• NIKI

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Telefonon érem el a kolléganőt - vagy telefonos hölgyet- aki tájékoztatott és minden kérdésemre készségesen válaszolt
 • Megközelítés:

  Tömegközlekedéssel mentem,az nagyon jó,hév és több busz is megáll pár percnyi,de az Árpád-hidtól is max 15 perc gyaloglásra van a helyszín. Parkolás lehetséges a ház előtt,gyanítom a csúcs időszakban azért problémákat okozhat. A lakás a felső szinten található,de lift van a házban.
 • Helyszín:

  2 lakás is található a szintén,így normális ám el tudják osztani a vendéget.Konkrétan csak mi ketten voltunk a lakásban, aztán valamikor kolleginák érkeztek,de vendég nem,így semmi zavaró tényező nem volt a szeánsz során.Fürdő teljesen jó, tusfürdő sok féle van,azájvíz is alap kellék.
 • Lány külseje:

  Megadott adatok valósnak tűnnek,a képek alapján kicsit teltebb lányra számítottam,de egy teljesen jó alakú,csinos,fiatal lány fogadott.Cicik nagyok, súlyuk miatt gravitálnak,akinek ez gond,az ne vetesse le a melltartót 🙂 Niki egyrészes ruhában nyitott ajtót,amitől a masszázs előtt megszabadult,csak a bugyi maradt rajta,de van lehetőség attól is megszabadítani.
 • Erotikus masszázs:

  A szokásos koreográfia van: 60 perc 1* 90 perc 2* lehetőség,de lehet hosszabb masszázst is választani a 90 perc alatt,nekem most ez volt a program. Pozitív csalódás volt a masszázs,mert elmondása szerint nem tanulta,ennek ellenére nekem nagyon jól esett,főleg mert erős keze van a hölgynek.Hát-karok-láb mentén haladtunk,de semmilyen benyúlás vagy erotikus simogatás nem volt,de lehet ez is kérhető opció,nem kérdeztem,nekem most így volt tökéletes.Niki krémmel dolgozik és nem sajnálja,mondjuk száraz a bőröm,így sokat kellett használnia. Masszázs közben beszélgettünk erről-arról,de egy idő után csendben maradtam,átadtam magam a masszírozás örömének.
 • Levezetés:

  Masszázs előtt volt a kényeztetés,nagyrészt kéz nélkül dolgozott,csak akkor vette kézbe a szerszámot amikor megkértem rá. Azt gondolom,nem sok szexuális tapasztalattal kezdte el ezt a szakmát,mert jó volt a kényeztetése,de nem felejthetetlen kategória,viszont nyitott személyiségű és nem elutasító,így a kéréseimnek próbált eleget tenni.Nem éreztem,hogy gyorsan ki akarna végezni,így elég sok időt töltött el a kényeztetésemmel.A végén mehetett a NFVSZ , de pár másodperccel a beteljesedésem után már nyúlt a papírtörlő felé,ez egy kicsit csalódás volt,de mivel fiatal lányról beszélünk,még változhat ezen dologhoz való viszonya.
 • Elszámolás:

  Régi budai átlag,teljesen korrekt,már az elején rendeztem, hisz először találkoztunk.Extrákról nem tudok,annyi rózsaszál került az asztalra amennyi a telefonban elhangzott.
 • Összkép:

  Kedves, figyelmes,fiatal lány,aki még tanulja a szakmát,de írányítható és látszik rajta,hogy nem kényszerből dolgozik.Fiatal illetve Nagy cics lanyokat kedvelőknek jó választás lehet.
Happy Massage