• NADETT

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Napokkal előre a már jól bevált Vtr-en egyeztettünk ismét időpontot, ami egy órára szólt. Gyors, kedves válasz, amit egy megerősítéssel teszek tutivá a a randit megelőző napon. Megérkezem, felhívom, Nadett beenged, kapuban álldogálás nélkül.
 • Megközelítés:

  Gyalog érkeztem megint, lakhelyem közelsége miatt. Szögegyszerűen megtalálom az épületet, főleg az aktív emlékezet GPS-em miatt...:) Bkv és parkolóhely kicsivel lejjebb.
 • Helyszín:

  Egy szuper kis lakásba lépek be a Marina part egyik modern épületében. Az előszobában kicsi puff a cipő kényelmesebb le- és felvételéhez, bal kéz felől több szoba, jobbra a fürdő, szemben pedig az együttlétünk pazar helyszíne; egy kisebb szoba szép nagy és masszív franciaággyal, ami kényelmes matraccal, tiszta lepedővel, puha kispárnákkal kulturáltan elrendezve várja, hogy széthancúrozzuk, mindezt vele szemben egy hatalmas tükörrel megspékelve, amiben kedvünkre mozizhatunk action közben. Kellemes hangulat, jó levegő, halk zene, piros ledsor intim fénye, funkcionális berendezés; éjjeliszekrény a randi kellékeknek, kis asztal plusz szék a cuccoknak. A redőny természetesen full-ra leengedve. Tisztaság és rendezettség, ami a kiválóan felszerelt fürdőszobára is éppúgy jellemző, több tusfürdő és szájvíz segítségével frissülhetünk fel, amihez puha és illatos törölközőt kapunk kétszer is.
 • Lány külseje:

  Nadett a fekete rövid selyem kimonójában fogad, ami alatt a gyönyörű és szintén fekete egyrészes fehérneműjén át-átsejlenek az izgató és kezembe illő cicik, szuper-kecsesen ívelt derekának és a kemény, elképesztően formás popsijának vadító látványa pedig már belépésemkor elragadtatja a kíváncsi tekintetem, pont úgy, mint az előző randinknál, az izmos és sexy combjait egy ízléses, hálós black combfix teszi még ellenállhatatlanabbá.... Poci helyett lapos és feszesen sportos hasával, a mindenhol teljesen sima, feszes, de mégis selymesen puha tapintású bőrén pedig a szép és igényesen varrt tetkóival varázsolja el Nadett az erre fogékony kéj-huszárt, mint pl. engem is. Ápolt, rövid vörös hajába mindig jó belemarkolni, kiváltképp a heves csókcsatánk kellős közepén, kerek és szép arcához remekül passzoló fekete, dizájnos szemcsijével kapnak keretet a nagy és kifejező zöld szemei. Őszintén szólva ha Nadett elhaladna mellettem az utcán, fejem már automatikusan fordulna is a kis magassarkújában tipegő, energikus szexbomba után...

  Kedves, cserfes, huncut, dögös és szexi....Stílusa roppant közvetlen és barátságos, őszinte és messze nem megjátszós. Mindene az erotika, a kacérkodás, igazi buja nő és csakúgy árad belőle a szexualitás, amit szerencsére nem is rejt véka alá. Egyszerre vad és érzéki: odaadó, gyengéd barátnő és egyben szenvedélyes, kéjenc szerető tökéletes kombinációja. Nadett a mindig kitűnően alkalmazkodni tudó, valóban ideális partner megtestesítője. Életvidám, pozitív szemléletű fiatal lány, aki az állandó jó kedvével mindig feltölt engem is, ja, és a vendégszeretete pedig határtalan...:)
 • Action:

  Belépek az ajtón, huncut mosolyok és szinte azonnal csókolózunk is formás kis fenekét markolva... Szuper fogadtatás, cipőm ledobom, majd csini vendéglátóm kopogó magassarkújának hangja és a popsijának szexin ringó mozgása mutatja az utat szobánkba, ahol ismét vad csókok, kis dumcsi, levetkőzés és gyors zuhany után már térdelünk is egymás elé az ágyon. "Nézd, ő az új tetkóm..." mutatja mosolyogva Nadett jobb alkarját, amit egy hosszú csókolózás követ, közben persze két kézzel jól rámarkolok popsijára. Imádom a gyönyörű fehérneműit, amit most is hamar pocijáig csúsztatunk és a cicijeit rögvest a kezeimbe veszem, kacéran egymás szemébe nézve markolom, simizem őket, aztán kíváncsi kezem lejjebb halad, punciját ruciján keresztül simogatom, az igen szenvedélyes nyelves csókjaink kíséretében, ami közben még a szemcsije is leesett. Egymás ajkait nyaljuk, szívjuk, vadul csókoljuk, közben brilliáns testét végigsimítom, majd jobb kezemmel vörös hajába markolok és fejét finoman hátrahúzom, kecses nyakát lágyan és lassan végignyalom és néhány apró csókot is elhelyezek rajta. Ezután Nadett elém helyezkedik, én sexy-n kitolt fenekének kemény domborulataiba jól belemarkolok, ő pedig szájába veszi a már ágaskodó farkam, féloldalasan nyalja, szopja, nem kicsit feltüzelve vele férfi ösztöneim.

