• Dr Szöszi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága kisoroszlan1! :)
    Nagyon köszönöm Neked , hogy megtiszteltél látogatásoddal és eme beszámolóval!
    Igen kellemes kedves Úriembert ismerhettem meg személyedben aki valóban tudja mi is kell igazán egy Nőnek !
    Határtalan kedvességed , figyelmed , odaadásod elvarázsolt !
    Sajnálom , hogy a rövidebb programot választottad így ismerkedés gyanánt de bízom benne hogy hosszabb időt is lesz alkalmunk eltölteni egymás karjaiban ! :)
    Szeretem nagyon a Macskaféléket így az oroszlán is kedvenceim közzé tartozik már , na és a kisoroszlan , hát egyenesen kedvenceim egyike lett !
    “Kis oroszlán, nagy oroszlán,
    hol rohangál, hol poroszkál.
    Kis oroszlán gömbölyded,
    boldog mikor bömbölhet. “
    Drágám bizom benne hamarosan hallhatom újra Oroszlán bömbölésed!
    Várlak sok szeretettel vissza !
    Millió csok !
    KÖSZÖNÖM !

  • Egyeztetés:

    Már nem is emlékszem, hogyan kerültem kapcsolatba Szószivel....de hopp, megvan: egy róla megjelent ínycsiklandó beszi kapcsán lekérdeztem bővebb infóját. Nemsokára üzenetet kaptam tőle: "köszönöm az érdeklődést!". Rögtön fel is kaptam a fejem, mert hosszú pályafutásom alatt ez volt az első eset, amikor egy lány ennyire udvariasan reagált egy egyszerű infólekérésre. Első piros pont :)
    Aztán levelezni kezdtünk és minden kérdésemre szinte azonnal válaszolt - újabb piros pont. Szeretem, ha a lányok aktívak az oldalukon és nem "csak úgy" bíznak a szerencséjükben :)
    Megérkeztek a pontos instrukciók is, majd vtr-t küldtem, amit rögtön vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    A régi kilencedik kerület egyik központi útján található, a Körút és Haller utca között félúton. A tömegközlekedés jó (villamos a ház előtt), viszont a parkolás egy óriási lutri. A fő gond az, hogy ez a környék eléggé sűrűn lakott és a magas házakban sokkal több lakás és lakó lehet, mint a házak utcafrontján lévő parkolók száma. Valószínűleg az itt lakók sem tudnak a saját háztömbjük előtt parkolni - nemhogy még a vendégségbe érkezők.
    Így a parkolásra bőven kell időt hagyni - és lehet, hogy sétálni is kell még a címig. Nekem "szerencsém" volt, mert 3 sarokra találtam egyetlen helyet - de Szöszi elárulta, hogy 4 kört tett meg mire le tudta tenni az autót.
  • Helyszín:

    Régi bérház egyik legmagasabb emeletére visz fel a felújított lift, majd egyszer csak nyílik egy ajtó. Az ajtó mögött egy nagyon szépen berendezett, a funkciónak megfelelően kialakított lakásba toppantam. A szobában kellemes félhomály, mécsesekből áradó barátságosan meleg fények, halk zene fogadott. A fürdő szép tiszta, bőséges tusfürdő választékkal.
    Előmelegített törölközőt kaptam - és hiába tiltakoztam, Szószi ragaszkodott hozzá hogy a szeánsz végén is friss törcsit adjon. Nem akartam megbántani és elfogadtam - habár ez ellen élesen tiltakozik a bennem lakó lelkes környezetvédő (több törölköző, több víz és mosóporhasználat :))
  • Lány külseje:

    Szöszi nagyon igényes és igen visszafogott képekkel hirdet. Próbálok rájönni, hogy melyik képe lehet retusált - de szerintem egyik sem az!
    Hófehér és hibátlan bőrén nem láttam "rejtegetnivaló" tetoválást - tehát ezt sem kellett retusálni :)
    A képeiben először a gyönyörű, kifejező tekintete, szép kék szeme fogott meg. Szeretem az ilyen igéző és őszinte tekintetet - mint tudjuk: a szem a lélek tükre. Ezek alapján Szöszinek a lelke is szép lehet - gondoltam. Szép szemeit szendén igyekezett ízléses műszempillái mögé rejteni kutató pillantásaim elől.
    A cicik lágy esésűek, de mégis nagyon jó tapintásúak - kedvtelve játszottam velük mikor Szöszi puncis csúszkált a farkamon. A szép barna bimbói igen jól reagáltak kényeztetésemre - miközben Szöszi figyelmes vendéglátóként a számba adta őket mikor éhes ajkaimmal mohón tapogatóztam utánuk. A pici poci hihetetlenül szexi - nagyon jó volt gyürkészni-gyömöszölni. Puncija illatos kis kopasz barack, gyengéd nyallintásaimat is igen bőségesen honorálta - szinte tocsogtam gyönyörlevében. A kis szája egyenesen varázslatos - mert bár csókot viszonylag keveset kaptam tőle, de amit a kisorival művelt.....
  • Erotikus masszázs:

