• Dórika

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Quite somebody here rangot!
 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Itt az oldalon írtam neki, már egy héttel a randi tervezett időpontja előtt. Nagyon rugalmas volt találtunk közös időpontot elsőre.
 • Megközelítés:

  Már többször voltam nála, tehát nem volt probléma. Parkolót mindig találok kb 100 méteres körzetben, nem gond még így sem ogy ingyenes és sokan vannak. A tömegközlekedést nem ismerem, erről nem tudok nyilatkozni.
 • Helyszín:

  Új építésű lakás, kifogástalan állapotban. Fürdő is új nagyon jól felszerelt. 6-8 féle tusfurdő, többféle szájvíz, fogkefe, fogkrém. Törölköző jó nagy.
  Szoba kifogástalan, nagyon előnyös benne a tükör..
 • Lány külseje:

  Tökéletes nagybetűs NŐ.
 • Action:

  Mikor megérkeztem az ajtó mögött fehérneműben fogadott és már ismerősként köszöntöttük egymást, csókokkal. Bekísért a szobába ahol én is megszabadultam a ruháimtól, kaptam egy nagy törcsit és mentem is zuhanyozni hogy mielőbb visszatérjek karjai közé. Mikor kiléptem a fürdőből mát ruháitól megszabadulva várt rám az ajtónál. Bementünk a szobába, és mivel múltkor abban maradtunk hogy most én kezdem a kényeztetését, ezt ki is követelte magának a szó jó értelmében. Végigfeküdtünk az ágyon és hatalmas csókcsatával kezdtünk majd egyre lejjebb kalandoztam a mellei közé innen végig a hasán egészen a kelyhéig. itt elkezdtem lassan a környéket puszilgatni egyre közelebb érve a csiklóhoz, mígnem belenyaltam a puncijába. Ezt a pillanatot nagyon várta már mert teljesen felsóhajtott. Innen pedig lassan kényeztetve egyre hangosabb sóhajok jöttek. Majd bevettem óvatosan az ujjamat is, és egyre sűrűbb sóhajok után hirtelen kitört és elélvezett. Nagyon megdicsért ami jól esett. Majd kis pihegés és csókok után közölte hogy most Ő jön. Kényelembe helyeztem magam és most ő kalandozott egyre lejjebb, amíg el nem ért a lényegig, itt egy fantasztikus franciát kaptam amibe annyira belefeledkeztem hogy pik pakk kivégzett pedig nem terveztem ilyen gyorsra. Ezután beszélgettünk pihentünk pár percet, majd megint elkezdett kényeztetni amire nagyon jól reagált a nagyfiú. Francia felvezetés után védőruhát felhúztuk és nyeregbe pattant. Fantasztikusan mozgott rajtam, majd pózváltás után missziben folytattuk. Mikor már közel jártam a véghez, átváltottunk ismét franciába mert a szájában akartam végezni.
  egyszerűen számomra fantasztikus a franciája pont úgy csinálja ahogy szeretem. Ki is végzett másodszor is. Majd hozott egy kis frissítőt meg csokit, mert kifacsart teljesen. Az időnk is elszaladt sajnos úgyhogy gyors zuhany után öltöztem és jöttem. Fantasztikus volt megint az együttlétünk és el tudnék vele tölteni egy egész estét is. biztos megyek még hozzá, mert egyre jobban kiismerjük egymást.
 • Elszámolás:

  Utólag teljesen korrekten. Az oldalon nyíltan fenn van, pont annyi volt. Extrákat nem vettem igénybe.
 • Összkép:

  Fantasztikus volt minden pillanat amit együtt töltöttünk. Nagyon élvezem minden vele töltött percet. Biztos hogy megyek még hozzá. Egyre jobban összecsiszolódunk.
 • Webi megjegyzése:

  Azért a külsőnél ennél többet várunk! Pláne ilyen magas rangban :)
Happy Massage