  Majd ő fekszik az ágyra, ráhajolok és hosszú, nyelves csókjaink nagy cuppanásai után, nyaka és cicijei következnek, itt már kemény, égnek meredő bimbók fogadják nyelvem és körkörös táncát, aztán feszes pocijára lágy simik és apró csókok záporoznak és végül a kedvenc rózsaszín puncijához érek, amit Nadett széttett lábakkal azonnal fel is kínál, és megemelt csípőjével teszi a számra mindig éhes cuniját. Akarja és imádja a kényeztetést: "Megfullasztalak a puncimban...." mondta ekkor Nadett halkan, nagyon huncutul mosolyogva én pedig finoman apró és zamatos kisajkai közé nyalok, majd határozott, de mégis játékos nyelvmozdulataimat fejem simogatása és halk sóhajai kísérik ami csak egyre szaporább lesz, és már jönnek is a csípőmozdulatok és hamarosan az első kéjes orgazmusa; Nadett ekkor szó szerint az arcomba élvez, fejem a nedves és felizgult puncijába húzva, arcomra dörgölve... Ezután huncut és felszabadult nevetése közben fejemet a combjai közé szorítva fordul oldalra velem együtt, aztán kis lehunyt szemekkel pihizés után punciját ismét szabaddá teszi, nyakam, fejem fogva közben és folytatom a nyalcit. Nagyon lágyan ismét nyalni kezdem a cuniját, figyelve a reakcióira, Nadett finoman ajkaira harap, közben pociját simizem és a cicijeire már együtt markolunk rá két kézzel. Halk, de egyre kéjesebb sóhajai és csípőficánkolása jelzi a rövidesen érkező második orgazmusát, aminek heves pillanatában szám, orrom, és az egész arcom önfeledten nyomja kelyhébe és végül a felemelt combjai közé szorított buksimmal kuncog édesen, majd elengedi én pedig a hiper-érzékennyé vált puncijára tett kicsi kezére, belső combjaira nyalok, lágyan levezetve gyönyörének pillanatait...

  Ezután cserélünk Nadett szupi franciájára; csókolózunk, majd mellkasomat is végigcsókolja és csak ezután tapasztja picike ajkait álló farkamra, bekapja, nyálasan végigsiklik rajta, heréimet egyenként szájába veszi, majd finoman megnyalja őket, aztán a rudam oldalát is, végül kreatív nyelvmozdulataival cumizza hosszan végig és latexet pattint rá. Mosolyogva rám fekszik, csókolózunk, simogatom, popsiját markolom, majd helyet cserélünk és missziben kezdünk szexelni... lágy mozdulatok ismerkedésként, majd a karnyújtásnyira lévő mini hi-fi hangerőpotiját feltekeri és máris igen vadul csókolózunk, miközben Nadett arcom simizi a lábait derekamon átkulcsolva, intenzív lökéseimet pedig az ágy háttámlájának ütemes falhoz csapódásai formálják 'diszkrét' szerenáddá, amit aztán az ösztönös nyögéseinkkel teszünk csak még inkább zeneivé... Ez fantasztikus volt, akármit is gondoltak rólunk a szomszéd szobában....:)) Jó alaposan megjáratom farkam Nadett puha és szűken ölelő kicsi kelyhében, lábait pedig kedvünkre rakosgatjuk közben egészen addig, míg a tükör elé nem helyezkedünk doggy-ban, így több 'kameraállásból' is megcsodálhatom az egyszerűen fenségesen kerekedő, acélkemény popsiját, amivel még rá is kavar a cerkámra... Kezeimet ipari mágnesként azonnal hozzávonzza, nem is tudom elengedni, jól rámarkolok, finoman behatolok a forró nuncusba és már dugunk is tovább gyors tempósan, nyögdécselve eszméletvesztésig... Majd pont az arany pillanatban, hevességünk miatt véletlenül kicsusszanok a cunijából, így Nadettet gyorsan a hátára fektetem, gumi le, lábai közé térdelek és ordítva spriccelem végig cicijét és egész felsőtestét. Hangosan zihálva, lábujjhegyen egyensúlyozom intenzív orgazmusom damil vékony kötelén, amiről percek múlva billenek csak vissza izzadtan sexy partneremhez az ágyra, aki ujjaival, kéjes tekintettel keni szét a spermát pociján, cicijén, amihez én is csatlakozok....

