• Torkos Nova

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Pár nappal korábban hívtam, könnyen elértem, egyből fixáltuk is a dátumot.
  Kértem korábban bővebb infót az oldalon, így az anyagiakkal is tisztában voltam már.
  Mivel konkrét időpontról beszéltünk meg, így egyből pontos címet is kaptam a telefonhívás végén.
  A találka napján 10:00-ig kért egy megerősítő sms-t, amit el is küldtem. Az sms-ben megkértem, hogy ha megoldható, fogadjon hétköznapi, utcai ruhában, amit üzenetben vissza is igazolt.
  Elég flottul ment az egyeztetés része (is) a randinak.
 • Megközelítés:

  Autóval mentem, a címet egyértelműen beazonosította a navigáció. A panelek közötti parkolókban szerintem mindig akad egy-egy hely, nekem akkora mákom volt, hogy pont a bejárat előtt tudtam letenni a vasat.
  Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető a ház, buszok, villamosok, M4 metró, mi kell még?
  A cím totál egyértelmű, nem lehet eltéveszteni a bejáratot.
 • Helyszín:

  Egy közepes állapotú paneltömb egyik felső emeletén található a lakás.
  A lépcsőház és a lift is olyan középszar állapotban van.
  A liftből kilépve egy ráccsal zárt folyósón juthatunk el a lakáshoz. A rács nyitásához Novának ki kell jönnie a folyósóra, onnan még kb. 10 méter a lakás ajtaja.
  A lakás egy kúrókéró, ez látszik a berendezésen és az állapotán is. Két lány használja az előszobából nyíló két szobát, kicsit lelakott a kégli. Ha nem éreztem volna magam ennyire jól Novával, akkor biztosan zavart volna, hogy nincs túl nagy tisztaság, minden kicsit kollégiumi hangulatot áraszt, de engem az események sodortak magukkal. Akinek a patika állapot fontos a helyszín tekintetében, akkor az itt bajban lesz.
  Mivel egy panellakásról van szó, így a helyiségek elrendezése, mérte sem jelenthet túl sok meglepetést, pár variáció létezik. A fürdőszoba a kádas-kicsi verzió, a mosógép és a mosókagyló között senki sem fog break-táncolni.
  A kád függönnyel van felszerelve, azt hiszem 7, de lehet hogy 9 féle tusfürdő állt rendelkezésemre. Pont elég volt a választék… :)
  A kilépő viszont tocsogott a víztől, ezen kicsit felbasztam magam, mert vizes lábbal csettegni az előszoba kövén nem annyira jó érzés.
  A szobában egy matracon zajlanak az események, egy asztal és egy fotel szolgálhat tárolóhelyként a ruháknak, egyéb cuccoknak. A szobából nyílik a loggia, így a szoba egyik oldala teljesen ablakozott. Ezt egy sötétítő függöny takarta el, ami azért kellő fényt biztosított a kora délutáni órákban.
  A lányok nagyon rutinosak abban, hogy a vendégek ne fussanak össze, vagy csak marha nagy szerencsém volt. Bár inkább az előbbi. Bármikor mentem ki, vagy jöttem vissza fürdőből, egyszer sem kellett várnom a makktársra és Nova sem kukucskált ki egyszer sem, hogy tiszta a levegő, vagy sem. Jöhettem-mehettem, tök laza volt a helyzet, pedig akció ment a másik szobában is. Persze én amúgy nem szarnék be, ha meglátna a kolléga, de megértem, ha ez valakit feszélyez. Úgy tűnt, hogy Nováéknál nincs túllihegve ez a kérdés, de semmit sem hallottam abból, hogy mi történik a szomszéd szobában.
 • Lány külseje:

