• Shila

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  SHILÁ -val 2 évvel ezelőtt már találkoztam, láttam hirdetéseit is, de csak heti néhány napot rendel, nehezen elérhető. Nagyon izgalmas beszámolók jelentek meg róla sorozatban az utóbbi hónapokban igy néhányat kommentáltam, amit üzenetben - legnagyobb meglepetésemre - megköszönt. Biztos voltam benne, hogy nem emlékezhet rám - ezt később meg is erősitette - tehát egy kedves, udvariassági gesztus volt részéről. Nem maradtam adós, néhány üzenetváltás után kértem és kaptam időpontot 3 - 4 nappal későbbre - első rendelési napjára - mondván, előző nap VTR-en megerősitem. Sajnos VTR tagsága két nap múlva lejárt, igy maradt (volna) a telefon amin viszont nagyon nehezen érhető el (csak három napon fogad vendéget) de végül is üzenetben kaptam egy időpontot a telefon hivásra, igy minden ment az eredeti elképzelés szerint.
 • Megközelítés:

  Könnyen megközelithető, többféle járművel, jó környék, parkolás ha kissé nehezen is de megoldható.
 • Helyszín:

  Viszonylag új épitésű épület, a bejutás egyszerű, az eligazitás pontos. A lakás barátságos kis garzon tiszta, rendezett, egyetértek egyik előttem szóló MT-vel: én is ellaknék ott.
 • Lány külseje:

  SHILA kinézetéről majdnem mindent elmondanak a diszkrét, elegáns fotók amiket az élőképek az egész találkozás alatt folyamatosan felül irtak. A kedves mosoly, a barátságos, közvetlen hangulat nem átlagos. Az a lány akinek szivesen udvarolnék, egy séta, egy kávé, kis szópárbajok (tehát nem a "biztosra megyek" helyzet), majd érezvén az egymáshoz való hajlandóságot, megadnánk magunkat egymásnak. Szóval nagyon jól indult az első néhány perc. Megkérdezte, jöhet-e ő is a zuhany alá , nem volt kérdéses a válasz. A közös tusolás, az egymáson kutakodó kezek ismerkedős játéka nem igényel sok fantáziát.
 • Erotikus masszázs:

  Nagyon kellemes, sok lehetőség közül lehet választani - fej, arc, talp- és a többi- de erre jutott a legkevesebb idő. A végén nagyon jól esett.
 • Levezetés:

  Kértem, üljön a nagy franciaágyra, majd feküdjön hanyatt.Két lábát - előtte állva- vállaimra kértem, majd mindkettőt végig kényeztettem, ápolt lábfejét, ujjait becézgetve miközben a hosszú, karcsú lábak-combok mentén csodás rálátásom volt rejtett, de lassan nyiló nőiességére. ápolt, zárt, nagyon formás kis barack rejtőzött ott. Olyan szép és okosnak tűnt, hogy (elnézést a képzavarért) az jutott eszembe, hogy "ha nyelv lenne benne talán még beszélni is tudna". Megpróbáltam, nem beszélt, de gazdája folyamatos jelzéseket adott. A rózsaszin popsi és a kinyiló kehely kényeztetése úgy érztem, mindkettőnknek jól esett (nekem biztos).( Megjegyzés: ujjaknak behajtani tilos tábla). A formás keblek, (érzékeny bimbók) és a remekbe szabott popsik pont tenyérbeillők, nem is tudtam melyiket fogjam. Most először sajnáltam, hogy nincs négy kezem. És az egész időt nagyszerű keretbe foglalta SHILA csókja - igaz kértem is folyamatosan - ami hosszú, lassú, nyelves, odaadó ( most is bizsereg a gerincem) ha rágondolok. Azután én kerültem a hátamra és kezdetét vette SHILA meglepetés-sorozata. Meglehetősen széles a repertoárja, kézzel, lábbal, cicivel popsival ajkával és nőiessége nyitott, forró rózsájával felváltva kényeztet. Bokámon.lábamon, combomon gerincemen érzem nedves, nyitott forróságát. Hasamra ül- ill kissé lejjebb - és lassú mozgással elvarázsol közben újabb és újabb csókokkal kábit, már azt hiszen hogy nála vagyok, de nem - csak az illúzió tökéletes. Néha halkan beszélgetünk- ilyenkor lassulnak a mozdulatok. Feljebb jön, fejem mellé térdel az ágy támlájába kapaszkodik és rám bizza a továbbiakat. Élek vele, felváltva kényeztetem és gyönyörködöm az elbűvölő örömforrásban. Egyszerre ad és kér segit és visz egyre feljebb. Azt hiszem, a húrt már tovább fesziteni nem lehet. Újabb élmény a popsi kényeztetése amit nagyon finoman csinál , ezzel elő is késziti az utolsó felvonást. Ajkai közé vesz, finom ujjaival lágyan kutatva a környéket és szépen lassan a csúcsra visz. Sokáig tartott benn ami le nem nyugodtam. Rendbe hozva a romokat inni ad, odabújik és kapok egy kis masszázst már csak bemutatóként, legyem erről is emlékem. Időmúlás okán tusolás, megmossa a hátam, végig mosolyog, cseveg, segit az öltözködésben. Majd az egész randink egyetlen negativ eseménye következik - de elkerülhetelen - a távozás amit egy utolsó csókkal igyekszik enyhiteni.
 • Elszámolás:

  Hirdetésben megadottak szerint érkezéskor boritékban szoktam letenni.
 • Összkép:

  Elegáns, karcsú gazella termet, állandó mosollyal az arcán. Minden mozdulata gondoskodó, adni akaró de figyel arra is, hogy neki is jó legyen, tehát nem VELE vagyok hanem EGYÜTT. Lehet, hogy csak illúzió de ilyen volt. Valószinüleg ezért is ilyen nehezen elérhető. Nekem SAJNOS.
Happy Massage