• Vanessa Hill Porno Star

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Este negyed hét környékén az okostelefonomba bepötyögtem a megfelelő számkombinációt , s Vanessa máris a vonalban volt. Körülbelül a harmadik csörgésre már felvette a készüléket, s úgy 1 perc leforgása alatt lebeszéltük a randi részleteit. Jómagam este hét órát javasoltam, ő pedig negyed nyolcat. Az utóbbi időpontra mindketten rábólintottunk. Egy pásztorórát beszéltünk le, természetesen juhok nélkül. :)
  • Megközelítés:

    Mivel már másodszor jártam Vanessánál, így még könnyebben odataláltam, bár ez elsőre sem tűnt oltári nehéz feladatnak. Maximum a bebocsátásnál kellett némi segítség, mert a kapukód utolsó számjegyére másképp emlékeztem. :) A pillanatnyi amnézia annak köszönhető, hogy biztosan kitörölték a földönkívüliek a fejemből.. :) Egyébként maga a helyszín, a Dózsa György úti metrómegállótól alig egy-két percnyire található. A helyi metrópótló buszjárattal könnyedén megközelíthető.
  • Helyszín:

    A lakás állapota normálisnak mondható. Nem nevezhető luxuskéglinek, de arra bőven megfelel, hogy két ember örömöt szerezzen egymásnak. A szoba és a közelében lévő fürdőszoba is tiszta, és a kád peremén több tusfürdőt is találni. Valamelyikből már kifogyott a kenőanyag, de néhány másodperces utánajárással ez abszolút kiküszöbölhető.
    Az együttlétnek otthont adó szobában egy terebélyes ágy fogadott. A parkettán több helyütt mécsesek égtek, melyek a hangulatvilágítást hivatottak fokozni.
  • Lány külseje:

    Egy sötétebb, lenge hálóingszerűségben fogadott Vanessa. Ugyanúgy összefogott hajjal láttam meg őt a küszöbön túl, mint majdnem két héttel ezelőtt. Viszont kíváncsi vagyok rá, hogyha kiengedi a hajcsokrát, akkor miképpen fest! A szájfény és a parfüm illata még ad valami pluszt, ami órákig beleivódik az ember bőrébe, s magammal tudom vinni a főváros számos szegletébe. Igazából ez nem a Talált Tárgyak Osztálya, itt minden testrész igencsak a helyén van, de jómagam leginkább az érzékiségét, a szeretetteli hozzáállását emelném ki.
  • Action:

    Negyed nyolcra voltam hivatalos Vanessa Hill kisasszonyhoz. Az ajtón túl puszibuborékokkal köszöntöttük egymást. Rögvest bementünk a szobába, s miközben vettem le magamról a ruhadarabokat, megemlítettem Vanessának, hogy közös fürdéssel szeretném útjára engedni a gyönyört. Készségesen belement az általam felvázolt starthoz. De még mielőtt a fürdőszobáig eljutottunk volna, édes csókokkal jutalmaztuk egymás ajkát. Simogattam szeretetre éhes orcáját, testén végighúztam a hüvelykemet, egyik ujjamat a szájperemére helyeztem, s több csókváltás után az előbb említett helyiség felé vettük az irányt. A ruháinktól megszabadulva két törülközővel léptük át a fürdőszoba küszöbét.

    Alighogy csorgott a víz, elkezdtünk egymással behatóbban ismerkedni. Csókolgattam az ajkát, s az égnek meredő bimbóit, melyek égi antennaként mutattak zöld utat a nyelvemnek. Az érzéki tapintások után egy csodás kényeztetés részesévé váltam. Kérésemre Vanessa térdre ereszkedett, s a kádban már elérhető közelségbe került "Franciaország". Még mielőtt valaki megkérdezné, nem láttam a Louvre-t, sem a Diadalívet, és az Eiffel torony is eléggé messze volt az általam megéltektől. :) Csak egy turista voltam nedves ajkának főterén.

    Az erotikus fürdőzést követően megérkeztünk az ágy elé, s egymás feltérképezését tűztük ki célul. Maximális élvezettel nyúltam Vanessa szeméremajkaihoz. Az ujjaim megtették a kívánt hatást, egyre nedvesebbé vált odalent. Testének vonalát végigsimítottam, aztán kértem egy párizsi nyelvgyakorlatot, melyet fantasztikusan kivitelezett. Érzékien, időnként rám-rám nézve, hogy figyelje reakcióimat. Az egész együttlét alatt éreztem a törődést, az odafigyelést, mely olyan természetesen áradt a lényéből, hogy annak, aki nem volt ott, talán el sem tudja képzelni. Az orális kényeztetésnek több módját valósítottam meg. A kölcsönös franciára például fejlelógatós pózban került sor.

    Mindezek után felkerült rám az erotikus zubbony, s az ágyon hátulról, a tempót normális ütemben növelve vettem be Vanessa őrjítően gyönyörű kéjbarlangját. Felemelő érzéssel fogadtam a Vanessából felébredő kéjes sóhajokat, érzéki nyögéseket. Nekem se kellett több, előfordult, hogy az óriásfekhely végében estünk egymásnak. De az még szenvedélyesebb pillanatnak ígérkezett, amikor Vanessa a falnak támaszkodott vagy éppen a helyiségben található egyetlen fonott szék karfáit markolászta, miközben hátulról kívántam meg őt. Némi vágtázásra is jutott idő, s még a misszionárius póz is a repertoár része volt. Ez utóbbi testhelyzetben egyre hevesebben törtem be a kiskapun. A testi örömszerzés közben ujjaim erotikusan birizgálták ajkait, mellyel még csodálatosabb látvány tárult elém. Vanessa is érezte, hogy órákig tudnék vele szeretkezni, mivel a végkifejlet is úgy alakult, mint az előző légyott alkalmával. Bármennyire is szerettük volna (Vanessa nyelvével igencsak ingerlő hatást ért el), de a gyönyör nem tudott utat törni belőlem. A legvégén hiába húzta erősebben a férfiasságomat, de a tejfehér robbanás mégis elmaradt. És mégis azt mondom, hogy az együttlét így volt teljes.

    A leírt események után már csak tisztálkodásra és néminemű beszélgetésre maradt idő. Legfőképpen zenéről beszélgettünk, majd felöltözve , az ajtóban egy csókpárossal köszöntünk el egymástól.
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt szolgáltatást kaptam. Ami előre le volt fixálva, az volt a helyszínen is. A bővebb infó alatt a lényeges információkat meg lehet találni. A virágszálak mértéke az új pesti átlagot érintik, legalábbis az alapszolgáltatás esetén, ami bőven tartalmazza azt, amire egy férfiember igazán vágyik.
  • Összkép:

    Fickósabbnak éreztem magam, ahogy kiléptem a szabadba. Fergeteges érzés volt egy órát eltölteni egy varázslatos egyéniségű hölggyel, akit jómagam egy különleges jelenségnek tartok. Pazar szenvedély és lenyűgöző energiaátáramlás jellemezte az együtt megélt hatvan percet, ami úgy elsuhant, mint a sicc. :)
Happy Massage