• Vivien

 • Beküldte:
 • Vivien reagálása

  Drága Felejtős!

  Te aztán jó sokáig fent voltál vasárnap éjjel, és úgy látom, hogy csak úgy füstölögtek a billentyűk az ujjaid alatt! Köszönöm szépen az első beszámolómat, és külön örülök, hogy a Te tolmácsolásodban született meg! Kérlek, nézd el nekem, hogy nehezen találok szavakat ezen sorokra válaszként, de azért igyekezni fogok! :) Nagyon örülök, hogy személyedben egy talpig Úriembert ismerhettem meg, akinek lehengerlő beszélőkéje és varázslatos kezei mellett kellemes meglepetésként rendkívül figyelemről is tanúbizonyságot tett! Élveztem a veled töltött idő minden percét, és különösen azt, hogy nőként tekintettél rám...
  Remélem, hogy hamarosan újra kedved szottyan egy pár perces sétára, hogy elmondhasd: "Olyan vagy Vivikém, mint az OTP... Útba esel jövet-menet..."

  Várlak legközelebb is nagy szeretettel!

  Cupp (Mert tudom, hogy "szeressed")

 • Egyeztetés:

  A hirdetésre itt figyeltem fel az oldalon, írtam a csevegőjébe, amire kedvesen válaszolt.
  Nem volt tökölés, csak azt kellett kiválasztanom, hogy melyik napon tudom szabaddá tennem magam, ha már felejthetetlen élményekre vágyom.
  Könnyen elértem telefonon, a beszélgetés megerősített abban, valószínűleg most sem vezet félre a szimatom.
  Korrekt tájékoztatás kaptam minden engem érdeklő részletről, abszolút rugalmasan kezelte az általam javasolt napot és időpontot, "bevezetésként" egy kétórás programra, hosszabbítás lehetőséggel.
  Nem kérte, én hívtam fel újra a randi elötti napon, hogy megerősitsem érkezési szándékom.
 • Megközelítés:

  Könnyű helyzetben vagyok, igaz, sokunk számára ismert az ikonikus helyszín, a mostani tartózkodási helyemtől 15 perc séta.
  Mégis inkább a BKK aktuális járatát használtam, nem láttam értelmét autóba ülnöm, fújt a szél, így a séta felejtős.
  Köki bevásárlóközpont kB 5 perc, tömegközlekedés kánaánja.
  A ház könnyen megközelíthető autóval is, a parkolás egyszerű, mindig van szabadhely a mellékutcában és díjmentes övezet.
  Érkezéskor nincs várakoztatás, könnyű és gyors a becsekkolás.
 • Helyszín:

  Lakás elhelyezkedése ideális, diszkrét és csendes, nincs zavaró átmenő forgalom.
  Nyitott ajtó mögül csábosan kikandikáló lábacska invitál belépésre, a jól megvilágított amerikás stílusú nappali-konyha-étkező helyiségbe, ahol cipőim elhagyom.
  Fürdő tágas, kádas, minden szükséges kellékkel felszerelt, higiéniás igényeknek maximálisan megfelel.
  A cirkó "herr junkers" változatlanul lomhán éled, majd rendben működik ezerrel.
  Masszobában hangulatos sólámpa, falon tükör, földön praktikusan fa alapra elhelyezett vastag és széles, kényelmes tatami. Ajtó mellett a sarokban szekrény, szék, asztalka és egy bazi nagy óra.
  Sütitündér ismét gondolt rám köszönöm, üdítők mellett kedvenceim.egy tányéron az asztal üveglapjára elhelyezve.
  Rend, tisztaság a jellemző, nincsenek zavaró zajok, tökéletes logisztika, minden adott a zavartalan kikapcsolódáshoz.
 • Lány külseje:

  A képek jók, a valóság lenyűgözőtt.
  Arányos, vékony testalkatú, mikor megláttam a kettes képen is látható áttetsző "pendelyben", leplezetten elégedett befelé vigyorgás a részemről, annyi a tervezett kétórás programnak. Szép arc, szarkaláb mentes feszes bőr, hosszú sötétbarna haj és szemek, nekem bejön, hogy nincs kiszedve a szemöldöke. Szája, orra, mint a milói vénuszé, viszont Vivinek az ápolt fehér fogsora is látható, mosolya gyönyörű. Apró, nagyon érzéki fülek, nem csak a dicséretre, a figyelmes törődésre is jól reagálnak, jött a liba meg a bőr. Az ikrek hetykén simulnak kezembe, a bimbók, mint két málnaszem szeressék a simit, nevezzük csak masszázsnak. A köldök felett apróbb testékszer, hátán a lapockák felett két igényes tetoválás. Ugorgyunk.
  Kicsi lábfejek, sportos vádlik, hosszú és megmászni érdemes karcsú combok, majd azok tővében jutalmam, a vágykeltő és ápolt punci, nincs "saláta és csattogó lepke." Popsi kerek, ettől vagyok vidám gyerek. Érintése, na jó, markolászása egy élmény. Az aranymetszés, vagy aranyarány szabályával tökéletesen egyező hibátlan kerekeség, szerintem több nyílvános publikációt érdemelne.
  A " csomagolás" fehér, bársonyosan sima és ápolt, valóságos baba...
  Mennyire tetszik? Nagyon. Felöltözve is.
 • Erotikus masszázs:

