• DORKA

  • Beküldte:
  • DORKA reagálása

    Kedves Kocka!

    Köszönöm a beszámolót! Nagyon örülök, hogy jól érezted magad!! :)) Mint láthattad is rajtam, én is jól éreztem magam a társaságodban, úgyhogy szívesen várlak még máskor is! :)

    Addigis sok-sok puszi Neked! :*

  • Egyeztetés:

    Telefonon próbáltam hívni először, de nem tudtam elérni, ezért üzenetet írtam, és feltettem a kérdéseimet (rózsaszálak, max méret, időpont). Meg is kaptam mindenre a kielégítő választ, ami után VTR-en be is jelentkeztek Dorkához. Csak a kapuból hívtam a bejutásért.
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem, a parkolás könnyű volt, bőséges volt a hely kínálat délután. Gondolom este már nehezebb a parkolás.
    Tömegközlekedőknek jó hív, hogy közel a troli, a villamoshoz is csak 2-3 percet kell sétálni, és metró is van néhány megállóra.
  • Helyszín:

    Egy társasház x. emeletén található a lakás. Nem igazán figyeltem, hogy hány szoba, meg ilyenek, nem azért mentem :) A belépőben kabát / cipő le, aztán irány a szoba, ahol egy komódra szépen le lehet mindent pakolni. Az ágy nagy és masszív ... bár az én súlyom alatt adott egy kis hangot (főleg a vége felé) :) De ez kb 10-ből 9-szer így van, úgyhogy ettől még jó. A fürdő is korrekt, kádas, tiszta, száraz kilépővel, stb. Tusfürdő választék is van, meg szájvíz is.
  • Lány külseje:

    Miután beléptem az ajtón megnyugodtam picit, hogy jó helyre jöttem. Korábbi beszámolókban láttam a most oly divatos "szomszéd lányos" jelzőt az arcára. Na de srácok ... tegyétek a szívetekre a kezeteket ... ki ne fogadna el egy ilyen lányt szomszédnak? Na ugye :) Diszkréció miatt nem részletezem, nekem bejött. A testéről meg oldalakat lehetne írni. Egy gazella, akinek a szokottnál formásabb a feneke, és mindenhol kemény, feszes a teste. Iszonyat mennyiségű munka lehet benne, mert ez magától nem lesz ilyen ám. A befektetett munka nagyon is megérte, mert iszonyat bomba a csaj.
  • Action:

    Érkezéskor vékony köntösben fogadott, alatta csini fekete szett. Cipő, kabát le, aztán irány a szoba. Kicsit mindketten izgulva (főleg én) elkezdtünk beszélgetni, amíg megszabadultam a ruháimtól, közben már beszkenneltem magamnak a köntös alól kilátszó részeit, és tudtam, hogy végem lesz, mint a botnak, ha az ott mind lekerül. Fürdő kört letudva visszatértem a szobába, akkor a köntös lekerül róla, átkaroltam picit, és kezdeményeztem egy csókocskát. Mivel voltam olyan buta, hogy nem kérdeztem meg előre ennek a feltételeit, reménykedtem, hogy tudom én azokat magamtól is. Tudtam :) Csókolózgatás vette kezdetét, főleg az ajkak dolgoztak, de azért a nyelvek is összeértek időnként. De én így szeretem, ezért ez számomra tökéletes volt. Aztán megszabadítottam a kis fekete szettjétől, amik ugyan trükkösek voltak, de úgy gondoltam, ha ez sem megy, akkor meg sem érdemlem. Ezután az ágyon folytattuk a csókolózást, majd közelebbről szemügyre (azaz szájügyre inkább) vettem a cickókat, és tovább mentem délre. Nem támadtam egyből, szép lassan vettem be Dorka kelyhét, ami roppant finom volt, így nem is kapkodtam vele. Munkálkodásom neki is kedvére volt, talán még el is ment a végén. Majd csókok, és ő indult el francia leckét adni. Nem kapkodott, nem akarta letudni gyorsan, de azért én elég hamar kértem a gumit, és missziben nyitottuk első táncunkat. Tudtam, hogy szűk lesz, ezért eleve lassan, fokozatosan hatoltam be, és később kapcsoltam csak magasabb fordulatra. Így is ért a vég a gumiban. Tisztálkodás és elkezdtünk beszélgetni, itt már izgalomnak jele sem volt, egész jó kis beszélgetés kezdett kibontakozni közöttünk (számomra ez pozitív meglepetés volt). Sok témát érintettünk, én is meséltem egy picit magamról, ő is. Aztán mikor már eleget pihentünk, újra csókot kértem, és kaptam is, közben a kezével felélesztette a velem egykorút (mondjuk nehéz dolga nem volt vele :) ), majd 69 következett, és egy picit újra nyalakodhattam, meg élveztem a francia játékát, most egy picit hosszabban. Gumi kinyit, felhúz, és paciban folytattuk, ami nekem kimondottan tetszett. Nem csak úgy elvan felül, hanem rendesen rátolja csiklóját a rúdra, feszegetve annak határait, de ez nekem is bejött. Miután elfáradt picit, doggyban folytattuk, és már amikor beálltunk a pózba, tudtam, hogy ezt a látványt nem fogom sokáig bírni. Kisvártatva így is lett, ismét telelőttem a gumit. Amikor kiszálltam belőle, még kaptam egy kis pózolást, amíg markoltam picit a popót. Az a kép még most is beugrik :) Kis pihi, majd irány a fürdő. Öltözködés közben még egy picit beszélgettünk, majd búcsúzóul kaptam egy nagy ölelést.
  • Elszámolás:

    Öltözködés után kitettem a komódra az órának megfelelő rózsaszálakat. 1 órára mentem, és csak amikor leértem az autóhoz, akkor konstatáltam, hogy bizony túlléptük. A szobában nincs óra (jó pont), így tényleg fogalmam sem volt róla. Legközelebb 1,5-et fogok kérni ;)
  • Összkép:

    Az összkép számomra nagyon pozitív. Csinos, formás, és ez csak a külseje, az igazi értékek belül vannak szerintem, és abból is jól el van látva, jó beszélgetőpartner is. Jó tudom, nem barátnőt keresünk ezen az oldalon, de ettől függetlenül simán hazavinném :)
    Meg is "fenyegettem", hogy fogjuk még látni egymást, amiknek ő is örült, így még nagyobb kedvvel fogok visszatérni Dorkához. Mert hogy ez így lesz, abban biztos vagyok.
Happy Massage