• Angyali Mia

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Ritkán vagyok Budapesten, így többször kerestem, mire el tudtam érni. Kiderült, hogy szombatonként csak 15.00 óráig dolgozik, ami nekem nem lett volna jó, viszont felajánlotta, hogy megvárna, ha biztosan megyek. Mint utólag kiderült a többi MT is jól járt ezzel, mert így nekik is jutott hely a köztes időben.
 • Megközelítés:

  A telefonos útmutatást követve eltéveszthetetlen az épület. Az egyetlen új építésű épület a környéken. A parkolás rémálom, hasonlóképp, mint mostanában szinten mindenhol. Én is csak utcákkal odébb tudtam találni egy helyet. A BKV-t javaslom.
 • Helyszín:

  Egyedül voltunk a lakásban, már minden kolléganő hazament... Kb olyan volt a lakás, amit egy új lakástól vár az ember. Ha azt mondta volna valaki, hogy délelőtt még a burkolók dolgoztak, azt is elhittem volna. Használatnak nyoma nem volt sehol, vatta új az egész kecó. Nekem személy szerint hiányzott a rendes masszázs ágy, sajnos csak matrac volt.
 • Lány külseje:

  Jártam már nála kb. fél évvel korábban. Most is gyönyörű, akkor is gyönyörű volt. Sugárzó, nagyon fiatal arc, baba bőr, bomba alak. A képei teljesen reálisak. Szerintem ilyen az igazán jó női alak, elfogadnám szó nélkül otthonra is, életem végéig... :) Skandináv típusú szépség, minimális tetkóval. 10/10 gondolkodás nélkül.
 • Erotikus masszázs:

  Belépve megköszöntem, hogy megvárt munkaidőn túl, és érdeklődtem, hogy milyen napja volt. Mondta, hogy fáradt és nehéz napja volt. Átbeszéltük a technikai részleteket, higiéniai szünet következett, majd leheveredtünk egymás mellé a matracra. A 1,5 órás programot választottam, így bőven volt időnk mindenre. A melltartó került csak le, a bugyi végig fent maradt. Nem érdeklődtem a miértről. Beszélgettünk, simogattuk egymást. Kiderült számomra, hogy miért tűnt el az oldalról egy időre, miért váltott munkahelyet stb. Mivel láttam rajta, hogy egy fárasztó nap végén van, felajánlottam, hogy megmasszírozom. Nagyjából ezzel telt el a randi jelentős része. Beszélgetés, simogatás... A masszírozást sem leírni, sem értékelni nem tudom, hisz nem történt ilyesmi, azt leszámítva, hogy én masszíroztam őt. Inkább olyan volt, mintha egy haverhoz ugrottam volna fel, leszámítva, hogy meztelenek voltunk.
 • Levezetés:

  A randi természetesen a kényeztetéssel fejeződött be. Különösebb felvezetés, átvezetés nem volt, inkább maradtunk a "régi ismerős"/"haver" stílusnál. Egyszer csak annyit mondott, hogy most én következem, elkezdett simogatni, kézzel és szájjal vegyesen kényeztetett. Mellei itt-ott hozzáértek a testemhez. Időnként mélyebben is bevette, de inkább barátnős, finom és meleg érzés volt. Nagyon kellemesen csinálja, egyáltalán nem pornós. Egyre jobban belelendültünk, úgyhogy egy idő után éreztem, hogy határozottabb ingerre van szükségem a végkifejlethez. Jeleztem neki, hogy keményebben csinálja, amit szépen meg is oldott. Az utódok a testén landoltak, a befejezés inkább kézzel, mint szájjal történt, és ha jól tudom nála amúgy sincs szájba élvezés.
 • Elszámolás:

  Előre történt, ahogy kb. mindenhol máshol is szokás. A telefonban nem is kérdeztem rá a konkrétumokra, de számítottam némi változásra az előzőekhez képest. Új munkahely, új csomagok, új csokrok. Most sem vészes a csokornagyság, de már nem az a jelképes, mint az előző munkahelyén.
 • Összkép:

  A helyszínen le akartam vele egyeztetni egy következő randit is egy héttel későbbre, de abban maradtunk, hogy majd telefonon. Aztán a programom máshogy alakult, úgyhogy sehogy sem tudtam volna meglátogatni. Ez alapján gondolom feltételezhető, hogy elégedett voltam vele. Tény, hogy nem ez volt életem legnagyobb tűzijátéka és nem most gyúrtak át tetőtől talpig a legjobban, de egy gyönyörű, valóban fiatal nő társaságában töltöttem a szombat estémet, aki minden fejfájása és fáradtsága ellenére is jó fej, kedves és türelmes volt velem. Szeretek a társaságában lenni ez az igazság. Innentől kezdve pedig minden szubjektív...
Happy Massage