• Vanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam telefonon, ő vette fel, s a rövid tájékoztatás után gyorsan meg is egyeztünk egy aznap délutáni időpontban. Másfél órás programra neveztem be.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem, amivel egyszerű volt. A Boráros térhez közel, pár perc séta. Autóval nem biztos, hogy ilyen egyszerű, mert szabad parkolót nem biztos, hogy könnyen talál az ember a közelben, ráadásul közvetlenül a ház előtt nem is lehet parkolni.
  • Helyszín:

    Amikor odaértem, újabb telefon, s megkaptam a kódot és az emelet-ajtó számot. Egy sokemeletes régi építésű, liftes társasház utolsó előtti szintjén van a helyszín. A fürdőszoba sarokkádas kellő tusfürdővel, szájvízzel. Ami a tetthelyet illeti, még választási lehetőség is volt: normál ágyas és tatamis szoba volt, mivel Vanda látta, nem tudok dönteni, rábeszélt a tatamisra.
  • Lány külseje:

    Vanda egy nagyon fiatal, magas, gyönyörű, filigrán lány! Formás, eredeti, csókolni való cicik, formás popsi, de nyaktól fölfelé se feledkezzünk meg a részletekről! Hosszú, szőkésbarna haj, elbűvölő kék szempár, és egy tündéri, aranyos arc! Egyfajta kislányos szégyenlősség jellemezte, ami nagyon cukin állt neki. :-) Egy szexi kétrészes fehér színű fehérneműben várt, ami szerencsére már a masszázs legelején lekerült róla.
  • Erotikus masszázs:

    Egy rövid, kellemes simogatás, puszilgatás és popómarkolászás után hasra feküdtem a tatamin, Vanda megszabadult a textiljétől, s nekiállt a masszázsnak. Alulról haladt felfelé, tehát a lábaimnál kezdte, megkérdezte, olajat vagy krémet használjon, mondtam, mindegy, szóval az az igazság, nem tudom, végül mivel kenceficézett, de azt hiszem, krémmel. Nagyon jólestek a kézmozdulatai, főleg amikor a combomhoz és a hátsómhoz ért, bár kicsit több erotikus benyúlást vártam volna. Közben a tükörben nagyon jó vizuális élmény volt Vandában gyönyörködni. Felfelé haladva a hátam következett, nem volt erős, ahogy csinálta, de nem is vágytam alapos gyúrásra, igazság szerint már alig vártam, hogy a következő fejezet jöjjön, én sokalltam a masszázsra fordított időt. Tehát az időráfordítás nem azért 4-es és nem 5-ös, mert lehetett volna hosszabb, hanem azért, mert lehetett volna rövidebb. :-) Amikor már saját testét kezdte bekenegetni, sejtettem, mi következik, egy kellemes csúszkamasszázsban részesített, amit a tükörben nagyon jó volt követni, végül eljött a várt pillanat, s megfordulhattam.
  • Levezetés:

    Néhány finom csók kíséretében nekiállt simogatni, majd a farkincámhoz közeledett a kezével, s azt vette kezelésbe. Szép lassú. gyengéd mozdulatokkal gondoskodott az izgalmi állapotról, majd a forró szájával érzéki franciás kényeztetésben részesített. Csodás érzés volt, vizuálisan pedig nem tudtam eldönteni, hogy élőben vagy a tükörben kövessem, ahogy kényezteti a farkam. A pozicionálás nem volt a legjobb, mert ha hozzá akartam férni a popóhoz, hogy simogassam, az a kényelmi helyzetem rovására ment. Közben meg kellett állítanom Vandát, nehogy idő előtt végem legyen, s ha már így alakult, megkérdezte, lenne-e kedvem masszírozni. Hát a válasz egyértelmű volt, Vanda hasra feküdt, s nekiálltam a hátát simogatni, aztán természetesen nagyon gyorsan leértem a popóhoz. :-) Elképesztően formás popsija van, az ember képes lenne órákon át gyurmákolni. És ha már így alakult, én is adtam egy csúszkamasszázst Vandának, ami úgy nézett ki, hogy a farkam a hátától lefelé a popón keresztül egészen a lába közé csúszott és vissza, csodás érzés volt a Gyönyör Kapujában dörgölőzni, természetesen a határ szigorú betartása mellett. Utána a kezem Vanda combjai közé tévedt, s finom, "ujjas" kényeztetésben részesítettem. Az idő viszont sajnos vészesen fogyott, úgyhogy vissza az alapfelállásba, ismét hanyatt feküdtem, s Vanda ismét franciás kényeztetésben részesített, jólesett, ahogy csinálja, néha kézzel is rásegített, s az én pechemre pont akkor jutottam el arra a pontra, hogy nem bírom tovább, természetesen így is hatalmasat élveztem, az utódok a hasamon landoltak. Rövid pihi és fürdés után jött a búcsú pillanata, egy kellemes másfél óra után.
  • Elszámolás:

    Szerintem picivel a pesti átlag alatt, nem kérdés hogy megérte. Az elején oda akartam adni, de szólt, hogy ráér a végén is.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes másfél órát töltöttem Vanda társaságában, aki egy nagyon kellemes kisugárzású, értelmes lány, akivel jót is lehet beszélgetni. Talán azt az egyet kifogásolhatom, hogy kicsit sok időt szánt a masszázsra, nem mintha nem esett volna jól, épp ellenkezőleg, de az utána következő rész mégiscsak izgalmasabb, s így arra kevesebb idő jutott. :-) Mindenesetre a lényeg: az élmény csodálatos volt!
Happy Massage