• Tina

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Telefonon hívtam elsőre nem vette fel. Kicsit később hívtam felvette majd kedvesen tájékoztatott a részletekről és megbeszéltünk egy időpontot aznapra. Gyorsan sikerült egyeztetni időpontot fél órát beszéltünk meg, de hamar meg gondoltam magam és egy órát maradtam nála.
 • Megközelítés:

  A belvárosban Nyugati-pályaudvarhoz nagyon közel található a megadott cím. A tömegközlekedés kiváló a környéken a parkolás már nem annyira, de ez a belvárosban mindig is problémás. A cím egyértelmű gyorsan megtalálható a környéket ismertem jól régóta mozgok arra felé.
 • Helyszín:

  A lakás célnak megfelelő egy kisebb alapterületű lakás galériás résszel. A tetthely a galérián van a földön egy matrac található. A lépcső kicsit szűk lefelé és felfelé is érdemes óvatosan mozogni. A fürdő szépen berendezett zuhanyzó található a fürdőben több tusfürdő is rendelkezésre áll a tisztálkodáshoz. Törülköző tiszta volt minden adott volt az alapos tisztálkodáshoz.
 • Lány külseje:

  Tina egy szexi dögös Milf a képekről egyből felismerhető és nem mellesleg a cicik tényleg nagyon szépek és hatalmasak. A képeken lévő ruhában fogadott nekem tetszett. Én szeretem az érett nőket nekem nagyon bejött Tina.
 • Action:

  Elmentem tisztálkodni majd vissza siettem a tetthelyre. Ezt követően ő is elment felfrissülni hamar visszajött hozzám. Elhelyezkedtünk az ágyon közben csókot kaptam kellemes volt a csókja hamar begerjedtem. Lejjebb indultam a cicikhez és kicsit elidőztem kényeztettem őket. Tovább indultam a felfedőző utamon és a puncijánál kötöttem ki , amit hosszan kényeztettem. Először finoman nyaltam majd egyre sűrűbben. Közben mindent végig pusziltam ami a szám ügyébe került. A lábait a nyakamba tettem majd megfogta a fejemet és kezeimet közben szorított magához. Hosszas kényeztetés meghálálta magát és hatalmasat élvezett előttem. Fordulás után elé térdeltem és a farkam már a szájában is volt. Finoman kényeztetett engem hamar kemény lettem. Gumit bontottam, amit én tettem fel. Szembe helyezkedett velem és papás-mamásban kezdtünk. Elején kicsit lassabban toltam majd gyorsítottam és keményen megbasztam. Egyre jobban gerjedtem be közben a lábai a vállamra támaszkodtak, amiket én megfogtam és egye jobban húztam magamba. Ezt követően a derekánál megfogtam és keményen adtam a tempót közben a hangja is megjött valami frenetikus volt, ahogy minden vad lökésre kéjelgett. Kicsit lefelé nézve a farkamat figyeltem, hogyan tűnik el benne az érzés és a punci finom szorítása egyre jobban húzott magába, aminek hatására egyre keményebb lehettem. Mivel ezt bírni sokáig nem lehetett, ezért hatalmasat lőttem a gumiba. Megtörülgetett majd elmentem felfrissülni ezt követően ő is elment rendbe szedni magát. A második felvonást az ő kényeztetésével kezdtem megkértem, hogy helyezkedjünk kölcsönös franciás kényeztetésre alkalmas pózba. Szépen elhelyezkedtem a fejem alá párnát tettem és finoman kinyaltam. A kölcsönös kényeztetés meghálálta magát finoman szopta a farkamat újra keményedtem. Fordulás után gumit húztam és újra támadásba lendültem. Adtam is neki rendesen szemből felhúztam rendesen a kis barátomra, de elmenni már nem tudtam, mert kilőttem minden táramat az első körben.A végén kaptam egy kellemes masszázst közben beszélgettünk sok mindenről. Dolgunk végeztével fürödni mentem, tisztálkodást követően öltöztem. Öltözés közben kicsit beszéltünk kedves volt nagyon. Megbeszéltük, hogy legközelebb milyen szexi szerelésben vár engem. Ajtóban puszival váltunk el egymástól és megbeszéltük, hogy lesz folytatás a történetben.
 • Elszámolás:

  Az elején rendeztem eleinte félórára mentem, de hamar meggondoltam magam és egy órát maradtam. A bővebb infóban olvasható minden a régi pesti átlagnak megfelelő a rózsaszálak száma, amit egy asztalra helyeztem el.
 • Összkép:

  Amiért mentem azt megkaptam vad baszást és kiélhettem a puncinyalás szeretete iránti vágyamat. Tina egy nagyon szexi MILF, aki szereti az érett nőket, annak biztosan befog jönni Tina természetessége. Érett barack mindig finomabb, én ezért szeretem az érett nőket, mert tűz van bennük és nagyon tudják élvezni a szexet. Nagyon hálásak tudnak lenni, ha egy férfi odateszi magát az ágyban illetve nekik. Minden szuper volt jól éreztem magam aznap! Most is jól eső érzés visszagondolni Tinára, újra minél hamarabb át kell élni. Addig is csókollak drága Tina!
Happy Massage