volt helyben is. Az elején az éjjeliszekrényre tettem két bölcset, további matekra nem volt szükség, mert extrákra nem került sor.
 • Összkép:

  Nem szoktam istennő besorolásokkal dobálózni, de Vicky esetében nem kérdés, hogy ő az én kriptonitom.
  "V"-t külföldről sodorta a pandémia haza, őt még nem szippantotta be a hazai mocsár. Hozzá foghatóval még csak egyszer találkoztam, annak is már több mint 10 éve, ha mond valakinek valamit az a művésznév, hogy Abbey DeLacroix, az tudni fogja.

  P.s.: GFE analógiára jó lenne egy rövidítés arra, amikor a discoban összejössz a legjobb csajjal és még aznap éjszaka minden addigi tapasztalást lekörözve, minden képzeletet felülmúlva összeizzadva élveztek egy frenetikusan hatalmasat. :-)
Happy Massage