• Lili

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Telefonon történt a hétvégén, hogy jól indulhasson a hét, jah es a március is!
  Csábított a 3as felállás, erről volt pár kérdés, majd fixáltuk is.
  Lili is izgatta már a fantáziám, plusz megtudva hogy Fannit is kérhetem mellé :D (Akivel csodás 1,5 orat töltöttem legutoljára) így nagyon izgultam h valami nehogy keresztbe húzza a randinkat! És vártam a találkánkat!
 • Megközelítés:

  Hosszas villamosozás után érkezés a helyszínre, ugyanahhoz az új építésű épülethez de most másik lépcsőházhoz.
  Házak felíratozása egyertelmu, kis séta és könnyen megtalálható.
  Picivel korábban érkeztem, hívtam és mondták is a bejutáshoz szükséges dolgokat, majd nyílik az ajtó.
 • Helyszín:

  Elég sötét előszobába belépve köszöntöttek is puszikkal a lányok, de sok ekkor még nem látszódott belőlük, de itt ugy is a lakásról kell irni.
  Kellemes hangulat, színes fények és kellemes illat volt az egész lakásban. Szobában a kis inas a cuccoknak, nagy ágy, hangulatfény és nyugodt zene.
  Fürdő ebben a lakásban is tiszta, kultúrált, szájvíz puha törülköző, minden adott hogy tökéletes legyen a randi!
 • Lány külseje:

  Lili nagyon szép kis piros melltartóban és bugyiban fogadott, képeknek megfelelő csodás, fiatal, puha bőrü, izgató formás teste van. Most sötét halya volt, arca szép, kicsit félénkebbnek tűnt mint Fanni. Mellei nagyon szépek, tenyérbe illő, formás, szép bimbókkal. Jó volt szemügyre venni és sokat simogatni. Amikor a számra kértem magam felé, láttam meg szép punciáját, jól eső látvány volt Lili ebből a szögből is.
 • Erotikus masszázs:

  Félórás kényeztetésre jelentkeztem be, így ezt a részt kihagytuk, szóval nem tudok Lilli masszázsáról írni. :(
 • Levezetés:

  Leöltözés Lili és Fanni társaságában, majd elkísérnek a fürdőbe és onnan vissza érve sorfalat állva a szobában vártak rám.
  a melltartóktól egyből meg is szabadultak, egyszerre, így nem is tudtam hova nézni, 2 ilyen fiatal lány 4 ilyen hibátlan tökéletes mellel, teljesen elvarázsoltak. Egy kis mell simi, majd bugyi ledobás és ágyra fekvés.
  Egy-egy lány a kétoldalról, kellemes érintésekkel simogatva, és apró puszikkal felkorbácsolva Őt indult a szeánszunk.
  Lili puszikkal eljutott a herékhez és azt kezdte el nagyon kellemesen csókolgatni. Ezt nagyon jól csinálta, végig jól érezhetően miközben Fanni ajkainak ölelésében lehettem. Pár másodpercnyi 4kezes átvezetés és hely csere és már Lilit látom fel-le járni Őrajta és Fanni nyalakodik a herémen.
  Lili Franciája nagyon szép látvány volt és izgató élmény mivel egész mélyre engedte be sokszor ez idő alatt.
  A lányok maguktól váltottak át kérés nélkül arra, hogy kétoldalról nyelvükkel látványosan végét izgatva nyalakodnak a farkamon, közben csak lassú kézmuzdulatokkal mereven tartva a nyelvcsata központjában.
  Mondtam ha van kedvük felém is helyezkedhet egyikőjük, ezt Fanni kezdte Lili pedig kihasználta megmutassa mit tud, nagyon jó francia bemutatót kaptam tőle. Párszor letekintettem Fanni puncijával az arcomban hogy lássam tevékenykedését és ügyes volt nagyon. Utána Lány csere és Lili puncia tárult felém. Kicsit félénknek tűnt, nem nyomta kőkeményen a számba, így csak nyalakodtam megízleltem őt is és közben kezeimmel felmértem újra a testét és puha melleit.
  Végefele mindkétlány újra szájjal kényeztetett, volt ez a nyelvvel izgatós történet meg ami nagyon tetszett, hogy a Lili szájában vagyok és Fanni úgy veri nekem. Itt már már végem volt és ki is merített a két lány így kicsit segítenem kellett magamon, majd Lili megkapva és bekapva Őt kivégzett teljesen, éreztem ahogy lüktetek a szájában és lövöm tele neki.
  Hagytak megnyugodni a lányok és csak utána vált meg az örömömtől Lili.
 • Elszámolás:

  Végén történt meg, elején valahogy fel sem merült ez.
  Végén mondták külön külön kinek mennyi, majd összesen is. Amúgy pesti átlag körülinek mondható egyenként, így most duplázva lett, ami bőven átlag feletti, de Lili&Fanni amit művelt velem az is átlag feletti :D
 • Összkép:

  Lili csinos, szép, fiatal, ügyes lány, mindent hibátlanul teljesített kedvesen végig. Levett a lábamról, jól jártam vele (is)
  A két lánynak köszönhetően elég szép napot tudhatok magamének a hét és a hónap első napján.
Happy Massage