• Hanna

 • Beküldte:
 • Hanna reagálása

  Kedves hedonist1! Én is remekül éreztem magam, és irományod olvasva újra átéltem minden percét! Való igaz, kb. 10 perccel kicsúsztunk az 1 órából, de ezt még nem nevezném másfélnek!😉 Ígéretedhez híven, várlak vissza!😘 Hanna

 • Egyeztetés:

  Vasárnap csak itthon voltam, nem volt semmi dolgom és elkezdtem nézegetni a lányokat, főleg a kedvenceimet itt a beszin, és megakadt a szemem Hannán. Volt már rá példa hogy megpróbáltam elérni, de eddig soha nem sikerült, most sem fűztem hozzá sok reményt. Gondoltam hogy ez a hölgy annyira tökéletes, hogy úgyse fogok tudni aznapra időpontot kapni hozzá, biztos nagyon elfoglalt... de próba-szerencse, felhívtam, és mit ad isten, pár csörgés után fel is vette. Izgalmas, titokzatos hangja van, legnagyobb örömömre aznap délutánra kaptam is időpontot hozzá.
 • Megközelítés:

  Nem sokkal a beszélgetésünk befejezése után autóba is vágtam magam mert a belvárosból Újpest annyira nincs közel. Így mintegy 10 perccel korábban értem oda, GPS pontosan visz az adott címre. Nem ismerem a környéket, 10 emeletes panelház, a parkolás nem volt probléma vasárnap délután, hétköznap sem gondolom hogy az lenne. Lassan sétálva megtaláltam a lépcsőházat és hívtam Hannát a megadott számon, majd a kapott kódot beütve pikk-pakk lépdeltem a lakás felé, ahol már láttam is hogy nyílik az ajtó...
 • Helyszín:

  Hanna rendelője privát rendelő, csak ő dolgozik itt. Kellemes hangulatú, a célnak maximálisan megfelelő lakás, a szobában tatami és masszázspad, szerencsére engem a tatamira invitált Hanna. A fürdőszoba pici de tiszta, fürdőkád, megfelelő mennyiségű tusfürdő, szájvíz, minden adott a gyors előkészülethez.
 • Lány külseje:

  Nyílt az ajtó, Hanna pedig elbújt mögötte. Így beléptem, és miután az ajtó becsukódott, akkor tudtam szemügyre venni őt. Gyakorlatilag elállt a szavam, zavarba jöttem, annyira szép. Meleg barna szempár, selymes bőr és az életemben látott legszebb száj (ez mondjuk már a képeken is látszott). Már egy ideje rájöttem hogy szájfetisiszta vagyok, ez nekem nagyon fontos, csakúgy mint a csók. Szóval Hanna számomra a tökéletes NŐ. Mosolygott, kézfogással és puszival, visszafogott öleléssel üdvözölt. Ahogy a szobába vezetett, szemrevételeztem formás lábait és tökéletesen kerek popsiját, és tudtam hogy a lehető legjobb helyen járok. Szóval nekem elképesztően nagyon tetszik Hanna, ezt mondtam is neki. A kisugárzása pedig már itt az elején is magával ragadott...
 • Erotikus masszázs:

  Gyors zuhany és előkészület után immáron ruha nélkül álltam a szobában Hannával szemben és nem tudtam megállni hogy ne öleljem meg és próbáltam lopni is egy csókot (jaj, lehet h túl gyorsan?), pár finom kis szájrapuszit sikerült is. Én úgy éreztem hogy nagyon gyorsan egymásra hangolódtunk, beszélgettünk immáron a tatamira heveredve, majd egy idő után Hanna szólt hogy forduljak hasra mert ideje elkezdeni a masszázst. Melegített olajat csurgatott a hátamra és finoman masszírozni kezdett. Az érintése finom, édes, kellemes, masszázsa inkább a gyengédebb, simogató fajta. Ezzel együtt nagyon élveztem minden érintését, és próbáltam úgy helyezkedni hogy én is tudjam érinteni őt, az oldalammal egészen hozzábújtam, kezemmel időnként simogattam a combját, közben folyamatosan beszélgettünk.
  A hátam nagyon finom masszázst kapott, és közben egyszer-egyszer bizony Hanna már elkezdett huncutkodni velem. A finom ujjaival nagyon finoman, épp csak hozzám érve simított végig a nyakamtól a hátamon és a gerincemen át a fenekemig, majd tovább egészen a gátig és a zacsimig. Elakadt a szavam, csak pucsítottam már itt... Hanna kérdezte is: “igeeeen, mit kezdtél mondani?” Majd hozzátette: “tudod, vezetéknevem a huncut”.
  Hát Hanna, rászolgálsz a vezetéknevedre... 😉
  Próbáltam fordulni idő előtt, de még nem szabadott, kaptam is egyet a meztelen fenekemre én is, ezúttal is elnézést kell kérnem, Hanna hogy így elragadott a hév... végül azért jött a “megfordulhatsz” 😉
 • Levezetés:

