• Bella

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Telefonon sikerült elérnem Bellát. Korábbi próbálkozásaim nem jártak sikerrel, hol ő, hol én voltam elfoglalt, de végre sikerült egy nappal korábban egy kellemes reggeli randevút egyeztetni.
 • Megközelítés:

  A komplexum könnyen megközelíthető, a villamos 100 m-re a háztól áll meg, nagy bevásárlóközpontban a parkolás talán egyszerűbb, mint most az utcán. Részemről sétatávra lakom, így nem volt nehéz odajutnom. A hazon élesen látható a házszám, nem lehet eltéveszteni. Bejutás egyszerű.
 • Helyszín:

  Igényesen berendezett lakás, kellemes hangulatúra berendezve. A tett helyszínén masszázspad, de ez csak a dizájn része, egyébként nagy kényelmes tatami, mellette nagy tükörrel. Kellemes hangulatvilágítás a tágas szobában. Ruháknak kiegészítő bútorok. Fürdőszoba patent, ezer tusfürdő, száraz törölköző.
 • Lány külseje:

  Bella külseje a fotóknak teljesen megfelel, sőt. Arca szép, egzotikus benyomást kelt, hibátlan feszes test, finom bőrrel. Öröm megérinteni. Azt kell mondjam, az utóbbi idők tapasztalata alapján, hogy a "mai huszonéves lánykák" közelébe se érnek ennek a mesterien kisportolt gyönyörűségnek és azokat a világbajnok szilikon ciciket is meg kell említeni. Szép szolizott bőr, dús haj. Részleteiben és összességében is szuper nő. Egy köntösben és fekete fehérneműben fogadott, kifejezetten izgató látvány volt.
 • Erotikus masszázs:

  Megérkeztem, bekísért a szobába, könnyed beszélgetés, megszabadultam a főbb ruhaneműktől, kaptam egy törölközőt és célba vettem a zuhanyt. Visszatértemkor Bella várt rám, ledobtam a törölközőt és elhelyezkedtem a tatamin. Bella mellém helyezkedett, illetve mögém térdelt és elindult a masszázs, pár perc elteltével megkérdezte, hogy szeretnék-e két kényeztetést egy masszázzsal közbe iktatva. Gondoltam jó ötlet, hogy lesz-e második kör az majd kiderül. Így nekikezdtünk a felvezető levezetésnek, nagyon finom technikával keményre varázsolt, hol kézzel, hol kész nélkül tevékenykedett, majd kértem, hogy hadd álljak fel és csodálhassam a tevékenységet a magasból. Hatalmas kemény melleit aktívan markolásztam és élveztem a műsort. Végül finom ajkai között lett végem, kaptam egy törlőkendőt, ő pedig megszabadult gyorsan a patrontól. Hamar visszatért és folytattuk a masszázst, most már kicsit erősebben, közben kellemes beszélgetés ment. Lelkesen masszíroz és valóban felfrissültnek éreztem magam a beavatkozás után. Felajánlotta a második kényeztetési opciót, de olyan kényelmesen befészkeltem magam, hogy ezzel most nem éltem, majd legközelebb. A masszázs után ismét megcéloztam a zuhit, megkértem Bellát, hogy csutakolja le a hátamról az olajat, ezt készségesen megtette. Majd öltözködés és előre vetítettük a következő randit, ha majd újra visszatér.
 • Levezetés:

  A masszázs résznél ezt már leírtam, hibátlan technika, igény szerint a masszázs előtt és után is. Lehet gyönyörködni és felfedezni azt a gyönyörű testet és fenomenális ciciket. Nem kapkod, megvárta amíg lenyugodtam finom ajkai között és csak ezután ment megszabadulni a patrontól. :-)
 • Elszámolás:

  Minden a telefonban megbeszéltek szerint, komplett csomag van, budai klasszikus rózsaszálak
 • Összkép:

  Már várom a következő randevúnkat, nagyon jól éreztem magam. Bella kellemes társaság és hibátlan nő is egyben. Bomba test, finom technika, korrekt tájékoztatás és elszámolás.
Happy Massage