• Ebi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ebi reagálása

    Szia Peppino!
    Köszönöm szépen ezt a kedves írományt,nagyon jól esnek a benne olvasottak:))
    Örülök,hogy jól érezted magad,remélem hamarosan viszontlátlak,nagyon kellemes társaság voltál.
    Üdvözlöm Ferenc Ferdinándot:)
    Csók,Ebi

  • Egyeztetés:

    Szombat lévén péntek du. előre egyeztettük az időpontot SMS.ben majd telefonon is megerősítettem.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, szerencsés voltam mert egy szomszédos utcában találtam parkolóhelyet, egyébként a közeli bevásárlóközpont parkolójában mindig van hely. A tömegközlekedés is kitűnő mivel Buda egyik legismertebb körtere, közlekedési csomópont ( Metró, busz, villamos )
  • Helyszín:

    kellemes budai bérház, lift van, lakás polgári miliő , tiszta ,kényelmes francia ágy , fürdőszoba tiszta, zuhanykabin, kellő mennyiségű tusfürdő, ami fontos: tiszta illatos ,ropogós törülköző.
    Szobában intim hangulat, gyertyafény,, otthonos légkör
  • Lány külseje:

    Ebi rendkívül vonzó jelenség, a fotók a valóságot tükrözik de az életben még kellemesebb kimondhatatlanul kedves,intelligens bájos kisugárzása van. Az a kifejezetten első látásra megszeretni típus.
    Sportosan elegáns , utcai ruhában fogad , roppant kedves ,gyönyörű, huncut szemek, leomló selymes gesztenye barna haj, a ruha alatt izgalmas szép cicik sejlenek, remek sudár alak formás popsi.
    Bármilyen társaságban elkelne ,nagyon csinos kellemes jelenség aki után megfordulunk....
  • Action:

    A baszobába érve kedvesen hellyel kínált a kanapén, majd üdítő itallal. egy nagyon kellemes bemutatkozó beszélgetés után ,melynek során beszélgettünk az egyetemi tanulmányairól, munkáról ,zenéről, utazási élményekről olyan érzésem volt mintha a legkedvesebb barátnőmnél vagyok akit végre újra láthatok.
    Ezután elkisért a fürdőszobába , Ő már frissen fürödve, illatosan várt de mialatt én letusoltam Ő elillant és Átöltözött a legszexibb szerkójába ami a fotón is látszik. Mire visszajöttem a fürdőszobából egy félelmetes szexi bombázó várt rám....Gondoltam ennek fele sem tréfa. Így is lett elém térdelt és nagyon finoman megkóstolt. Életem egyik legfinomabb franciája volt.
    Ezután az ágyon folytattuk , csókolóztunk de mintha életem legnagyobb szerelmével csókolóztam volna majd alábukott és egy igazi dögös köpködős zacsi - cirógatós bekapós , popsi izgatós őrület kezdődött.
    Majd a sok csodát viszonozván a csodálatos illatos kis kelyhét nyali- faliztam ami kis idő múlva meghozta a várva várt örömet a finom összerándulásokat nem hiszem hogy lehetett imitálni...
    Ezek után egy kis 69 amitől ismét erőre kaptam majd védőköpeny és lovacska amiből olyan parádés vágta lett, hogy itt végem is lett.
    Hagyott lenyugodni, szépen, gondosan, szeretettel letisztogatott
    Kicsit még összebújtunk , kis kölcsönös simi ( fantasztikus ápolt Baba bőre van ) dumcsi aztán sajnos fel kellett ébrednem ebből a mámorító álomból is itt hagyni a vágyak végállomását abban a biztos tudatban, hogy hamarosan újra randizunk.
    .
  • Elszámolás:

    Extrák nincsennek hiszen amit vállal gyakorlatilag minden az alapban van. Egy komplett igazi szerelmeskedés a szó legnemesebb értelmében, tehát nem a piacon vagyunk hanem egy szentélyben egy csodálatos barátnőnél.
    Nem kérte, de természetesen az elején egy borítékban a telefonban közölt rózsaszálakat egy csokor virág kíséretében az asztalra helyeztem. Amit nyújt azt nem lehet csupán rózsaszálakkal kifejezni.
  • Összkép:

    A kisasszony függőséget okoz legalábbis nekem igen ! Kéretik rá vigyázni. Egy igazi ritka gyöngyszem.
Happy Massage