  Nos, fordulás után jeleztem Hannának hogy nem csak én fordulok hanem ő is, mert annyira tetszik hogy muszáj felderítenem a teste bizonyos pontjait és reakcióit ügyködésemre. A hátára fektettem miközben csókoltam és itt úgy tűnt, a szimpátia kölcsönös, hisz visszacsókolt tökéletes szájával. Lefelé vettem az irányt és elkezdtem nyalogatni a finom kis mellbimbóit. Először az egyiket, aztán a másikat is, halk sóhajtozás lett a jutalmam. A cicik nagyon finomak voltak, órákat töltöttem volna velük, mégis tovább indultam Hanna kelyhe felé, mert érezni, nyalni, simogatni, kényeztetni akartam és hallani, érezni, tapasztalni gyönyörét. Először csak a nyelvemmel kezdtem izgatni finoman a csodálatos pillangós punciját, amelyre nagyon jól reagált, egyre hangosabb nyögések, sóhajtozások formájában. Képtelen voltam megállni, az ujjamat is bevetettem, először csak finoman, kívülről segítve a nyelvcsapásokat, majd az ujjam utat talált Hanna tökéletesen szűk és nedves hüvelyébe. Finoman mozgott benne az ujjam ki-be, miközben a nyelvem a csiklóját izgatta, és bizony nagyon gyorsan egy remegős orgazmust kaptam ajándékba. Kis lassítás után újrakezdtem a hasonló mozdulatokat mert úgy tűnt, Hanna még el tudna viselni ebből egy ismétlést. A második orgazmusa még intenzívebb és hangosabb volt mint az első, majd ezek után a harmadik még ezt is felülmúlta. Imádtam és imádom most is azokat a pillanatokat.
  Huhh, most is hatással van rám ez amit írok...
  Ezután Hanna vett kezelésbe engem, és ezzel tovább fokozta a gyönyörömet, forró olajat csorgatott a velem egykorúra és elképesztően finom mozdulatokkal kezdte masszírozni. Gyorsan teljes merevedésbe váltottam, szinte azonnal remegni kezdtem, annyira imádtam minden érintését. Kezével nem állt meg a fel-le mozgás a farkamon, és Hanna látta hogy milyen hatással van rám, folyamatosan kéjes mosollyal figyelte a reakcióimat (amik sztem elég intenzivek voltak). Időnként a tökéletes ajkai el-eltüntették az ezredest, itt azt hittem hogy azonnal robbanok, de Hanna valahogy mindig érezte hogy mikor kell váltani, még egy ideig tartott, nem engedett el, tovább fokozta a gyönyört és a kéjt. Végül egyik kezével a rudat izgatta ütemesen, másik kezével a golyókat masszírozta, szájával és nyelvével pedig a farkam tövét vette kezelésbe, na itt már tényleg nem bírtam tovább és veszettül hangos és intenzív orgazmussal koronáztam meg az együtt töltött időt.
  Hanna letörölgetett, majd hozzam bújt, így összebújva beszélgettünk meg jópár percet. Mondtam is neki hogy is milyen jó vele.. Mintha tényleg a barátnőm lenne. Megjegyzem, nem lenne ellenemre.
 • Elszámolás:

  A bővebb infóban az összeg megtalálható, de telefonban is tisztáztuk. Teljesen korrekt, nem a legalacsonyabb összeg de a kapott èlmény messze felülmúlja az ajándék mértékét.
 • Összkép:

  Egy szóval: tökéletes. Nekem biztosan. Mint nő, mint beszélgetőtárs is. A kisugárzása fantasztikus, megérint, okos, értelmes, az érintése frenetikus. Láttam, éreztem hogy még nagyon sokminden van bennünk, most találkoztunk először és tökéletesen tudom hogy még sokmindent tartogat számomra Hanna. Én is neki.
  Mikor eljöttem, akkor realizáltam hogy az egy óra helyett közel másfelet voltam..
  Köszönöm Hanna, jelentkezem és jövök nemsokára ☺️
Happy Massage