• Inez

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Amint megjelent Inez hirdetése, rögvest megtetszett. Vasárnap dél körül jelzett a rendszer, hogy éppen online. Hát felhívtam. Azonnal fel is vette egy vidám, bájos hang. Inezként jelentkezett be, és profin megbeszélte velem a mai 10 órás randit. Ma, a látogatásom után már nem vagyok egészen biztos benne, hogy pont vele beszéltem-e, de attól még a kapcsolatfelvétel és az egyeztetés profi volt.
 • Megközelítés:

  Alföldi utca, amint azt a hirdetés mutatja is. Az egyik ikonikus "műintézménye" a városunknak. Két metróvonallal is megközelíthető, de villamos is elvisz a közelbe. Én kocsival mentem és elég sokat köröztem, mire parkolóhelyet találtam. Ráadásul a tetthelytől elég távol. De jártam itt korábban kb. egy tucatszor, és korábban mindig a ház közvetlen közelében tudtam parkolni. Nem tudom, hogy a mostani ingyenes parkolás miatt volt-e ezúttal nehezebb, vagy csak véletlenül így alakult. Mindenesetre emiatt késtem is 4-5 percet.
 • Helyszín:

  Ez egy igen jó randihelyszín egy igen enyhe kupi-feelinggel. Tapasztalt vendégek ugorják is át ezt a szekciót. Aki még nem olyan sok masszázs-szalonban járt, annak talán segíthet: a Marina Part meg a XI. kerület egyes helyei (de nem a Kondorosi) talán nagyobb luxust nyújtanak, mint ez a "Ház", de nincs ezzel sem semmi baj. Az évek során folyamatosan és megbízhatóan nyújtja azt a színvonalat, hogy teljesen diszkrét a bejutás, minden tiszta és rendezett, egészen ritkán jön szembe másik meztelen csaj, férfival pedig soha nem találkozol. Néha a fürdőszobába menet esetleg egy kicsit belátsz a konyhába, ahol üldögélnek a lányok, akiknek nincs épp vendégük, de ez sem elfogadhatatlan mértékig van így. A lányok is mind tiszták és rendesek. Egy megbízható középkategória ez, ahova bátran mehet bárki. Lehet, hogy nem lesz ott a kedvenc tisztálkodószered a fürdőkádnál, de lesz ott tisztálkodószer, meg szájvíz, meg száraz kilépő. Sőt még bontatlan fogkefe is, ha erre lenne szükséged (remélem nem lesz). A játszószobák jól el vannak látva tükrökkel minden mennyiségben. Rendben van a hely. Engem különösen lenyűgöz, hogy a kb. egy tucat látogatásom mindegyikére szinte ugyanezt írhattam volna. A folyamatos minőségbiztosítás jobban megy ott, mint a cégemnél :-)
 • Lány külseje:

  Amikor felértem a lakáshoz, és diszkréten kopogtam, senki sem nyitott ajtót. Kopogtattam hát hangosabban, és újra senki. Harmadszorra azon agyaltam, hogy megint csak kopogjak-e, vagy hangoskodjak vajon a csengővel. Aztán a hangosabb kopogásnál maradtam és most már nyílt az ajtó, mögötte pedig Inez bújt meg. Vörös haja van és erős műszempillái, amelyektől alig is veszi észre az ember, hogy milyen szépek az arcvonásai. Gyönyörű tekintete van. Talán kék a szeme, de a homály miatt erre nem esküdnék meg. Az alakja TÖKÉLETES. Magas, karcsú, 175cm/54kg. Minden porcikája pontosan olyan, mint ahogy egy ilyen sudár lánykát ideálisan el tudtok képzelni. Úgy is mondhatnám: egy tökéletes manöken vagy bikini modell alkata van. A bőre ápolt és selymes mindenfelé. A válla, a karjai, a lapockái, a háta, a dereka mind-mind olyanok, hogy nem remélhetsz szebbet. A feneke kicsi, formás, jól markolható, a combjai hosszúak és egyenesek. A punci kislányosan zárt. Odalenn enyhén borostás volt. A hasa is makulátlanul szép, köldökpiercinget visel. Azt hiszem nincs tetkója szerencsére. Az egész lány tényleg csodaszép.