  A képek nagyjából mindent elmondanak, azt kapod, amit látsz.
  Egy gramm felesleg sincs ezen a csodás testen, minden porcikája feszes. A lábai nem vékonyak, mert tiszta izom az egész. A popsi szintén. A csöcsök (Nova is így írja és ezek tényleg azok) brutálisak. Hatalmas kannákról beszélünk, melyek a töltet ellenére fantasztikusan lágy tapintásúak. A bimbók és az udvaruk is csodaszépek és látványosan reagálnak az izgatásukra. Csodacsöcsök, csöcscsodák, ez jutott eszembe, Nova kacagott is a reakciómon, amikor először kicsomagoltuk őket a ruhából. Nem emlékszem, mit mondtam, de ösztönös szavak lehettek… :)
  Hiába van gazdagon tetoválva a bőre, tulajdonképen egyre sem emlékszem, találtam más elfoglaltságot is. Alapvetően nem annyira szeretem a tetovált lányokat, de annyi más teendő adódott a randi során, hogy teljesen figyelmen kívül tudtam hagyni azokat.
  Nova bőre amúgy selymes tapintású, bárhol markoltam, nagyon kellemes érzés fogott el. Ilyen izmos, jó értelemben vett ’húsos’ csajnál másra számítottam, kicsit vastagabb-erősebb bőrre, de pozitív csalódás ért.
  Arca látható, nincs zsákbamacska.
  Farmerban és egy bodyban (akkor még nem tudtam, hogy body, trikónak tűnt) fogadott.
 • Action:

  Már a rácsnál találkozva nagyon vidám hangulatban fogadott, mire beértünk a lakásba, már vagy öt dolgot kérdezett! :) A vidám hangulat az egész randi alatt megmaradt.
  Cipő le, be a szobába. Átbeszéltük még egyszer, hogy másfél órát maradnék, átadtam a borítékot és a meglepetés csokit. Szinte visítozott, úgy örült a meglepinek, de szerencsére még párszor hallhattam ezt a kacajt. Tök mindegy, hogy az elején, vagy a végén írom le, de Nova az egész randi során elég hangosan nevetgélt, de inkább kacagott, talán ez a helyesebb kifejezés. Viccelődtünk, nevettünk, kurva jó hangulatban telt ez a másfél óra!
  Ajándék és boríték után egyből vetkőztem, kaptam egy nagy törülközőt és mentem zuhanyozni.
  Visszatérve a szobába Nova az ágyon várt, a farmert már levette és egy body volt rajta.
  Egymással szemben térdelve a matracon kezdtük az ismerkedést, simogattuk egymást, nyakamat, vállamat, mellemet csókolgatta. Én fogtam, ahol értem, volt tennivaló rendesen! :)
  Nekem nagyon fontos a csók, hogy az igazi nyelves legyen. Erre nem kérdeztem rá a telefonban sem, de a helyszínen sem, mégis pozitív meglepetés ért. Igazán jól csókol, nem húzta el magát egy idő után, nem akarta hamar befejezni, addig nyelveztünk, amíg én szerettem volna.
  Ismerkedés közben még térdelve bontottuk ki a ciciket, ott lefagytam, de ezt fentebb már említettem! :) Nyaltam-faltama csöcsöket, csak velük elmehetett volna a másfél óra…
  De aztán Nova lehaladt kis barátunkhoz és megkezdődött a francia móka. Tempóban, mélységben is változatos műsort kaptam, a golyók is gyakori vendégek voltak Nova szájában. Rengeteg nyálat köpött a rúdra, nem is tudom, hogy tud ennyit termelni. Néha benyelte teljesen koppanásig a farkamat, néha nyalta a rudat, néha iszonyatosan begyorsított szopás közben. Hanghatások is voltak rendesen, kluttyogott - klattyogott – blugyogott…, nem akarok új hangutánzó szavakat gyártani, de mindenféle hangot adott ki, ami kifért a szájából-torkából a farkam mellett.
  Na aztán betettük a rudat a csöcsök közé. Te jó ég, az valami frenetikus élmény volt! Kellő nyálazás után ő is verte a csöcsökkel összenyomva a farkam, néha pedig én dugtam a csöcsöket. EZT NEM SZABAD KIHAGYNI!
  A kebelszex után egy csókváltás következett, ami annyira felhúzott, hogy jeleztem Novának, franciával be is fejezhetjük ezt a kört. Felálltam a matrac mellé, ő elém térdelt és szopott tovább. Hamarost meg is érkeztem az utódokkal a szájába, rendes adagot lőttem. Nem ugrott el, elég sokáig még a szájában tartott, aztán kiment üríteni. Gyorsan visszajött, kaptam nedves kendőt, letörölgettem magam és elhúztam lecsapatni magam a fürdőbe.
  Visszatérve a szobába a matracra heveredtünk és kb. negyed órát dumálgattunk. A COVID volt a fő téma, nagyjából azonos az álláspontunk ez ügyben, kellemes, laza kis csevej alakult ki közöttünk.
  Ő kérdezett rá, hogy mehet-e a második kör. Naná! Simizéssel kezdődött, szopással folyatódott a történet. Hamar gumirózható állapotba kerültem az ajkai között, ezért felpattintotta a védőfelszerelést. Szemből támadtam először, csodáltam az ide-oda mozgó csöcsöket (most már maradok végig ennél a megnevezésnél). Erőteljesen nyögött, bíztatott. Majd kértem, hogy térdeljen fel a matracra, hogy hátulról megkínálhassam. Így aztán pakolhattam rendesen, ha nem én diktáltam a tempót, akkor ő tolta magát rám. Remek volt paskolni azt a kerek popsit közben.
  A második lövés viszont nekem mindig szerencse dolga, gumiban pedig szinte ritkaság. Néha összejön, néha nem. Le is kapattam vele a gumit, mivel jeleztem, hogy csak a szájában érhet el másodszor is a vég. Nem volt egyszerű menet, de Novát kemény fából faragták, megoldotta a lehetetlennek tűnő feladatot. Sokáig és sokféle pózban szopott, iszonyat kitartóan és hatalmas beleéléssel. Sokáig álltam előtte, miközben ő elém térdelve ügyködött, de feküdtem is a matracon, amíg ő úgy fordult testével, ahogy szerettem volna. Mikor álltam, egyszer kértem, hogy két kézzel verje a nyálban úszó farkamat, mikor feküdtem, akkor előfordult, hogy én veretem magamnak, ő pedig a golyókat falta.
  A csöcsök közé is benézett a rudi, de inkább franciázással telt az idő. Több alkalommal és hosszú ideig voltam azon a szinten, hogy már csak 5-10% kellene, hogy eldurranjak, mégsem sikerült. Lélekben párszor már feladtam a dolgot, csak nem volt alkalmam szólni Novának, hogy hagyjuk, nem kell tovább küzdeni, engedjük el a második tűzijátékot.
  Egyszerűen olyan lendülettel, beleéléssel dolgozott azon, hogy nekem jó legyen, ami tényleg nem mindennapi. Amikor például gyorsította a tempót szopás közben, akkor arra gondoltam, hogy ennél gyorsabban már nem mozgathatja a nyakát. Erre mit csinált? Megduplázta a sebességet! Hihetetlen amit művelni képes ez a bestia. :)
  Izzadtunk mindketten a végére.
  A kitartó munka meghozta gyümölcsét, mint egy partra vetett hal vergődtem a matracon fekve, mikor másodszor is telelőttem a száját. Szenzációs élvezés volt.
  Tisztálkodás után mondtam neki utólag, hogy biztos voltam a második kör sikertelenségében, de nevetve közölte, hogy „fogalmam sincs, mi mindenre képes!”. ….és tényleg.
  Zuhanyoztam ismét (itt már kellett volna egy új törcsi), felöltöztem leléptem. Pont kitöltöttük a másfél órát.
 • Elszámolás:

  Kicsit átlag feletti, de jó kerek méretű a másfél órás csokor. Mind egy szálig megérte.
  A randi elején átadtam a borítékot, de mondta közben, hogy nem kell előre. Így szoktam meg és egyszerűbb is szerintem.
  „Minden, amit az adatlapon látsz benne van az alapban” – mondta még a telefonban, mikor hívtam és ez bizony így is van.
 • Összkép:

  Szinte nevetve sétáltam lefelé a lépcsőn a randi végeztével, igazán felszabadultan és piszkosul jól éreztem magam Novánál. Nem volt kimondottam rossz kedvem aznap, de egy szar napot is át tudott volna fordítani ez a randi. Rengeteget nevettünk, úgy éreztem magam, mintha egy haver-csajszihoz ugrottam volna fel, akinek az a kedvenc hobbija, hogy rendesen lepippant.
  Többször kaptam Novától pozitív megjegyzést a külsőmre, ami jól esett, profi dolog szerintem.
  Vélhetően ez a pozitív hangulat okozta azt, hogy teljesen figyelmen kívül tudtam hagyni a lakás hiányosságait, állapotát. Egy ilyen, magas színvonalú szolgáltatás más környezetet érdemelne, de ez csak egy kevésbé hangsúlyos vélemény a végére.
  Maximálisan elégedett vagyok, örülök nagyon, hogy találkozhattam Novával!
Happy Massage