    Azt már Szöszi képei alapján sejtettem, hogy a masszázs rész ma háttérbe fog szorulni - ebből legfeljebb a cicis-puncis masszázsra "hagyom magam rábeszélni". Mikor beléptem az ajtón és megláttam szexi fogadórucijában (cicifix és tanga), majd mikor elindult előttem csodásan ringó popsival, tudtam hogy a klasszikus masszázs itt ma "elesett". Nem is rejtettem véka alá tisztességtelen szándékaimat Szószi előtt mikor megkérdezte mit is szeretnék. Szemérmetlenül közöltem vele, de a szempillája sem rebbent - valószínű nem én vagyok az egyetlen perverz élvhajhász a vendégei között.
    A gyors tisztálkodás után hamar kibontottuk cicifixéből, majd az ágyra állítva babusgatni kezdtem pompás testét - csókoltam nyakát, a gyönyörűen reagáló bimbókat szopogattam, popsiját markolgattam. Miután hagyta hogy "kiszórakozzam" magam, az ágyra "parancsolt", majd bugyijából is kibújva egészen érzéki mozdulattal olajat csorgatott pompás testére, cickóival játszadozva bekente magát - engem az őrületbe kergetve. Ahogy végigcsorgott az olaj a kemény barna bimbókon, majd rácsöppent pocijára hogy onnan belecsurogjon puncusába - könnyes szemekkel követtem a legördülő cseppek útját és nagyokat nyeltem mikor végleg eltűntek szeméremajkai között.

    Aztán a kisorit is meglocsolta, majd rámülve megmutatta csodás puncis-masszázs tudományát. Csúszkált rajta előlről - guvadt szemekkel bizakodtam, hogy "nem lesz ura a helyzetnek" - de sajnos az volt :) - majd a kisorit hátrafeszítve popsivágattal is tovább hergelt minket. Közben kacéran-pilláit rebegtetve érdeklődött. "ez finom?". Valami igenfélét próbáltam hörögni miközben az olajtól fényes és sikamlós cicikkel játszottam gyömöszölőset, pociját marisgattam s néha lehúztam magamhoz egy puszira - "meg akarom kóstolni, hogy milyen a farkam íze a szádban" - ziháltam fülébe perverzen.
  • Levezetés:

    Aztán a lábam közé térdelt és először lingamozni majd franciázni kezdett. Hihetetlenül finoman csinálta mindkettőt, először olajos kezével gyűrte-csavargatta a barátomat, majd édes kis ajkai közé véve teljesen eltüntette. Hol csak a makkot izgatta ingen ingerlően nyelvével-szájpadlásával-nem tudom mivel, hogy aztán lejjebb keveredjen a zacsihoz beszippantva a golyókat.
    Kis híján eldurrantam, így aztán gyorsan cserét kérve a hátára fektettem és most én ingereltem őt az ő kis "fegyverével".: farkammal végigcirógattam combjai belsejét, puncijának szirmait - és bizony nem sok hiányzott hogy elveszítsem a fejem :)
    A "vészcsengő" hangjára riadva gyorsan felhagytam ezzel az igen veszélyes játékkal és most én keveredtem be combjai közé, ölébe fúrva fejem. Óvatosan közelítettem meg vágyaim tárgyát - valahogy úgy éreztem, hogy itt most a finom dédelgetés lesz a célravezető. Nem is kellett csalatkoznom, mert Szöszi puncija hamarosan intenzív nedvesedéssel hálálta meg gondoskodásomat; Szöszi magához ölelte kispárnáját (mint mondta: Ő egy olyan párnábabújós-fajta), és egyre jobban szuszogott-sóhajtozott. Kitartó babusgatásom ellenére a várt áttörés csak nem akart bekövetkezni, ezért gondolva egy merészet, ujjammal a már szintén igencsak lucskos ánuszát kezdtem finoman dajkálgatni (persze semmi durvulásos behatolás) csak finoman cirógatva, gátját simogatva.
    Talán éppen ennek hatására - mikor már majdnem feladtam a reményt - Szöszi egyre sűrűbben sóhajtozott, combjait teljesen széttárva, fejemet magába húzva, derekát szép ívben megfeszítve megajándékozott. Kicsit még incselkedtem vele: apró puszikat helyeztem el reszkető szirmaira, finoman fújkáltam lüktető puncusát - élvezve apró kis összerándulásait.

    Már nagyon hálás szeretett volna lenni, így nem volt szívem tovább kínozni - ezért helyet cseréltünk, hogy egy újabb puncis csúszkával bekeményítsen, majd ismét abba a csodás kis szájába vegye a kisorit. Új varázsként most Ő "támadta meg" ánuszomat - nekem nem volt ellenemre ujjának finom behatolása sem - és egy csodás franciával a mennyekbe repített. A kölyköket annyira megszerette, hogy csak egy elenyésző kis részét nem tartotta meg magának...
    Aztán szépen letörölgetett és még hosszasan beszélgettünk míg újra normális lett a szívverésem.
    Már csak egy búcsúölelést kértem és kaptam, majd a szíveslátás ígéretével tarsolyomban hülyén vigyorogva távoztam :)
  • Elszámolás:

    Nem mondom, először egy kicsit meglepett az üzenetben szereplő csokor kívánt mérete. Megfordult a fejemben hogy ezen az oldalon máshol ekkora csokorét kicsit több időt kapok, de aztán a Szöszivel eltöltött igen kellemes óra után már egyáltalán nem jutottak ilyen marhaságok az eszembe. Minden jó volt úgy, ahogy volt.
    Kérésére nem mogyoróscsokit vittem neki :)
  • Összkép:

    Utólag igen hálás vagyok Szöszi "rámenősségéért", hogy nem hagyott addig nyugodni, amíg meg nem kapott :)
    Nagyon kellemes órát tölthettem egy rendkívül vonzó és érzéki nő társaságában aki maximálisan odafigyelt rám, minden (na jó, majdnem minden) kívánságomat teljesítette.
Happy Massage