• Reaa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sziasztok az áldozatom Rea lett,nem bírtam Ellenálni a képeknek és mivel senki nem írt beszámolót, Így magam lestem meg a hölgyet, telefonon hívtam sikerült is egyeztetnem vele, nekem meg a hangja nagyon megfogott úgyhogy bíztam a sikeres találkozásban
  • Megközelítés:

    BKV val Bécsi út villamos,utána három 5 perc séta!Én a gépkocsival érkeztem :-) És pont a ház előtt tudtam megállni ez szerintem óriási mázli, ha mindenki pozitívan gondolkodik akkor ugyanolyan mázlija lesz :-)
  • Helyszín:

    A ház kb 10 éves felújított nekem nagyon tetszett, Fürdőszoba Tip-Top minden nem láttam semmilyen kivetnivalót, sok fajta tusfürdő Szájvíz, Törölközős is az új fájt a verzió,szoba nagyon hangulatos fények pirosban pompázik minden nagyon jó erotikus hangulatot ad!
  • Lány külseje:

    Persze mint mindig amikor arc kitakarás van, mindenki egy kis félszel indul ez nálam se történt máshogyan, de amikor megláttam először leesett az állam és nem mondtam hogy megnyugodtam mer 200-zal vert a pulzuson :-) szerintem nagyon jó nő, olyan utcán meg fordulós :-) az arca gyönyörű inkább kislányos, mint pornós :-), teste tökéletes a feneke eszméletlen, Cici kézbe valóak képeken ő van ez biztos !
  • Erotikus masszázs:

    Szóval megérkeztem felcsengettem, csodás hangjával el navigált! Aztán bekopogtam kinyílott az ajtó és ott állt előttem a kis csodás aranyos (Bomba) nő! Levettem a cipőmet bekísért, És már egyből mentek a poénok 2 perc alatt egymásra hangolódtunk ! Szerintem bejöttem neki mert egyből nekiáltunk smárolni :-) ezt nem szabad, kivételezett velem állítólag ! Gyorsan elmentem tusolni és aztán visszaér keztem még mindig rajta volt Egy fekete kelltartó és a bugyika (brazil)vagy (francia) aztán megint egymásba bonyolulttunk smárolás tapizás, kérdezte is hogy mivel kezdjünk ! Gondolom arra gondolt hogy most leszop :-)))! De én mondtam hogy kezdjünk a masszázzsal ! Jól elbeszélgetünk a masszás közben az élet nagy dolgairól,nem igazán szakszerű de kellemes! Mondtam neki hogy hol fáj és ott jobban át is maszírozta teljesen átadja magát az ügyfélnek :-))
  • Levezetés:

    És hogy milyen volt a hozzáállása, masszázs után megfordultam, majd azt mondja most rábukok :-))) hát én úgy elkezdtem röhögni :-)) Na de mondom koncentráljunk, Inkább ilyen Barátnő failing mint pornos próbáltam egy kicsit mélyebbre tolni ;-)) nem sikerült attól függetlenül szenzációsan leszopott :-) semmit nem hagyok ki mindenben a kedvedben akart járni, És a hosszú kitartó tevékenység meg is hozta a gyümölcsét, arra nem emlékszem hova mentem de robbantam, finoman letörölgetett, mondta hogy maradt még egy kis idő és hogy még masszírozzna! Aztán elmentem tusolni és irány haza :-)
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok szerintem nincsen, Kölcsönösséget nem vettem igénybe de majd legközelebb :-) korrekt teljeskörű kiszolgálás
  • Összkép:

    Hát én fantasztikusan éreztem magam nem is gondoltam hogy ilyen jól fog sikerülni, uraim szerintem egy új csillag érkezett, mindenki vigyázzon rá ! Nagyon jó humorérzéke van És jó nő szerintem ennél több nem kell, bár mostanában sokszor nincs időm eljárni de ha lesz időm biztos visszamegyek hozzá
Happy Massage