  Egy selyemszerű laza hálóingben fogadott, amely alatt szép (és könnyen kipattintható) melltartót és szexi bugyit viselt. Sajnos a levetkőztetését nem teljesen én végeztem: ő is belesegített és gyorsan kibújt a bugyijából. Hiába no, ezek a tőlem 40 évvel fiatalabb lánykák nem olyan lassú mozdulatokhoz szoktak, mint én.
 • Erotikus masszázs:

  Belépéskor kézfogsással üdvözöltük egymást, levettem a cipőmet és követtem a sudár lányt a nagyobbik masszázs-szobába. Tisztáztuk, hogy nem vagyok túl öreg. Talán valamiféle szimpátia is megvan a korkülönbség ellenére is, és hogy maradhatok. Inez rákérdezett, hogy akkor milyen időtartamra jöttem és milyen extrákat vennék igénybe. Ekkor derült ki számomra, hogy jó eséllyel nem is vele beszéltem előző nap telefonon. Sebaj, mondtam, hogy a csók és a NFVSZ lennének az extrák. Időközben már átadtam az ajándékként hozott gyümölcsöt, és letettem az extrákkal növelt virágcsokrok a kanapéra. Inez ezt nem vette észre és kérte a tiszteletdíját, én meg mondtam, hogy már ott van. Kicsit meglepte, hogy borítékban van, de túllendült rajta. Elvitte a borítékot és hozta a törölközőt, én meg levetkőztem. Miután visszatértem a gyors tisztálkodásból, Inez még kért két-három percet, így időközben konstatálhattam, hogy a faliórán a percmutató teljesen pontos, noha az óra eggyel odébb áll a kelleténél. Sebaj: ilyen helyeken úgyis a percek a fontosak, és az itt korrekt.

  Miután Inezt közösen levetkőztettük, megkértem, hogy feküdjön le ő a tatamira, és majd én felvezetésképp masszírozom. Nem volt szakszerű, de egy kis kötetlen beszélgetésre pont alkalmas volt ez. Aztán kérésemre megfordult és áttértünk a következő mezőbe, amely számomra sokkal érdekesebb. Később még visszatértünk a masszázsra: Inez is masszírozott ekkor engem, meg én is őt még egyszer. Nem volt rossz, amit csinált, de egy ilyen nővel a közelemben őszintén szólva én minden percét sajnáltam. Inez is tapasztalt, úgyis tudta rólam, hogy ez így van.
 • Levezetés:

  Én emiatt járok a lányokhoz és ez igen jó volt, még ha nem is kezdődött tökéletesen.

  Először én próbáltam Ineznek élvezeteket nyújtani, és ez talán valamennyire sikerült. Amikor a hátára feküdt ez a gyönyörű lány, akkor először csókot loptam volna, de ez csak szájra puszi lett. Aztán a nyakát vállait melleit puszilgattam, és ezt csukot szemmel tűrte. Nem biztos, hogy élvezte, de talán nem is volt ellenére. Lejutottam a lábai közé és először csak a nyelvemmel kényeztettem. Ezt nem is volt olyan könnyű megtenni, mert eléggé zárt a puncija, eléggé közel volt a tatamihoz és akadályozott valamennyire a borosta is, meg Inez sem nagyon igyekezett előmozdítani a dolgot. Azért amikor a tenyeremmel a popsija alá nyúltam és felemeltem az arcom magasságába a puncit, akkor már szépen nedvesedett és mintha jól is esett volna neki a törődés. Lassan bevezettem volna az ujjamat is, mert a hirdetésében fel van tüntetve az ujjazás, mint ingyenes lehetőség. Inez azonban megállított és szólt hogy nála nincs ujjazás. Nem örül az emberfia az ilyesminek, de nincs mit tenni ilyenkor: hozzuk ki a dologból azt, amit lehet. Kényeztettem hát lelkesen a nyelvemmel és idővel mintha egyre jobban esett volna neki. Azért az orgazmus közelében sem járhattunk. Ezután azonban meglepetésemre és nagy örömömre igazi nyelves csókokat váltottunk, és kezdtem úgy érezni, jó lesz ez végül.

