• NIKI

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Telefonon történt, kolléganő tájékoztat a lehetőségekről. Egyrészt nem örülök ennek, mert nem hallanai a hirdető hangját ilyenkor, másrészt örülök, mert könnyen lehet egyeztetni.
 • Megközelítés:

  Autóval hétvégén akadt hely. Szerencsém is volt, korán is volt, máskor többet kóválygok a környéken. BKK-t nem ismerem, térkép jól mutatja a randi megközelítés lehetőségeket.
 • Helyszín:

  Régebben más néven futott, most kapucsengő van csak. Aki ismeri, tudja, hogy adott egy fajta minőség itt. Most sem volt másképp. Tisztaság, tükrök, masszázspad, fotel, zene, nyugi.
 • Lány külseje:

  A fotók kaptak egy kis turbót, helyi sajátosság. Amit kiemelnék, hogy a képekhez, ismert retushoz képest talán vékonyabb is élőben Niki. Hatalmas cickókkal rendelkezik, amin egy cseppet nyomot hagy a gravitáció. De ez normális, természetes és szép. Ami igazán megragadott, az a mosolygós szép szeme és tekintete. A fotók is ezt sejtetik, nem sikerült szerencsére ezt retusálni.
 • Erotikus masszázs:

  A masszázs rész kifejezetten jó volt. Tanultnak tűnt, mindenemen szépen végigment. Amit nem masszírozott, törölközővel takart le. Ami talán zavart, vagyis talán mégsem, hogy szinte végig csendben volt Niki. Én sem szeretek ilyenkor csacsorászni, az elején miután néhány kérdésemre is kb. igen/nem szintű válaszokat kaptam, nem eröltettem tovább. Bízom benne, hogy ennek csak az volt az oka, ami nálam is, hogy nem csacsogós típus. A masszázs második felében krémes kézzel már érintette a hátsó fertály érzékeny területeit, ügyesen átvezetve a levezetéshet.
 • Levezetés:

  A levezetés egészen érdekesen indult. Hanyatt feküdtem már kérésére, amikor nem oldalról vagy szemből látott hozzám, hanem a fejem felől a méretes cickókat a számba adva. Éltem a lehetőséggel, masszíroztam kézzel és nyelvvel is. Közben ő engem kézzel simogatott, néha a cerkát is, majd a környéket, majd a cerkát, de csak nem váltott a szájára. Úgy voltam vele, hogy maradjon akkor ez így, ebben a szokatlan pózban, de végül meggondoltam magam. Kértem, hogy jöjjön oldalra. Majd kérdeztem, hogy szájjal is kényeztet-e vagy csak kézzel? Elmosolyodott majd a szájába vett. Az előzményeket tekintve itt már sokáig nem kellett bravúroznia, a szájára, hasamra élveztem. Legalábbis úgy láttam, a szája szélén volt egy kis anyag, amit letörölt, majd engem is. Fürdés, majd tipli.
 • Elszámolás:

  Utólag tettem le, igencsak jutányos az órás csomag. Első alkalommal rövidebb programot szoktam kérni.
 • Összkép:

  Szuperhelyes, csendes, kedves lány Niki. Talán nem ez álmai munkája, ügyesen lepleplezi és kellemes egy órát töltöttem vele. Miközben öltöztem és picit beszélgettünk, még jobban és többet mosolygott. Nagyon szép arca van.
Happy Massage