• Kirana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kiranával már korábban beszéltem telefonon. Ma délben hívtam és két óra múlva már találkoztunk is. Van külön honlapja is. Könnyen elérhető. Más oldalakon hirdet.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem a Széll Kálmán tér felől. A hölgy a Batthány tér és a Margit-híd között a rakparton fogadott kis kuckójában. Nagyon könnyű volt odatalálni. korábban érkeztem, és élveztem a folyóvíz és a környezet megnyugtató látványát. Lecsendesültem.
  • Helyszín:

    Egy nagyon aranyos pici zúg kuckó-féle a lakás ahol fogadott. Nagyon egyedi és otthonos volt, ahol már várt rám, várt engem, készült rám. Picike fürdő zuhanykabinnal segítette a tisztálkodásomat, meleg puha törülköző és tantra-kendő. Szappan és tusfürdő is volt, én a szappant választottam. Mindenütt tisztaság és rend. Érezem, hogy elengedhetem magam. A környezet nyugalma, és a hölgy külső nyugalma Kiranában belső nyugalommal párosul. De ez már a tantra...
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő a külseje. Felismerhető. Nekem egy picikét komolyabbnak tűnt személyesen mint a képeken. De azért ő is felszabadult a tantra alatt. Egyrészes ruha volt rajta, ha jól emlékszem, ami a tantra alatt lekerült róla. Vékony alkat kb 170 magas. Szemei beszédesek, igézőek, az érintése nagyon lágy és nagyon érzéki. Az ujjai finomak, a melleivel többször hozzámért masszázs alatt, hihetetlen izgalmat jelentettek, annyira finoman, harmonikusan, lágyan és mégis szenvedélyesen tette. Az ölelése nagyon erotikus volt szintén, mint ahogy az egész hölgy teljességében is az. A teste mellett az egész személyiségét is belevitte a tantrába. Ez az, ami elsőként elkülöníti a többi masszázstól, masszőrtől. Ezt érezni lehet, megélni lehet. Már sok masszázson voltam, mindegyik más, de az igazi tantramasszázs az egész embert bevonja. Mindenestül. Ehhez hasonlót már tapasztaltam korábbi tantraélményem kapcsán...
  • Erotikus masszázs:

    Először leültünk az előtérbe, ott beszélgettünk, hogy mit szeretnék, miért is jöttem. Elmentem fürödni, amíg ő várakozott rám. Bementünk a szobába, ahol a lágy érzéki zene, a finom illatok, a csábító fények, és minden berendezési tárgy, bútor a szobában a tantrára segített koncentrálni, megérkezni, ellazulni, Aki tudja, hogy milyen is igazából a tantra masszázs, annak nincs mit írnom. Aki nem tudja, annak érdemes utánaolvasni és kipróbálni. Ugyanis nehéz leírni amatőr naív szemlélettel, kifejezésekkel. Szeretem a masszázst, járok masszőrhöz a hátam miatt. Szeretem a szexet, egészséges férfi vagyok. És van egy harmadik opció, ez a tantra. Olyan mint a szex és olyan mint a masszázs. Ott van a hölgy, olyan mintha szexelnék vele, de mégsem. Masszíroz, de csak rövid ideig hasonlít a svédmasszázsra és teljesen más mindkettőnk jelenléte benne. A szexhez is hasonlít, de a lélekkel, érzékekkel, érzelemmel átitatott szexhez hasonló, mert mindketten teljesen jelen vagyunk. Én nem is beszéltem közben.Teljesen átadtam magamat neki és az együttlétnek. Ott van a nő, az enyém, de mégsem "dugtunk". De olyan volt, mintha szeretkeznénk. Fantasztikus. Remélem, érthető ahogy fogalmazok.
    Visszatérve a leíráshoz, az üdvözlő szertartás során egymás szemébe néztünk, üdvözöltük egymást, megálltunk és elcsöndesedtünk, majd ő kezdett érinteni minden irányból. Finom, lépcsőzetesen felépített érintésekkel hangolt az izgalomra. Hátamon feküdtem, végig ment a kezével, majd a felső testével a hátamon több irányból, Közben többször végig érintette a mellével a hátamat, fenekemet stb. Iszonyatos izgató volt. A kétórás együttlét folyamatosan izgató és elernyesztő volt, ez a kettő váltakozott előre ütemezett módon, és mindig egy lépcsőfokkal izgatóbb aktív részekkel. Aztán fordulás. Olyan technikája van a lingam masszázsnál, amit eddig máshol nem tapasztaltam, de róla beszámolóban olvastam és meg is éltem. Úgy is használja a kezeit testét, mintha punciban lenne a farkam. Olyan érzés is volt közben. Szerencsére nagyon változatosan kényeztetett, izgatott és nyugtatott. Az egész testem forrósodott, zihált a légzésem. Ehhez passzolt, harmonizált a zenei rész is. Sokszor voltam ejakuláció közelében, ahonnan visszahozott. El akartam menni, de az ő tanácsára inkább megtartóztattam magam. A végén lenyugtatott és hiányérzet nélkül mentem ismét fürödni majd haza.
  • Levezetés:

    Minden feszültség kiment belőlem, megfiatalodtam, tele lettem életerővel, lendülettel, örömmel. Csak úgy suhantam hazafelé. Várom a következő alkalmat.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt. Nála nincs extra. már maga az alapcsomag is extra, mármint maga a tantra. Maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Megbeszéltük, hogy egy ideig kéthetente visszamegyek hozzá.Sajnáltam, hogy sokáig hezitáltam, melyik lányhoz menjek, és örülök, hogy jól választottam. Próbáltam és sikerült a végén leválni tőle, elszakadni érzelmileg. Egy korábbi tantramasszázs emléke bennem maradt, amikor belezúgtam a hölgybe és nem tudtam túltenni magam sokáig rajta. Most erre tudatosan készültem és úgy tűnik sikerül. Persze, várom a két hetet. Nem vagyok keleti ember és nem is hiszek ilyen vallásban. Azonban a tantra enélkül is prímán működik illetve nekem működött...
Happy Massage