• Natalie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés telefonon történt. Néhány csengőhang után felvette és meg is beszéltük a fontos részleteket. A megbeszélt időpontban toppantam be Natalie barlangjába.
  • Megközelítés:

    Forgalmas ponton található a vigvam. Busz van a közelben, de én gk-val voltam. Kicsit macerás a parkoló szerzése, de megoldható akár ingyenesen is. Nekem szerencsém volt és közel sikerült találnom.
  • Helyszín:

    Új építésű, modern társasházban egy tip-top lakás. Mindenhol tisztaság, rend, fegyelem. A fürdő felszerelve minden jóval mogyoróval- ja azt én vittem be :-) ! A szobában szép, új bútorzat. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    Igazi szexbomba. Az a típus akit ha meglátsz rá is startolsz egyből. Bájos arc gyönyörű izmos, de nőies test, nem nagy de kézre illő, érzékeny cicik, csodálatos popó, szép, ívű, izmos nuni, brrrr csodás! Egyben van a csajszi.
  • Action:

    Amikor beléptem megkaptam a törcsimet és irány zuhizni. Amikor kiléptem meztelenül várt és bevezetett a tatortra. Az ágyra huppantunk és barátnő feelinges, csókolózós pettingbe kezdtünk. Simogattuk egymást kölcsönösen. Mindent tüzetesen megvizsgáltam, majd lekerültem délre.Szájjal kézzel izgattam csiklóját és annak környékét, miközben ujjaimmal is bekerültem a csodába. Felajzott, ahogyan élvezte tüsténkedésemet. Kezébe vette az irányítást és NF-el, kézimunkával kényeztetett. Csodás volt a látvány és a technikája miatt az érzés is. Ha nem csak fél óránk lett volna, talán hagytam volna a végéig így a levezetést, de így gumit húztunk és kértem a lovacskát. élvezve ülte meg a nyerget én pedig elbűvölve simogattam az ikreket, pacsiztam a popót. Áttértünk kutyusba.Na ez sem volt semmi. Vadító volt a hibátlan popót, hátát látni miközben a vérerest mártogattam a zaftos, magábafogadó puncijába. Kéjes visongatásaival tudatta velem, hogy ezt élvezi. Váltás misszibe. Itt kipróbáltunk néhány válfajt. Gondolkodtam, hogy milyen formába teljesítsem be a végkifejletet, de végül csak egyszerűen a gumiba engedtem a spermámat. Nagyon jól esett az egész.
    Kicsit pihegtünk majd kimentem a fürdőbe lecsutakolni magamat. Némi kis duma és indulás a hideg téli környezetbe.
  • Elszámolás:

    A pesti új átlagnál kicsit magasabb rózsamennyiséget az aktus előtt tettem le az asztalkára. Extrákat nem kellett igénybe vennem mert minden alap ami fontos számomra. Nem kérdés, hogy megérte mert csodálatos élményben részesített.
  • Összkép:

    Aranyos, kedves leány Natalie, kimagasló szakmai tudással. Szépsége, és tevékenysége elbűvölt. Mindenkinek ajánlom a figyelmébe.
Happy Massage