• ☆TIA☆

 • Beküldte:
 • ☆TIA☆ reagálása

  Kedves Mr. T! :)
  Nagy örömmel olvastam a beszidet és nagyon örülök, hogy kellemesen érezted magad a társaságomban mert én is élveztem minden tekintetben a találkozónkat.:)Köszönöm a sok bókot és a besorolást.:)
  Remélem még találkozunk. :)
  Xoxo Tia

 • Egyeztetés:

  Régóta a kedvencek között volt. Első próbálkozásra fel is vette. Teljesen korrekten, mindent megbeszéltünk, ahogy ezt ilyenkor kell!
 • Megközelítés:

  Budapesthez közeli városból mentem. Parkolás most ingyenes, kicsit féltem is ez miatt. Szerencsére nem belváros, parkoló van bőven. Pont a ház előtt parkoltam, de máshol is volt hely.
 • Helyszín:

  A ház régi építésű ugyan, de a lakás az teljeskörűen felújított. Mai trendnek tökéletesen megfelel, tisztaság, rend mindenütt. Engem sosem érdekelt, de tusfürdők is voltak bőven, akit ez érdekel, megnyugodhat. Tiszta, illatos törülközőt kaptam.
 • Lány külseje:

  Már régebben a kedvencek közé tettem a hölgyet, de sajnos csak most volt alkalmunk találkozni (sajnos, jobb lett volna előbb). Természetesen arckitakarás nálam is rizikó. Kinél nem? De ezért szeretem a beszámolókat, meg a pontozásokat megnézni és ha már ott megnyugtató információkat kapok, akkor nálam is rendben. Ennyi ember nem tévedhet. Nem bizony! Már az első pillanatban láttam, hogy tökéletes, nagyon szép lányról van szó. Fekete fehérneműben fogadott, kis köntössel. Tökéletes, barna szolizott bőr. Mondta, hogy most sajnos edzés az ugye parkoló és hiányzik neki (ahogy nekem is) mert már érzi hogy menni kell. Én nem láttam, hogy bármi gond lenne ezzel. Tökéletes kerek, kemény popsi, combok. Teljesen rendben, mindenhol. Még egyszer: Arc nagyon "baba" ;) Ne féljetek!
 • Erotikus masszázs:

  Alapvetően ritkán járok így masszázsra, inkább a szexpartnereket keresem, de most úgy éreztem erre van szükségem. És milyen jól éreztem! Masszázságyra invitált, ott kezdődött a műsor. Itt kaptam egy teljes testes masszázst ami elég szakszerűnek tűnt (Bár nem értek hozzá). Kellően erős és határozott. Ahol kellett ott erős ahol kellett ott gyengéd. Amikor a belsőcombomnál járt akkor úgy pillanatra megremegtem olyan jó volt. Masszázs közben kellemesen elbeszélgettünk, úgy mindenről kb. Aktuális helyzetről, munkahelyekről, csajokról, pasikról stb. Nem volt kínos csend egy percre sem szerencsére. Kommunikatív, korrekt beszélgetőpartner (is). Mondtam, hogy totál szingli vagyok szóval nekem jöhet mindenféle illatos olaj, krém meg amit akar, nem zavar. Nem kell sehol magyarázkodnom. :D
 • Levezetés:

  A masszázs után kérte hogy fordulás és jött a film következő része. Itt már a pistole-t vette kezelésbe. Egy kellemes szopással indított én közben a masszázságyon feküdtem. Az egyik térde fent az asztalon. Bugyin keresztül simogattam a punettát de szolidan jeleztem, hogy túlöltözött. Készséggel meg is szabadult tőle. Na itt már a kis kezemmel tökéletesen éreztem azt a szép puncit. Ugyan még nem láttam, de már tapintásra éreztem, hogy tökéletes. Nem szeretek, ajtóstul a házba menni ezért csak szolidan szoktam a simit kezdeni. Engem is izgat és szerintem így illik. De már kezdtem érezni, hogy megindult a kenőanyag előállítás :D Szolidan feljebb csúszott az ujjam és az egész puncit érezni akartam. Kezdett a helyzet kényelmetlen lenni és kérdeztem, hogy a matracot használhatjuk? Mondta, hogyha szeretném, természetesen. Itt egyből hátra is feküdtem, kényelembe helyeztem magam. Ő mellém térdelt és folytatta az isteni franciát. Néha erősebben, néha gyengébben. Én közben a feszes popsiját markolásztam, amit szolid nyögésekkel kísért. Mindig megkérdezem, hogy ujjazni szabad-e mert nem szeretem ha kellemetlenkedem ezzel. De jelezte, hogy szabad és hogy kevesen kérdezik meg. Szolidan be-be csúsztattam az egyik ujjam és egyben fel is mértem, hogy nagyon finoman nedves. Sajnos az én hibámból kifolyólag nem tisztáztam teljes forgatókönyvet. Mondom, ezt a szép, nedves puncit muszáj megnyalintani pláne 69-ben (nagyon rég nem volt benne részem, pláne olyan csajjal aki szereti). Na itt volt egy kis plusz adminisztráció, de korrekten megoldottuk. Szóval, a számhoz érkezett a puncija. Bestiális élmény! :D nagyon finom szép, nedves punci van alatta. Aki ilyen szép puncit nem nyal ki az... ;) Meglepetésemre egyre jobban éreztem, hogy Tia remegni és nyögni kezd. Szerintem a csúcsra juttattam. Ilyen műsor után nekem sem kellett több. Vissza térdelt mellém és köpködve, nyálasan ahogy kell a szájába végeztem.
 • Elszámolás:

  Korrekt elszámolás. A végén elég volt rendezni. Úgy indult nem lesz extra aztán mégis. Nagyon jól kezelte, nem volt feszkó ebből. (pedig azt hittem)
 • Összkép:

  Nagyon szép kedves lány, jó beszélgetőpartner is. Nem szabad kihagyni ezt a 69-et pláne ilyen finom punci kíséretével.
Happy Massage