• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Misty VIP reagálása

    Köszönöm eme kedves sorokat! Jó társaságba bizony repül az idő de én úgy gondolom nálunk sex-el telt el a java te is kitettél magadétt! Persze ha szeretnél két menetet elsőre ne folytsd vissza magad vagy gyere több időre

  • Egyeztetés:

    Telefon kerestem. Elsőnek a barátnője vette fel a telefon majd egyeztettünk egy időpontot hogy mikor keressem újra amikor már Misty-vel tudok beszélni. Vele nagyon könnyen ment minden. 2 napra rá kaptam is egy időpontot ami nekem is megfelelt
  • Megközelítés:

    XI kerület jól megközelíthető része. Parkolás a ház előtt kicsit nehézkes de 1 utcával arrébb könnyen lehet találni több helyet is . Parkolás ingyenes.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark. A lakás is ennek megfelelő. A célnak tökéletes, a fürdőszoba zuhanyzós és szerintem vagy 30 féle tusfürdő közül lehet választani. A szobában 1 nagy francia ágy és sok hangulatfény és tükrök mindenhol.
  • Lány külseje:

    A képek tökéletesen vissza adják a valóságot. Nem fog senkit meglepetés írni, max annyi hogy a képeken nem látszik de van pár tetoválása amik nekem nagyon bejöttek. Ha jól emlékszek egy pink egyrészes fehérneműben fogadott és magassarkú cipőben. Már ajtóban tudtam hogy jó helyen járok :)
  • Action:

    Bementünk a szobába ahol röviden átbeszéltük a dolgokat meg le vetkőztem és elmentünk fürdeni. Már a vetkőzés folyamán elcsattant néhány csók amik nagyon kellemes barátnős csókok. A fürdőben folytattuk ezt és közben jól átmostuk egymást mindenhol , majd egyszer hirtelen azon kaptam magam hogy kapok egy kis izelítőt a francia tudásából a zuhany alatt. Gyorsan megbeszéltünk hogy menjünk is be és ott folytatjuk . Rátérdelt az ágyra míg én az ágy mellett álltam és direkt úgy fordult hogy én is lássak mindent a tükörbe ami nagyon bejött. Utána és is lefeküdtem az ágyra és folytatódott a francia lecke. Néhol gyengéden néhol erősebben de valami fantasztikus volt. Nem sokra rá kértem is hogy nem bírok magammal és legyen 69 aminek eléggé megörült ő is :) Ebbe a pózba elvoltunk egy kis ideig majd mikor már mind a ketten éreztük hogy itt az ideje jött a védőfelszerelés és Lovaglóba kezdtük meg repertoárt. Nagyon jó mozog benne , nem csak fel és le hanem oldalra és csavarja a csípőjét ... Hát én azt hittem hogy rögtön végem lesz de erőt vettem magamon és sikerült a holt ponton átlendülni :D Mikor elkezdett fáradni úgy voltam vele hogy most én jövök és Missi-be fordultunk ahol nem finomkodtam . Kifejezetten szereti a kicsit erősebb menetet így megpróbáltam mindent beleadni. Utána jött a kutya póz ahol szintén lassabban kezdtük majd szépen gyorsítottuk a tempót. Tőle is jöttek szépen a nyögések majd néha mikor kezdtem fáradni és érezte hogy egy halk hang tőle hogy : "Dugj meg jól" ha ettől új erőre kaptam és folytattam a kemény menetet. A végén oldalra fordult és felhúzta az egyik lábát ami nekem elsőre kicsit furcsa volt de hamar megtaláltuk a közös formációt :) Legvégül kértem hogy váltsunk vissza lovaglóba ahol szintén hatalmas vágtát diktáltunk. Amikor már Ő is elfáradt én alulról segítettem és diktáltam a tempót majd így is lett végem majd rám simult és így maradtunk pár percig amíg mind a ketten lenyugodtunk :) Utána beszélgettünk mindenféléről amivel el is szaladt az idő :( kérdeztem hogy egy második menetre van-e idő de akkor már csak 6 perc volt hátra. Ez őt nem zavarta és alatt kaptam megint egy isteni franciát de mivel nekem ennél több idő kell és nem akartam a kedvességével visszaélni elmentem fürdeni és könnyes fájó búcsút vettem.
  • Elszámolás:

    A legelején rendeztem és odaadtam neki. Pesti átlag felett egy kicsivel talán. De amit kap az ember az átlag feletti .
  • Összkép:

    Hihetetlen élmény volt és megbeszéltünk hogy első találkozó volt de tuti nem az utolsó :) Fogok még menni hozzá az tuti :) Sztem törzsvendég leszek az tuti :)
Happy Massage