  Most Inez kezdett engem kényeztetni. Itt én mindenáron egy mellettem négykézláb térdelő leánykát szerettem volna látni, Inez azonban a fenekét nem fölemelve térdelt és erősen előrehajolva szopott engem nagy vehemenciával és igen ügyesen. Kértem még eközben egy 69-es pózt, hogy belenyalintsak a puncijába és - ha a helyzet alkalmas rá - még a popólyukába is, de a lánykát olyan hosszú combokkal áldották meg, hogy a csiklót éppen hogy elértem a nyelvemmel, ha nagyon felemeltem a fejem, de tovább nem jutottam. Mindegy, azért Inez jól kivégzett engem és az utódok a szájában landoltak.

  A lány leszállt rólam egy olyan kecses mozdulattal, mint a gazellák. Elment és egy törlőkendőt vett magának, és abba kiköpte, ami összegyűlt a szájában. Nekem meg adott egy nedves zsepit, hogy azzal tegyem rendbe magam. Ezután a kérésemre mellém feküdt és beszélgettünk egy keveset. Nem volt tökéletes a beszélgetés sem, de nem is volt ügyetlen, vagy ellenséges. Inkább csak úgy nem volt meg az összhang, vagy legalábbis én úgy éreztem. Mindketten igyekeztünk viszont :-)

  Jött a fentebb említett masszázs-intermezzó, a beszélgetés is meghittebbé vált. Majd kérésemre Inez megfordult és mellém feküdt. Hirtelen azt vettem észre, hogy az újabb szájrapuszi kísérletet Inez csókká fokozza, majd igazi, több perces nyelves csók bontakozott ki közöttünk. Inez bal keze egy picit akadályozott engem hogy felváltva csókolgassam a száját és a cicijét és ahogy gyengéden odébb tettem, hát a farkamhoz ért. A lányka elkezdte lágyan masszírozni. Én beizgultam, és miközben elég komoly csókolózás indult el közöttünk, a farkam erősen életre kelt. A szabad kezemmel pont elértem Inez punciját és örömmel konstatáltam, hogy hirtelen bőséggel nedvesedik. Annyira tökéletes és izgató volt számomra a helyzet, hogy nem mertem megkockáztatni és megtörni a varázst, pedig nagyon úgy tűnt, hogy Inez puncija hálás lenne, ha gyengéden megujjaznám. De biztosra mentem, és a következő pár percben én lágyan simogattam őt a csiklója körül, ő meg bőségesen nedvesedett. Inez már mindkét kezével izgatta a farkamat, és közben én a fekvő lány fölé hajoltam és meghitten csókolóztunk. Hát ez a pár perc olyan isteni volt, hogy ez minden eddig fenntartásomat ellensúlyozta. Aztán egyszer csak elsültem Inez két keze között, jutott a nedűből a tatamira is (elnézést kérek utólag is), eközben még mindig csókok. Nagyon jó volt.

  Inez újra felállt: papirzsepi a számára, nedves zsepi nekem, hogy tegyem rendbe magam. Még odafeküdt mellém ezután, de már köntösben. A meghitt pillanatok elszálltak, és egy álomszép és udvarias szolgáltató kivárta, hogy én elmenjek. Nem kidobva voltam, hanem "lerendezve", ahogy kell. Egy elégedett vendéggel több.
 • Elszámolás:

  Teljesen korrekt a dolog. A másfél óráért a haza bölcsétől kell megválnod, a csók és a NFVSZ pedig felárasak. Igazi csókot csak a második részben kaptam, de az viszont mindent megért. Ha nem jutottam volna el addig a stádiumig, akkor talán még becsapottnak is éreztem volna magam. De így nagyon megérte.
 • Összkép:

  Inez nagyon másféle, mint azok a lányok, akikre én ráizgulok. Ő határozott, öntudatos, ő egy igazi vérprofi szolgáltató, és nem egy cicásan hozzád simuló fajta. Nem játssza meg magát, vagy nem túlságosan. De csodálatosan szép és talán én sem a legellenszenvesebb vendége voltam. A konkurens oldalon beígért ujjazást azért jó lenne, ha kitörölné.

  Az, hogy kialakult volna közöttünk egy szimpátia minden bizonnyal egy baromság. De remélem azért szívesen fogad legközelebb is. Mert valószínűleg visszatérek én ide: az az alak és a csók párját ritkítják. Aki bújós kiscicát keres, vélt vagy valós kölcsönös érzelmeket, inkább másfelé keresse. Aki becsületes profi szolgáltatót, az itt megtalálja. Amíg persze Inez közöttünk marad.
Happy Massage