• Marcsi

 • Beküldte:
 • Marcsi reagálása

  Te vagy a csúcs ❤️❤️❤️ de jó 🥰
  Köszönöm az élményt 😘
  Nagyon várlak vissza 🥰

 • Egyeztetés:

  Egyeztetés telefonon történt. Amikor meghallottam a hangját, akkor már sejtettem, hogy minden rendben lesz. Nagyon kellemes hangszín, udvarias modor és készségesség jellemezte a stílusát. Annak nagyon örültem, hogy közvetlenül vele beszélhettem, nem pedig egy diszpécserrel, mert így egzakt véleményem alakulhatott ki róla. Később megegyeztünk abban is, hogy az ilyen telefonos hangteszt mindkét fél számára előnyös lehet. Sokat elárul például az egyén személyiségéről, az, ahogyan a telefonban kommunikál.
 • Megközelítés:

  Ferenciek terén szálltam ki a 12000 cm3, sok száz lóerős, kék színű merciből. Onnan, csak pár lépés a Párizsi udvar bejárata. Forgalmas környék igaz, de biztonságos, csendes ház.Személygépjárművel a tér megközelítése sem lehet bonyolult. Parkolóhely viszont a ház előtt nincs.
 • Helyszín:

  A liftből kilépve, már láttam, hogy résnyire kinyílik egy ajtó a körfolyosón jobbra. Pont úgy, ahogyan azt a kaputelefonban mondta. Sietve szedtem a lábaimat a boxutcában és már a lakásban is voltam. Így, nincs felesleges kóborolás a folyosón, feltűnő toporgás az ajtó előtt. Tökéletes a diszkréció.

  Az amerikai konyhás nappalitól balra elhelyezkedő hangulatos szobába kisért a vendéglátóm. Puritán berendezés fogadott, de a célnak tökéletesen megfelelt. Semmit sem hiányoltam.

  Nagyméretű franciaágyon lehet róni a köröket, amin tiszta lepedő volt és két kisebb párna.

  Ennek a helyiségnek még az is az előnye, hogy saját bejáratú, jól felszerelt fürdőszobája van. Senkit sem kellett zavarni annak használata miatt.

  Azt hiszem egyedül fogadott a lakásban. Legalábbis én senki mást nem hallottam, nem láttam ott. Tökéletes helyszíne lehet ez a hely a meghitt légyottoknak, gyors meneteknek vagy akár egy-egy csendesebb granprixnek
 • Lány külseje:

  Marcsi sok képpel, főleg arcos fotókkal hirdet. Azt kaptam, amit az oldalon láttam. Felesleges spoilerek és optikai tuning nélküli portfóliója kíváncsivá tett. Élőben is pont olyan a karosszériája, mint amilyen a fotóin látható. Akinek így megtetszik, azt csak pozitív csalódás érheti .

  Valóságban még szebb hölgy fogadott. Engem a személyisége ragadott meg legjobban. Természetesség, letisztulság és önazonosság jellemzi, a korához képest érettebb gondolkodású, kedves lányt. Semmi filterezés, vagy becsapós marketing. Nincs plázacicás nyafogás, infantilis megjátszás, vagy az időhúzást szolgáló felesleges csevegés. Szóval, kellemes meglepetés ért. Üde szinfoltja ennek a speciális versenypályának.

  Minden más kiírt adat a valósággal tökéletes analógiában van. Bőre homogén állapotú, fehér színű, selymes tapintású. Mellei méretesek, feszesek, teltek, kemények. Ha nem vettem volna szemügyre közelebbről az ikreket, azt mondanám, hogy implantátumot tartalmaz, de nem. Alapból ilyen meredeken állnak a lökhárítói. A bimbik nem csúcsosodnak, szintbeli különbség elenyésző. Bimbó pitvara sötétebb színárnyalatú, egyedi mintázatú.

  Puncikája is szép és ápolt.

  Az egész hölgy, amúgy egy tünemény. Nagyon rendben van.
 • Action:

  Amíg fürödtem, addig Marcsi fehérnemű együttesre váltotta a fogadó öltözetét. Annak a levételével megvárt engem, a pole pozicióban. Na, ezért (is) jár a plusz pont neki. Mennyezetvilágítást lekapcsolta. Csak a zuhanyzóból kiszűrődő fény maradt a versenypályán.

  Barátnős, bújós ölelkezések után érzéki csókolózással folytattuk. Finoman smárol és a nyelvét is átdugja közben. Imádni való cukiság az, ahogyan átadja magát az érzésnek. Nagyon jó volt látni azt, hogy valóban élvezni akarja ő is az együttlétet.

  Kiemelném még (többek között) a francia tudását, mert arról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Kezét egyáltalán nem használja közben. Csak ajkaival dolgozik. Én pedig pont így szeretem. Fejét fáradhatalanul forgatja közben, ezzel extra élményhez juttaja az alanyát. Tanítani való, az, ahogyan a makkot a nyelvével presszionálja, a szárát nyalogatja, a golyszlikat dédelgeti. Én, akár egy Indicar futam idejéig is bírnám élvezni ezt az odaadó gondoskodást, nem unnám meg, de azért nem felejtettem el, az érkezésem valódi célját, az akciót.

  Kb az időm kétharmadánál járhattunk, amikor a slick gumi felhelyezésre kerültek. Síkosítóval is jól meglocsolta a területet és már kezdünk is bele a driftelésbe. Marcsi puncusa elég szűk, ezért hamar intenzív hatásokat értek.

  Bemelegítő misszionárus körök után, egy lovaglós időmérő következett, amiben jól feltérképeztem, azt, hogy mit bír a kanyarokban és hogyan lehet neki biztonsággal adagolni az egyenes etapokban. Remek partnernek mutatkozott. Nem csak hogy hagyja magát, de aktívan hozzájárul az emelt szintű élmények megéléséhez. Hátulról és oldalról is akcióztunk. Pit stop-ra nem került sor, nyomtam végig, ami a csövön kifért.

  A finish-hez az ajkai közé kértem magam. Tyre-t leszereltettem és a natúr dákómat a szájába tettem. A befejezéshez a teljes irányítást, kormányzást átadtam neki. Perfect, amit művelt velem. Őrült sebességgel, padlógázzal hajott át a célvonalon. A futamot már régen leintették, a kockás zászlót elcsomagolták, de ő még mindig kényeztetett engem. Nyomok nélkül, szárazra polírozva kerültem nyugovóra.
 • Elszámolás:

  A telefonban elmondottak szerint alakult. Az elején adtam át a budapesti átlag alatti csokrot.
  Extrák vannak de most nem kerültek be a versenynaptárba.Talán legközelebb olyanra váltok majd VIP jegyet.
 • Összkép:

  Bravúros volt ez az egész akció. Bebizonyosodott, hogy Marcsi tényleg egy tünemény. Korábbi beszámolói teljesen igazat írtak róla. Ezúton is köszönet az alkotóknak.

  Mindent egybevéve Marcsi egy szuper szolgáltató, kategóriájában nem nagyon van hozzá hasonló.

  Örülök, hogy megismerhettem, és minden bizonnyal visszatérek még hozzá, mert csúcs amit tud. Felejthetetlen marad számomra az együttlétünk.
Happy Massage