  Nem vagyok egy kapkodós, viszont a valóság annyira nyakon vágott, hogy az alig félórája magamra kent kókuszolajat villámgyorsan lecsapattam és már hason fekve vártam a folytatást. Vivikém, egy laza mozdulattal felejtőssé tette pendelyét, kezdődhetett az érintés varázsa, a sikosító anyag, hidegen sajtolt szűz kókuszolaj. Hátam, derekam, seggem izomkötegei, lábaim rendesen kaptak a törődésből. A masszázs elején, még diszkrét terepfelmérő beszélgetés, majd hang "benn akadt, bezuhantam".
  A varázshoz olyan érzéki és figyelmes kezecskék kellenek, mint Vivikémé. Persze tudtam, hogy aki Osho tanait olvassa és tudja értelmezni, az újjai, majd fokozatosan az egész teste segítségével kitudja fejezni érzelmeit. Nagyon betalált, én meg egyre mélyebbre süllyedtem. Az érintések (fogások) váltakozó erősségűek, simit, markol, cirógat, majd alkarral varja el a szálakat, egy frenetikus "katymaz" az egész. Időnként érezteti, csicsika otthon, lágyan benyúlva ellenőrzi a darabszám meglétét. Nincs előre megbeszélt koreográfia, csak folyamatosan érzékelem a kellemes lazulást. Siklik az egész testemen, csak a talpak, amiket nem "használ" a több, mint egyórás varázslathoz.
  Gyors helycsere, lelkes maszatolásom viszonzásul a folytatás, én is szeretek adni, na meg n.....
 • Levezetés:

  Az étlap hiteles, ami olvasható, az a valóságban is kapható. Esetleg kaphatóak még más finomságok is a " pult alól"? Erről csak annyit, nálam a remény hal meg utoljára.
  Inkább vissza a történtek mezejére, "az éhesebb disznó és a makk" felejtős. Mivel fordulás után elölről is kaptam a jóból, így farkam becserkészése is érzékien történt. A simítások egyre közelebb, kellően felhúzott állapotban voltam, apróbb érzéki érintések, majd a kézi kényeztetés minden fortélya rajtam bemutatva. Farkam jó kezekben, sokszor azt éreztem, mintha jó szájalásba is került volna. A technológiának a megjelenitése nem bonyolult, az okozott érzés viszont nem leírható. Nekem legalább is nem megy. Folytatva, Vivikém kezecskéinek között lüktető farkam, két ujjával O betűt formálva makkomat simogatja fel le, majd körkörösen, időnként csavargó mozdulatokkal fűszerezve. Totál beindulok, persze Vivi is. Golyszikat markolja, finoman morzsolgatja, másik kezével a már leírt formáció. Többször lassít mikor érzi, hogy végem, vagy kikérem a második időmet, puncijával igyekszem közelebbi ismerettségbe kerülni. Ami az ismerkedést illeti, még jobban felhúzott állapotban adtam vissza kezecskéinek jussát, majd gyorsan elért a gyönyör. Nem engedett el, folytatta a kényeztetést, én meg fekve nyomtam a break dancet, majd paskoltam a tatamit, tovább már nem bírom, feladom. Az elégedett mosolya a retinámba égett, hozzám simulva cirógatott, kölcsönös dorombolás még a maradék időben.
 • Elszámolás:

  Elszámolás abszolút korrekt. A kölcsönös nyalafintaság plusz díjazású, összességében még így is csak közelít az átlaghoz. A kapott élmények a számomra fontosak, a "hogyé aggyák" nem igazán érdekel.
 • Összkép:

  "Benyomás"? Az volt, van és lesz is. Nem a zoknim párját keresni tértem vissza pár nap múlva, az ok és okozat a fentiekben olvasható.
  Nincsenek szuperlatívuszok, vannak felejthetetlen élményeim. Minden úriembernek őszinte szívvel ajánlom Vivikét, kiváló személyiségét.
Happy Massage