• Amanda

  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Drága Fere!
    Köszönöm,hogy ismét engem választottál nagyon jól éreztem magam!Hamarosan ismétlünk!Puszi

  • Egyeztetés:

    A napokban eszemben volt és felidéztem magamban a régi emlékeket, majd keresgéltem a neten, de sajnos nem leltem rá. A következő napon érkezett az értesítés, hogy ismét elérhető lesz pár napig, így nem tétováztam egy percet sem. Bedobtam a hálom, hogy ismét kifogjam az Aranyhalacskát. Írtam a mobiljára amire válasz nem érkezett, de nem is vártam, egyszerűen jelezni akartam szándékaimat. Következő nap rózsaszín lett az oldalon, így már olvashatta a leveleket, ezért pötyögtem is egy időpontot, amire később megérkezett válaszként a pontos cím és az általam javasolt idő elfogadása.
  • Megközelítés:

    Szép idő volt és azon gondolkodtam, hogy rollerrel átgurulok hozzá, de egyéb okok miatt a séta mellett döntöttem. Igaz az út felét villamossal tettem meg, így nem erőltettem meg magam. Tömegközlekedés egészségügyi séta távolságra elérhető, a parkolás fizetős. A cím egyértelmű volt.
  • Helyszín:

    Új építésű lakóház sokadik emeletén található meg az alkalmi birodalma. Rend és tisztaság volt mindenhol, viszont a barátnő vendége kacsának érezhette magát, vagy nem tudta mire való a kád, mert a köztes tisztálkodás alkalmával egy tavacska várt minket a fürdőben, amiben Halacskával úszkálhattunk, ráadásul majdnem belém esett. A szobában a tőle megszokott hangulatvilágítás, matrac melletti tükörrel.
  • Lány külseje:

    „Amanda" nem véletlenül kapta tőlem az Aranyhal becézést korábban. Aki ismeri annak nem kell bemutatnom, hogy a képek tükrözik a valóságot! Az arca hajaz Lolára az énekesnőre, de természetesen nem a tükörképe. A mostani találkozónkra is belebújt egy csábító textilbe, ami rövid idő múlva a földön landolt. Bejön a kedvessége, személyisége és mindaz amivel egy látogatás alkalmával megajándékoz.
  • Erotikus masszázs:

    A levezetés rész után tértünk rá, amikor már mindketten túl voltunk az első csúcstámadáson, és az egymás iránti vágyainkat fékezni tudtuk. Amanda rajtam feküdt és párnának használt, de ez nem zavart, inkább élveztem a helyzetet és izgató volt, ahogy testével mozog rajtam és ott csókol ahol tud.

    Érezhette, hogy az érdeklődésem nem lankadt iránta, így kezdett lassan lejjebb csúszni a testemen, s közben érzéki puszikkal halmozott el, majd mellém térdelve a kezébe kerültem.
    Olaj került rám és magára is kent egy keveset, de sajnos segíteni nem tudtam, mert félkezű rablóként érkeztem. Így megnyugodhatott, hogy nem rabolom el és kihasználhatta a kiszolgáltatott helyzetem.

    Oldalról rám hajolt és testével kente szét az olajat a testemen, majd háttal nekem elhelyezkedett. Kezével hátra nyúlt, édes szorításba kerültem és a tükörben nézve ez a póz egy romantikus jelenet. Megemelkedtem és jobb kezemmel a melleit simogattam, közben gyönyörködtem Amandában a tükörben, ahogy a hangulatvilágítás fénye megcsillan olajozott testén és úgy mozog rajtam, mint egy olajozott gépezet.

    A látvány és az érzés a romantika és erotika egyvelege szenvedéllyel fűszerezve. Én Amanda hatása alá kerültem, ő maga pedig a vágyainak, így a hátára feküdve már tudtam jól, hogy mit szeretne.
  • Levezetés:

    Ez a rész gyakorlatilag a megérkezésem pillanatában elkezdődött. Tusolás után a szobában álltunk egymással szemben és úgy tapadtunk össze, mint akiket pillanatragasztóval kentek be. Ajkaink összeforrtak, ízlelgettük egymást, majd miután lekerült róla a csábító ruhadarab a fülembe súgta azt, amit mindig szeretek hallani és a privát filmjeim egyetlen mondata.

    Egy pillanat alatt a matracra kerültem és Amanda rám feküdt. Hosszan csókoltuk egymást, majd arra kértem, hogy ne játsszon velem. Lassan haladt lefelé a testemen, végig csókolgatta, s amikor elért a kéj meredező rudazatához, azt birtokba is vette. Mindkét kezét bevonta a játékba, majd nyalogatni kezdte.

    Nyelvével körkörös mozdulatokkal érintette hímvesszőmet, majd ajkai ölelésébe kerültem. Ebben a pillanatban hittem el neki, hogy hiányoztam, mert olyan odaadással kényeztetett, mint aki a harminc éves háborúból tért vissza.

    Nehéz mondatokba foglalni amit az idegen nyelv ismeretével nyújtott nekem, és nehezen találom a szavakat arra, hogy leírjam mit éreztem, amikor nyelvével kalandozott rajta, s közben a szemembe nézett. Imádtam minden pillanatát a játékának, így rövid idő múlva elért a végzet, és a melleit összekentem, de nem testápolóval.

    Tisztálkodás után összebújva feküdtünk, simogattuk és csókoltuk egymást, majd a nyelvem követelte. Érzéki csókokkal haladtam végig a testén és amikor elértem a vágy birodalmát, nyelvemmel megízleltem. Kedvére van amikor a számat nem beszédre használom, és tudom jól hogyan szereti. Finom nyelvjátékkal az őrületbe lehet kergetni. Pár perc múlva már szaporábban vette a levegőt, és lábaival kezdett összezárni. Az élményét a lakásban levők mind hallhatták, talán a ház lakóinak egy része is.

    Kis pihenés után tértünk rá a csúszkás részre, majd utána ismét a nyelvem játékát követelte. Gyakorlatilag megismétlődött a korábban leírtak, csak az orgazmusánál az olajos kezével nem szorította a lábai közé a fejemet.
  • Elszámolás:

    A legutóbbi találkozónk óta változott. Most a régi és az új fővárosi átlag közötti virágcsokorral kell készülni. Minden perce megérte, és hálám jelét jól látható helyre helyeztem.
  • Összkép:

    Aranyhalacska már nagyon hiányzott és most is elvarázsolt! Annak ellenére, hogy az aktívabb látogatásokat preferálom, hozzá mindig nagy vágyakozással érkezem! Ugyan nem kaphat meg mindent az ember, de mégis többet tud nyújtani egy csúszkával és egy finom levezetéssel, mint sok lány más területen. Feltöltődve távoztam és nem volt hiányérzetem!
Happy Massage