• Tekla

  • Beküldte:
  • Tekla reagálása

    Kedvesem nagyon örülök , hogy ilyen jól el tudlak varázsolni és ennyire jól érzed magad , de ilyen finom partnerrel, amilyen Te vagy öröm lenni. Élvezem minden percét nagyon tudod , hogy kell és mit kell tenned nagyon jól tudsz forgatni.
    Köszönöm a beszit nagyon testszik, amíg olvastam a szám a fülemig ért ezért egy nagy hatalmas csókkal várlak és egy kis játékkal :)))))))))azt akkor tudod meg mikor már itt leszel puszillak sokszor . Köszönöm drágám fantasztikus vagy .

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, amikor az oldalon jelezte, hogy elérhető. Másnapra fixáltunk időpontot, utána VTR-en megerősítve.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, GPS ismerte. Lakótelep, ingyenes parkolás, hely is van. Első és hátsó bejárata is van a lépcsőháznak, ezért érdemes pontosan fogalmazni, amikor a kódért jelentkezel. Én már ekkor is a hátsó bejárattal próbálkoztam.
  • Helyszín:

    Kis lakás, nagy rend. Egy szoba-konyhás, de a főzést kihagytam. Előtérben kabát és cipőlevétel, többi ruhának a nappaliban van hely. Fürdőszoba tip-top, tusfürdő arzenál és tiszta, illatos törülköző. Zuhanyzófülke, ahova egy lépcsőfok vezet, szóval befelé jó fellépés kell, kifelé célszerű elkerülni a pofára esést. Nekem sikerült. Tusfürdők a fülkén kívül vannak, a kiválasztott flakon Tekla a fülkébe teszi, kedves gesztus.
    Nagy nappali, kényelmes ágy, még egy kisebb tükör is akad.
  • Lány külseje:

    A valóságban is azt látod, amit a képek mutatnak. Tekla kisugárzása nagyon fontos tényező, hozzá az a test, amiről látszik, hogy nem beszélgetni jár a konditerembe. Szép az arca is, az itteni divatos hasonlatokat kombinálva: szomszéd lány, aki fotómodell, de félállásban tanár és titkárnő is.
  • Action:

    Egy köntösben fogadott, alatta meztelen volt. Kérdezte, hogy mit vegyen fel mire kijövök a fürdőből, és tényleg az volt rajta amint kértem... semmi. A korábbi randi tapasztalatai alapján most másfél órát kértem, mert a szájában igen kellemesen telik az idő.
    Érezni, hogy szeretne a kedvemben járni, mindezt rafináltan teszi. Ezt a múltkor talán gésa attitűdnek sikerült nevezni. Már ettől jó a randi. Szenvedélyesen csókol, semmi alibi kategória, de igazodik az intenzitásomhoz. Feszes, formás test, izmok mindenütt. Végül mondhatom hogy kívül-belül, mert sikerült megtapasztalni.
    Beszélgetés, beinduló csókok után máris lefeküdtem, és elkezdődött a franciaóra, amivel szerintem az első órát sikerült eltölteni. Finoman, változó intenzíven csinálja, sok szemkontaktussal, egy rész sem marad ki. Úgy jó a hogy van.
    Amikor eljött az idő, gumit kértem, és Tekla az asztalra került ( ja, ez is a nappaliban van) lábai a vállamra, és hajrá. Változatos tempóban mentünk, de a hosszú franciaóra miatt tudtam, hogy nem sokáig bírom. Maradtunk az asztalnál, szépen ráhajolt, én pedig finoman behatoltam a popsijába. Még mindig izmos a teste, ívben meghajlik előttem, fogom a derekát, közben látom ahogy a popsijában ki-be jár a farkam. Hozzá nyögések, biztatások. Az ágyon folytatjuk, missziben a popsiban, de jó helyen vagyok! Nem sokáig lehet ezt bírni, visszatérés ( a kék lagúnához): háton fekszem, és a szemem forgatom, amíg Tekla a nyelvét forgatja. Így élvezek el, a szájában tart amíg lenyugszok. Utána tisztálkodás, és a finom érzéki élményhez passzoló beszélgetés, majd búcsú.
  • Elszámolás:

    Még telefonon megbeszéltük, előre letettem. Popsi extra, másfél órát voltam, ajándék ezzel arányos. Átlagosnak számít szerintem, átlagon felüli élményért.
  • Összkép:

    Milyen érzésekkel távoztam? Néhány perce még a popsija szorította a farkamat, miközben gyönyörű szemeit le nem vette rólam, majd mosolygott amikor a szájában elélveztem. Erős képek ezek, és milyen élvezetesek!
Happy Massage