• Vanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ma dél körül elkezdett bennem dolgozni a fékezhetetlen vágy, és valakit az oldalról a nap során meg kellett látogatnom. Néhány potenciális "kedvenc", de még számomra új lányt hívtam fel, és közülük fele persze nem vette fel a telefont, egy helyen telefonkisasszonyt találtam (ezeket a helyeket messze elkerülöm, ha lehet), a többiek közül pedig Vanda volt a legkellemesebb beszélgetőpartner telefonon. Gyorsan meg is egyeztünk egy ma esti másfél órás találkában.
  • Megközelítés:

    Vanda a Boráros tértől pár perces sétára van, tehát jó a tömegközlekedés. A cím egyértelmű, de parkolni gyakran nehéz. Én azonban a közelből mentem oda, és ezúttal gyalogosan.
  • Helyszín:

    A szalonban néhány lány rendel. Két maszoba is van. Én megint abba kerültem, amelyben már voltam korábban: tágas, jól berendezett szoba. Két jó franciaágy egymás mellé téve, az ágy mentén hosszában tükör, hogy lehessen mozizni. Fotel, szekrény, komód. A fürdőszoba is teljesen rendben van. Több tusfürdő, szájvíz, még kibontatlan fogkefe is, ha jól emlékszem. Az egyetlen zavaró dolog, hogy a kádból könnyű kispriccelni a vizet zuhanyzáskor és valóban enyhén nedves volt a fürdőszobában a kilépőszőnyeg. Itt vacilláltam, hogy négy vagy öt csillagot adjak erre, de végül is ez egy apróság, nem gondolom, hogy emiatt kell lepontozni négyesre, hiszen minden más tökéletes. Talán egyeseknek fontos lehet, hogy kívül-belül eléggé be van kamerázva a lakás. Persze a játszószoba és a fürdőszoba kivételével :-)
  • Lány külseje:

    Uraim: ha azt mondom, Vanda alakja tökéletes, akkor azzal itt keveset mondtam. Hirdet itt sok szép lány, de ilyet ritkán lát az ember. Akár hiszitek akár nem: Vanda alakja pontosan olyan, amilyenre manapság fotoshopolják a nőket a Playboy és hasonló lapok. Magas lány, földig érő tökéletesen szép lábakkal. Szép vádli, csodás hosszú szabályos alakú combok, az a popsi-alak, amiről a karcsú nőknél álmodunk, karcsú derék, szép has, fenomenális cickók, szép vállak, szép arc amelyről még nem tűntek el teljesen a kamaszos pattanások, kedves kék szemek, szép okos homlok. Szép, még szinte kislányos ápolt punci. A talpától a feje búbjáig tökéletes az alakja. Persze, amint azt egy 18 évestől várhatjuk is, Vanda szerint túl kicsi a melle (nem az), és megint szerinte nagy a pocakja, de ez is teljességgel hamis. Amikor a pattanások eltűnnek majd nemsokára, akkor - ha ilyen alakja marad - ez a lány egy világszépe címért is eséllyel tudna versenyre kelni. A műszempillát én nem díjazom, de még az sem tudta elrontani ezt a frenetikus élményemet. Az igazi érték azonban az, hogy ilyen kinézet mellett Vanda még sincs elszállva magától, hanem egy kedves, kellemes, barátnő típusú szolgáltató.
  • Erotikus masszázs:

    A másfél órás programom két kölcsönös kényeztetése közé ékelődött a masszázs. Vanda sehogy sem helyeselte, hogy ez a programpont elsikkad szinte, de én nagyon élveztem a közben kialakuló kedves bizalmas beszélgetést. Megtudtunk egymásról ezt-azt, kialakult a bizalom, talán azt is mondhatom, a kölcsönös szimpátia. Tekintve a tetemes korkülönbséget én ezt igen szép eredménynek értékeltem, és fenemód büszke voltam rá. A masszázs fogásait ne tőlem kérdezzétek: igen gyér infókat kaptok majd tőlem, hiszen arra oda sem figyeltem. Csakis arra koncentráltam, hogy Vanda miket mond. Többnyire nekem kellett kérdeznem, és persze nem léptem át az indiszkréciós határokat, de amiket kérdeztem, azt igen őszintén és szabatosan megválaszolta ez a kedves teremtés.Így hát élveztem én a masszázs-részét is a találkánknak. Meg eközben is vagy a popsiját, vagy a cicijét fogdostam, hol mi volt a kezem ügyében.
  • Levezetés:

    A fürdőszobából visszatérve a szobába Vanda nem volt ott, de 1-2 perc alatt megjelent. Egy szexi alsóneműben volt, amelyben a melltartó és a bugyi egyben volt. Először a szoba közepén állva csókolóztunk és már akkor igazi barátnős nyelves csókot kaptam, noha akkor még talán Vanda nem döntötte el, hogy hányadán áll velem. Ekkor még csak engedelmes szolgáltató volt ő, én meg egy nála sokkal idősebb fazon.
    Aztán lekerült az alsónemű, ami Vanda segítségével történt merthogy tényleg nehezen leszedhető. Persze szexi ruci ez, de ezen a lányon szinte minden szexi lenne, ez pedig az itteni célra alkalmatlan. No mindegy, ez jelentéktelen részlet csupán. Törölközővel még mindig a derekamon leültem a franciaágyra és az immár meztelen Vandát a combomra ültettem és úgy csókolóztunk megint. Közben a kezem érzékelte már, hogy a puncija nedvesedik. Ideillik egy szokványos klisé: azonnal láttam, hogy jó helyen járok.
    Aztán lefeküdtünk egymás mellé, és további csókolózás mellett a kezeimmel jól bebarangoltam a testét a feje búbjától a térdéig, mert tovább nem értem el. Aztán ténykedésemet először megkoronázva sokáig kényeztettem Vandát és ő nagyon élvezte. Talán nem szállt el, de közel lehetett hozzá, és annyi biztos, hogy attól kezdve megvolt a kölcsönös bizalom és jóindulat. Kérésemre megfordult a szereposztás és Vanda kényeztetett engem. Ehhez valamennyi krémet vett elő, és rákente a farkamra, de aztán igen gyorsan a keze és szája áldásos munkájával az el is tűnt onnan. Nem volt a szopás változatos, hanem elejétől a végéig a számomra ideális tökéletes mozdulatsor volt újra és újra. Kérésemre oldalról közelített és így végig a kezem ügyében volt a puncija, a combjai, a cickói és éltem is a lehetőséggel. Elég gyorsan fergetegesen elélveztem a szájában.
    A második körös kényeztetésben Vanda csak egy 5 perces kellemes nyalakodást kapott, ami szemlátomást jól esett neki, de nem több ennél. Pusztán csak azért csináltam, hogy lássa a hálámat ilyen formában is. Ezután viszont megint Vanda szopott le engem, és nem is akárhogyan. Nem is tudtam kontrollálni a dolgot, és noha a szájában akartam elélvezni, ez nem sikerült, mert amikor épp felemelte a fejét, kéjesen/kedvesen rám nézett és közben kézzel folytatta, akkor attól a tekintettől elsültem a kezében. Mondjuk ezt másként terveztem, de királyi érzés volt így is. Nagyon tud kényeztetni is ez a lány.Nekem a golyóim nyalása meg hasonló keményebb dolgok nem hiányoztak egy csöppet sem. Olyan barátnős, ámde tökéletes leszopás volt ez mindkét esetben. Ezért a pornós feelingre nem adtam maximumot, de nem azért, mert hiányérzetem lett volna.
  • Elszámolás:

    A virágcsokrot egy szerény ajándék kíséretében letettem a komódra rögtön az elején, noha Vanda nem kérte. Nem beszéltünk róla utána. Nem tudom, mi történt vele azután. Nagyon megérte ez nekem. A NFVSZ egy szerény extra, de nekem ez is csodás volt. A csókra nem kaptam telefonon ígéretet, de szerencsémre a személyes benyomás alapján csókot is kaptam, nem is akármilyet. Azt akarom mondani, hogy itt nem lefelé csökkent a szolgáltatás a telefonos egyeztetéshez és a hirdetéshez képest, hanem inkább még javult is. Nagyon korrekt ez a lány.
  • Összkép:

    Egy kislány bombajó testtel barátságosan, kedvesen fogad. Aztán a lényével, a viselkedésével, a kényeztetésével elvarázsol. Mi kell még? Talán még annyi, hogy itt nem az volt az érzésem, hogy 1-2 hét alatt eltűnik közülünk. Azt hiszem, hogy Vanda bírni fogja ezt a szakmát, és kb. 1 évig a körünkben élvezhetjük a ténykedését. Van okom azt hinni, hogy a szolgáltatás sem fog leromlani ez idő alatt. Én visszajáró vendég leszek, még ha Vanda nem is taszította le az én Istennőimet. Felejthetetlen, amit ma kaptam Tőle. Így hát Krisztián kolléga új Istennőjének a barátnőjéhez járok majd most időnként. Jó vicc lesz, ha egymás melletti két szobában leszünk egy időben, miután annyi jó tippet küldött nekem ő a csevegésben, de sosem láttuk még egymást :-)
Happy Massage