  Törölgetés, kacér nyelves csókok összebújva, majd a hosszabbításra mosolygós igen volt a válasza, így még lett bő fél óránk huncutkodni, amit egy kis csókokkal tarkított dumcsival kezdünk. A már nyelves csókjainkat féloldalasan folytatjuk tovább, közben bal kezem finoman a puncijára húzza, simizem, majd Nadett a puha kispárnák között elveszve hátára fekszik, bal combomat lábai közé teszi, hogy nedves puncikáját hozzá dörzsölgethesse, én pedig ráhajolok, nyakam átkarolja és így, ebben a helyzetben egy fantasztikusan hosszú és játékos nyelves csóksorozattal vezetjük fel a második félidőnk történéseit... Megállíthatatlan és egyre csak tüzesebb, nyálasan cuppanós csókcsatánk közben már apró sóhajok is próbálják elhagyni szánkat, miközben Nadett már lágyan vonaglik alattam szemeit lehunyva, kicsi kezével pedig már a farkam húzogatja. De olyan finoman, hogy az igen intim és tűzforró pillanatokat megszakítva kiegyenesedek és hangosan sóhajtozva hagyom, hogy minél hosszabban csinálja, gyakran egymás szemébe nézve közben, végtelen lassan hol egy- hol pedig két kézzel húzza fel és le a bőrt a farkamon. Amit félig ülő helyzetben folytatunk tovább úgy, hogy Nadett áttérdel combom felett így már én is tudom punciját simogatni-, és így egymást kényeztetni közben....Mesés volt!:)

  Nuncija simijét a nyelvem váltja fel, fejem ismét Nadett izmos combjai közé téve, amit mindig igen jó néven vesz; nagyon gyengéden, de célirányosan nyalcizni kezdem punciját, nagyra duzzadt csiklóját, miközben szexi cicijét együtt markolgatjuk és máris az ívbe feszült testére leszek figyelmes. Ami kis idő múlva gyors csípőmozgással folytatódik és halkan sóhajtozva röppen el harmadjára is Nadett, arcomat puncijára szorítva. Aztán kis pihi után játékos kacérkodásunk is sikerrel zárul; nyelvemen fel-le húzza az immár nedvben teljesen tocsogó punciját, rácsókolok, lassan végignyalogatom, kisajkait, szeméremdombját sem kihagyva, aztán ismét egy határozottabb nyalás plusz sóhajok következnek és meg is érkezik a kis kéjenc vendéglátóm negyedik orgazmusa, ami ismét a Nadett-combok szorításával végződik, nevetősen... Pihenés után rövid natúr francia a részemre, majd felkerül az ízesített latex és kutyusban szexelünk az igen síkossá vált lepedőn, ami egy picit megnehezítette a mozgásunkat ezért kisvártatva szétcsatlakozunk, és az óvszert levéve Nadett szépséges cicijei felett kapcsolok kézi-üzemmódba, ami közben jobb kezével ő is izgatja puncikáját és rövidesen szinte egyszerre élvezünk el, én megint baromi hangosan, ő pedig a végén farkamhoz dörzsöli a spermás cicijét, ezzel még inkább az őrületbe kergetve engem...

  Eldőlök és egymáshoz bújunk az ágy közepén. Nadett combját átteszi az enyémen, simogatjuk egymást, csókolózunk, majd halkan dumálgatni kezdünk, nagyon szimpi és ráadásul egyre több dolgot tudok meg róla. Szuper kis levezetése volt ez a tartalmas, másfél órás randinknak, amit a közös zuhanyzásunkkal teszünk igazán teljessé, ami pont olyan pajzán volt, mint a legutóbbi talinknál...;) Öltözés és dumcsi közben mellém ül a szép fekete kimonójában, combját egy csók kíséretében végigsimítom búcsúzásként, az ajtóban pedig a fenekére markolva csókolózunk mosolyaink közt és így köszönünk el egymástól. Pár pillanattal később pedig már a lépcsőház néma és láthatatlan deszantosaként távozok, speciális kéj-küldetésemet újfent sikeresen végrehajtva.....:)
 • Elszámolás:

  Az egy órát másfél órára hosszabbítottuk, amit a randi végén pótoltam ki pár szállal a már előre az asztalára helyezett rózsacsokromat. Maximálisan megérte....
 • Összkép:

  Sikerült még az első randinkat is túlszárnyalni, nem is kicsit... És nem lehet eléggé kihangsúlyozni: Nadett fantasztikus vagy! Odaadásod, szenvedélyességed és hozzáállásod magasan kiemel a hirdető lányok sokasága közül, remélem még sokszor talizunk:)

  A
Happy Massage